Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

Innimellom hadde det nok vært greit å drikke kaffe. Vel, vel, jeg er oppe og litt klar for jobb. Jeg syns det blir verre og verre å stå opp etter ferien. Så jeg kjenner veldig godt etter om jeg ikke har litt vondt en eller annen plass, men nei, bare litt forkjøla. I dag vurderte jeg å foreslå for lillebror at han jo kunne være hjemme siden han hoster:knegg: Vi skal altså på jobb og skole allesammen.


#3

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg gikk sesongens første skitur i lysløypa i går, og jeg er altså så støl! I nakken!
Siste arbeidsdag denne uka, og det passer meg for så vidt veldig bra. Selv om fri i morgen innebærer et par skumle ting jeg kvir meg litt for..


#4

Adrienne sa for siden:

Jeg er hjemme med en pjusk lillesøster i dag, men får heldigvis gjort en del jobbing hjemmefra, så det burde gå greit.

Og nå må visst PC restarte på grunn av softwareoppdatering. Supert. Hrmpf.


#5

Eia sa for siden:

Brr! Sur vind, 11 minus, kaldt bygg. Brr!


#6

Tjorven sa for siden:

I dag kjørte jeg til jobb. Det gjør jeg stort sett aldri, men i dag var det en lur ting. Siden jeg har kjørt fra en oppvarmet garasje og til en annen betyr det at jeg ikke har peiling på hvor kaldt det er ute. Men utsikten fra jobb ser kald ut. :nemlig:

Jeg har drukket to kopper av kjip jobbkaffe, og lurer på om jeg egentlig burde ta en tur til nærmeste kaffebar. Både for å kjenne litt på kulda, men også at jeg kunne trengt å klare tankene litt.


#7

Millen sa for siden:

Stod opp til 12,5 kalde idag og hadde i tillegg gågruppe med barn som gikk ekstra sakte tror jeg.. Måtte vente på bussen en liten stund og ble iskald. I tillegg dustebilsjåfør holdt på å kjøre meg ned, stoppet noen fra cm. fra hofta mi.
Det kjennes ut som en blæh dag og i tillegg er jeg kald og fryser.


#8

Harriet Vane sa for siden:

5 minus i Bergen! Brrrrr!

Sjukt mye å gjøre, så jeg prokastrinerer litt, mens jeg finner ut hvilken ende jeg skal begynne i.


#9

Blondie sa for siden:

Sto opp til 11 kalde og så for meg frosne føtter når jeg ned i stua. Men nei, eldstedatteren hadde stått opp tidlig og fyrt opp. :hjerter:


#10

Toffskij sa for siden:

Idiot (42) tok ikke på seg dunparkasen selv om hun absolutt hadde tenkt å gjøre det. Sånn går det når man er nærmest helautomatisert i dagligrutinene. Greide heldigvis å få på ullstrømper og det store varme skjerfet, så jeg skal nok komme uskadd hjem igjen.

Årets første deadline ble ekspedert i går, så er det selvsagt to til på mandag og én søndag i neste uke. Jadda.


#11

Heilo sa for siden:

Kaldt og nydelig vakkert vinterlys i Tromsø. Jeg har hjemmekontor og nikoser meg med å lese litteratur knuttet til den nye jobben min. :hjerter:


#12

Teofelia sa for siden:

Hutre. Taxi til jobb i dag, siden batteriet på bilen min var dødt og jeg hadde et møte i byen. Yey!

Og jeg trenger desperat en ny dunkåpe, kjenner jeg. :hutre:


#13

Bluen sa for siden:

16 minus hos oss, men jeg angret på dunkåpa, for jeg var gjennomsvett innen vi nådde skolen 5 minutter for seint. :gal: Det er ubegripelig tungt å sykle med sykkelvogn i mange minus, tror snart jeg må slutte med det.


