Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe



#3

Trixie sa for siden:

Syk. Det passer bare sinnsykt dårlig. Planen er sofa og sport på tv.


#4

polarjenta sa for siden:

Morn.

Våknet altfor tidlig. Har satt på en maskin med klær og en maskin med kopper. Vet ikke om jeg har tenkt å gjøre så mye mer annet enn å henge opp klærne når de er ferdig.


#5

Éowyn sa for siden:

Hangover. Men det var verdt det!


#6

Divine sa for siden:

Har sovet lenge. Sitter nå og skuler på det fine været. Jeg liker som kjent ikke fint vær. For det betyr jo at jeg burde komme meg opp og ut. Men foreløpig sitter jeg her og drikker kaffe og leser og vurderer med meg selv om jeg skal ta en kjapp løpetur eller ikke. Har som vanlig fryktelig vondt i viljen. Uansett, først blir det mer kaffe og bok.


#7

Albertine sa for siden:

Slapp søndag her hjemme. Vi er bare tre av fem i helga og det er så fristende å gjøre mange andre ting enn husarbeid, men jeg må vel til pers. Ute høljer det ned på isbelagte veier og det er galskap å bevege seg utendørs. Du skulle vært her, Divine. :knegg:


#8

ingling sa for siden:

Her er vi akkurat ferdig med lunsj, har gjort fint lite hittil i dag og det tror jeg alle trengte. Vi må få vasket huset i dag, og muligens luftet oss litt. Får se.


#9

Fersken sa for siden:

Her er det disig og vått, så her sitter vi inne.


#10

millact sa for siden:

Nydelig vintervær her men ikke snø. Vært ute i skogen med barna.


#11

Addison sa for siden:

Vi har vært på skøytetur på et vann, ruglete og fæl is men herlig å være ute! Nå er det straks dusj og middagslaging. For en nydelig himmel ute nå rett etter solen gikk ned! :hjerter:


#12

Kaprifol sa for siden:

Jeg har også vært på skøytetur i dag, det var litt bedre her med et tynt snølag oppå god is. Ungene hadde det gøy, jeg syns også det var gøy, og på vei hjem fikk vi utforsket islagt foss i skinnet fra gyldenrosa solnedgang. Slett ikke verst!


#13

Maverick sa for siden:

Jeg har rukket å bli kalt landssviker, tyskerhore og å bli beskyldt for å "skreve for satans yngel" allerede i dag. :stolt:


#14

star sa for siden:

Jeg er skutt etter mange km i de svenske skogene og x antall timer i to ishockeyhaller. Det ble bedre enn i fjor så vi er fornøyd.


#15

Blondie sa for siden:

Come again, Maverick? :sjokk: Har du rotet deg inn i kommentarfeltene?

Vi har feiret barnet i fire dager til ende, nå ligger jeg høyt med beina. Barnet gliser i søvne i sengen sin. :hjerter:


#16

Maverick sa for siden:

Bare en eneste Facebooktråd. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.