Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Nenne sa for siden:

Tusen takk! :)


#3

Tussa sa for siden:

Det er kaldt og det finns ikkje nok kaffi i verda.

Samtidig som eg kjenner i kroppen inntrykket Leo Ajkic sin nye serie Flukt ga meg i går kveld. Sterk anbefaling. Og eg kan dermed kjenne en gleda av å kunne skru på meir varme og hente meg en kopp kaffi til.


#4

Martis sa for siden:

Da er ungene sendt på skolen og jeg har 5 min med kaffe og padda, mens bilen smelter. :knegg:


#5

Frøy sa for siden:

Jeg har syklet til jobb. :stolt:


#6

Millen sa for siden:

Jeg har kaffe, og spist og det trengs. Omtrent ikke sovet inatt pga barn i sengen som har sparket og slått meg både her og der. :trøtt:


#7

Input sa for siden:

Jeg er hjemme med sykt barn, og kjenner at det var litt greit i dag. Er visst ikke i form selv heller.


#8

Divine sa for siden:

Jeg la meg relativt tidlig i går, for jeg var så trøtt. Men hjernen er litt på høygir, så jeg sovnet ikke med en gang. Så planen om å stå opp klokken 5.30 utgikk med høye kneløft. Men nå er jeg på jobb, drikker kaffe og har spist pepperkake til frokost. Jeg merker at alle oppgaver som har et snev av utfordring over seg, utsettes og utsettes. Orker ikke, gidder ikke. :januarblues:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg gikk til jobb i dag; altså fysisk på egne ben. Det er en så deilig start på dagen. Jeg gleder meg helt vanvittig til også den vanlige jobben min flytter til sentrum slik at jeg kan gjøre dette hver dag.

Det har skjedd store omveltninger i det selskapet hvor jeg jobber en dag i uka. En haug med sjefer ut og en haug med sjefer inn. Og så det merkeligste av alt ... jeg har blitt plassert på et av direktørkontorene som fast plass ... og jeg er bare her en dag i uka. Jeg skjønner ikke no'.


#10

Trixie sa for siden:

God morgen.
Samtlige i husstanden lå minst 30 min ekstra i dag, og gruer seg til i morgen når kulda kommer.
Jeg skal ordne småting i dag, og mer blir det sikkert. Jaggu er det mange avgjørelser selv om det er "nøkkelferdig" leilighet.

Nuh, litt jobbing.


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har sovet dårlig i natt pga. tankemølle, men er nå sånn noenlunde oppegående likevel, og har en artikkel som absolutt inn i dag. :yessir:


#12

celebelen sa for siden:

Tiddelibom! Et ørlite lag av snø møtte meg utenfor jobben i morges, og det var i grunnen veldig koselig. Ikke like koselig å måtte sitte med regnskapsrapportering, men det må jo gjøres.


#13

Ru sa for siden:

Jeg har glemt å ta på meg Fitbit-en. :sjokk: Da kan jeg like så godt la være å gå lengre enn til kaffemaskinen og toalettet, siden det ikke teller. :skuffet:

:hehehe:


#14

Skilpadda sa for siden:

Da må man sitte helt, helt stille til man får fitbiten på plass igjen, ja. :nemlig:


#15

Blånn sa for siden:

Jeg fikk B på prosjektoppgava mi. Det er stilig siden magefølelsen sa C/D. Så da er jeg helt ferdig med mastergraden min. :lykkelig:


#16

Dali sa for siden:

Morn. Hjemme med jente som har hosta hele natta. Ser frisk ut nå, men best å holde seg inne en dag tenker jeg. Så hun synger Lets sing, mens jeg prøver å jobbe. Ikke lett kombinasjon.

Gratulerer, Blånn!


#17

Millen sa for siden:

Gratulerer Blånn! :blomster:



#19

Maverick sa for siden:

Jeg har dundrende hodepine, alle er dumme, og sofaen er det eneste levelige stedet.


#20

Teofelia sa for siden:

Jeg har fått en høyst anstendig karakter på hjemmeeksamen, som jeg trodde gikk passe dårlig! :lykkelig:


#21

Teofelia sa for siden:

Candy: den var stilig! Hvor kjøper man slike?


#22

Toffskij sa for siden:

Har sendt inn artikkel! Wohoooo! :lykkelig:


#23

Blå sa for siden:

Gratulerer Teo. :blomster:

Jeg sitter på Gardermoen og enten har jeg nettopp fått gullkort, eller så er det en eller annen kampanje på gang, for jeg har plutselig fått Fast Track og Loungetilgang. Det passet veldig godt i dag, for jeg må vente lenger enn jeg pleier og her var det en god arbeidsplass, gode stoler, frukt, betasuppe og øl. :fnise:

Så nå skal jeg jobbe en liten time og så tror jeg at jeg skal finne en av de bedre stolene og kose meg med strikketøy og tvserie.


#24

Candy Darling sa for siden:

Grattis til Teo og Toffskij (og Blå!)! :blomster:

En sånn hjelm kjøper man på [url]www.lumoshelmet.co[/url] hvis man har litt mer penger enn forstand. :sparke: Men den er DØDSKUL! Den har BLINKLYS! Og den merker når jeg bremser raskt og setter på BREMSELYS! :hyper:


#25

Nenne sa for siden:

Blå, midt på sommeren og rundt jul og nyttår får sølvmedlemmer loungetilgang og fast track. Da er det færre jobbreisende og flere privatreisende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.