#14

tink sa for siden:

Puh, jeg har unnagjort skummel samtale nr. 1 i dag. Er litt usikker på om det kommer flere, derfor er det best å telle. Det er kaldt ute, og ikke spesielt mye varmere inne i gamle industribygg. Jeg har flere lag med ull og ullkofte på både overkropp og over knærne.


#15

Ru sa for siden:

Dobbelt lag med ull i dag. -5 grader i Bergen er mer enn kaldt nok.
Mye å gjøre, og lite å gjøre på samme tid. Forvirrende arbeidssituasjon for tiden, så da bruker jeg tid på å sjekke jobbmarkedet og å søke etter flybilletter til sommerferien. :knegg:


#16

Mex sa for siden:

Jeg høyner med -19 på indre Innland i dag tidlig. :rolleyes:
Har startet dagen med en liten treningsøkt, og har i grunn fått varmen i kroppen og hodet i gang.

I dag starter vi opp med alpintrening for begge guttene. Selvsagt på den kaldeste dagen. Kan ikke si jeg gleder meg til 2 timer ute i kulda i dag.


#17

Palmen sa for siden:

Minus 12 hos oss også. Kaldere enn vi er vant til, gitt!


#18

Pelle sa for siden:

-11 her, greit nok. Føles ofte kaldere pga kalde rå gufs fra sjøen. Lille så det som ekstremt ille å ha på strømpebukse i dag, så jeg har sendt henne på skolen i tynne bomullsbukser og sommersokker. Jeje. Mest pga dårlig tid for å rekke skolen da jeg oppdaget det. Hun fryser sjelden, har dress og har laget en avtale om at når det er SÅ kaldt så bruker man faktisk strømpebukse.


#19

Blå sa for siden:

Kaldt i dag ja. Men fin utsikt fra kontoret mitt.

Jeg har også helt usannsynlig mye å gjøre plutselig. Og har nå sittet i en time i en telefonsamtale om noe skummmelt jeg skal gjøre om to uker. Heldigvis har jeg faktisk tid til å forberede meg, så det skal nok gå bra. Men jeg er spent på de neste ukene.

Men i morgen skal storesøster og jeg på kino sammen. Jeg elsker å ha store barn og å kunne gå på filmer som er morsomme for begge. :lykkelig:


#20

Trixie sa for siden:

Jeg er våken, fryser og har fått en kjip telefon. Skal på to kjipe møter. Dagen burde gå oppover snart.


#21

Adrienne sa for siden:

Her er det minus 16 og det fyres i ovn og drikkes kaffe. Til og med hunden syntes det var i kaldeste laget å være ute, så hun var lett å få med seg inn igjen etter morgenluftingen. Nå ligger hun oppå føttene mine og holder meg varm der.


#22

Polyanna sa for siden:

Bluen, nå glemmer jeg hvor store barna dine er, men de kan vel sykle selv??


#23

Frøy sa for siden:

Jobbsyklet i dag også. Vondt i bakenden, for den er ikke innkjørt til slikt. Har også fått arbeidsbukse i håpløst stoff som pusser vekk huden min på innsiden av lårene. Jaja det blir vel bra. Nå får man fortsette med ting man ikke kan tenker jeg.


#24

Fersken sa for siden:

-6 i Stavanger er pinadø kaldt nok. Et barn er hjemme etter omgangssyke i går og et gikk lykkelig til skolen i morges. Jeg har glemt adgangskort til jobb og har dermed ikke planer om å bevege meg utenfor kontorlandskapet.


#25

Maverick sa for siden:

Min bittelille gutteplutt er HELT ALENE på Gothia Cup for innebandy, med bare ti tusen andre unger rundt seg, og skal snart spille første kamp, og jeg synes det er fryktelig skummelt og skulle så inderlig ønske at han ikke var keeper. :sparke:

Ellers - masse kaffe i dag, kjedelig tasting og skumle forhandlinger. Voksenlivet er oppskrytt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.