Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

polarjenta sa for siden:

Blærgh, sovet dårlig, ungene sovnet seint og vi er alle stuptrøtt. Vel, alle oppe, så vi overlever nok dagen. Badevakt i ettermiddag, den siste siden minstemann slutter på svømming nå siden det blir kollisjon med fotballtreningene.


#3

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag, siden skolen ikke starter før i morgen. Jobber med å få ungene opp. :knegg: / :gal:


#4

millact sa for siden:

Skole i dag, til og med yngste som er morgenfugl syntes det var ille og trodde han måtte ha fri. Men, de kom seg avgårde i mørket og det går nok fint.


#5

Mex sa for siden:

Det tar tid å komme i rytme igjen.. Fortsatt forferdelig vondt å stå opp.


#6

Addison sa for siden:

God morgen! Eldstemann dro tilbake til leir i går, de to yngste har ferie i dag også. Jeg er på kontoret og lurer på hvor jeg skal begynne. Her står ingenting stille selv om det nå er litt juleferie her i landet. :knegg: Nuvel, mørkt og kaldt, januar er seg selv lik. Men det går mot lysere tider! :nemlig:


#7

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Jeg er faktisk skikkelig i gir (det hjelper med deadlinepanikk x 2!), kom på kontoret halv åtte og har allerede gjort opptil flere nyttige ting. Det så ut til at motivasjonen var litt lavere i den yngre generasjonen, da jeg dro hjemmefra lå trettenåringen og ulte som en hund fordi hun måtte stå opp. :knegg:


#8

Trixie sa for siden:

Noen fryktelig trøtte her også. Minstemann mente det burde være ulovlig å sende små barn til fengselet :knegg:
Vel, de er nå på plass og det kommer seg nok etter hvert. Litt rutiner er helt greit tenker jeg.

Selv er jeg helt utslitt og skal ikke innfinne meg på jobb før neste uke.


#9

Adrienne sa for siden:

Jeg var noe så utrolig effektiv i går at jeg er fortsatt sjokkskadet. :knegg: Og så var jeg kjempeflink og la meg tidlig, for å få nok søvn, men våknet midt på natten av en voldsom hodepine, så jeg er trøtt i dag likevel. Får overleve på kaffe og paracet og dra hjem tidlig, så går det seg til.


#10

Nenne sa for siden:

Det var to skikkelig trøtte gutter her i dag morges. Jeg vekket dem forholdsvis tidlig i går, jeg prøvde åtte, men fikk ikke kontakt før ni, så de skulle snu døgnet tilbake, men det hjalp visst ikke stort.

Vi er igang med nytt år på jobben og jeg drar på første jobbreise i dag. Hei hvor det går!


#11

Christa sa for siden:

Vesla skal til frisøren i dag, jeg skal forsøke få i gang meg selv, svare på litt Mail osv.
Mannen er på jobb. Hverdagen kommer raskt på føler jeg. :gjesp:


#12

Skilpadda sa for siden:

God morgen! I dag begynner seksjonen å bli komplett igjen, så det er et visst inntrykk av alminnelig hverdag på jobb. I grunnen helt greit, kjenner jeg. Poden har derimot fri i dag også; vi har foreslått at han skal dra til byen og bytte en bok han har fått to av, men det spørs! Han har derimot pianotime i ettermiddag, så før eller senere blir han nødt til å komme seg ut. :humre: Og så skal vi se Rogue One om igjen etterpå.


#13

Harriet Vane sa for siden:

Det er så mørkt! Så vått! Så surt!

Hadde det ikke vært for at februar blir så sinnssvakt travel, skulle jeg ønske at januar gikk over fort.


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg er fungerende avdelingsleder denne uka. Jeg finner det noe pussig at to av de jeg er "leder" for ikke har dukket opp på jobb etter nyttår. Skal jeg anta at de har gitt beskjed til den som vanligvis er leder eller bør jeg etterlyse dem på noe vis?

Det har gått forunderlig greit å komme seg opp om morgenen. Det er nesten så jeg tror at jeg hadde godt av en ukes juleferie hjemme. :D


#15

Adrienne sa for siden:

Eldstemann har forstått at morgendagen kan bli tøff om han ikke snur døgnet bittelitt tilbake, så han hadde alarm på klokken halv ni i dag. Spørs bare om han kom seg opp. :knegg: Men han har store planer for dagen, for han skal få nytt skrivebord så snart han har ryddet rommet nok til at det er plass. Så jeg er spent på om det blir IKEA-tur på oss i ettermiddag eller ikke.


#16

Pamina sa for siden:

Tjorven, jeg ville kontaktet den som vanligvis er avdelingsleder og hørt om det er gitt noen melding eller avtalt fravær/ferie. Hvis ikke det er gitt så ville jeg kontaktet dem.


#17

Pingis sa for siden:

Her er vi på dag to av hverdag v.2017, og vi har kommet greit i gang. Jeg skal gjøre noe jobbgreier som jeg ikke har gjort på et år, og lurer litt på om jeg husker hvordan jeg gjorde det.


#18

Frk_Fryd sa for siden:

Tirsdag er verre enn mandag. :gjesp:
Og det hjelper ikke på at nydelig nyttårsnø var forvandlet til ekte vestlandslaps i morges. En dag med snø, hurra!


#19

Tjorven sa for siden:

Da har jeg lokalisert "medarbeiderne" mine. En er på ferie i Ukraina, og det er det sikkert gitt beskjed om. Den andre meldte meg nettopp at han lå hjemme med feber. Hun som er gravid i uke 36 har ikke kommet på jobb enda, så jeg lurer på om hun er på vei ut i tidlig permisjon. :hyper:


#20

Pøblis sa for siden:

To netter på rad har jeg ikke fått sove. :mumle:

Det hjelper ikke å lese artikler på nett om Trump kl. 02.30 heller. :(


#21

Addison sa for siden:

Det snør! Dvs. melislignende fluff drysser ned fra skydekket. Yay. Eller noe. Det må snø i 100 dager om det skal bli noe skiføre av dette her. :knegg:


#22

celebelen sa for siden:

Jeg dro hjemmefra før de andre hadde stått opp i dag, og startet dagen med å trene. Nå er jeg på jobb, og har lyst til å reise hjem igjen - det får da være grenser for hva man skal orke den første uka.


#23

Kaprifol sa for siden:

Hjemmekontor, slubbertene mine sov til 9.20 og 10 :eek: Jeg har vært oppe siden 8, yngste har vært sjuk og trengte søvn. Eldste har et eksperiment gående og mener det er mulig å få sove i til normal tid i kveld hvis hun våknet seinest 10. Vi får nå se... Det blir hårda bud i morgen kl. 7, det er sikkert.

En helt ualminnelig behagelig og avslappende miniferie er nesten over. I går fikk vi max ut av finværet ute på Tjuvholmen på pokemon-jakt, i dag skal jeg sende ut ungene på skøyter. Og så skal vi prøve å få byttet en bok.


#24

tink sa for siden:

Her er det sykekontor. For syk til effektivt arbeid, og for frisk til å bare ligge under dyna. Med en ytterst sjelden egenmelding får jeg gjort litt av begge deler, samtidig som jeg sikrer meg at jeg er frisk og tidig til viktig avtale i morgen.


#25

annemede sa for siden:

Noen har ryddet på kontoret mitt. :flau:


#26

Divine sa for siden:

Jeg har første arbeidsdag i år, og må nok jobbe overtid. Pangstart, med andre ord. Men, jeg skal prøve å ikke klage. Det finnes verre ting. Eldstesønnen min ringte hjem i går og var helt knust, for bestevenninnen til kjæresten hans hadde dødd plutselig, 20 år gammel. :trist: Stakkars folk. Jeg er snart femti, og har enda ikke mistet noen venner. Så jeg prøver å verdsette hvor heldig jeg er og har vært.


#27

Addison sa for siden:

Så forferdelig, Divine! :trist: Hadde også nettopp en bekjent i vår alder som fant kona, jevnaldrende, død på badet. En uke før jul. :leppe: Vi må huske hvor heldige vi er ja! :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.