Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Frøy sa for siden:

Jobbsykling i minusgrader er ikke min greie kjenner jeg, men jeg kom meg nå hel frem. Nå timelisteskriving og en matbit før dagen begynner for fullt.


#3

Eia sa for siden:

God morgen! Vi har feiret nybakt tiåring hele helgen, og i dag er den store dagen. Det ble en rørende morgen, og tiåringen er storveis fornøyd med morgenkåpe og (endelig!) egen iPad.

Nå er jeg på jobb, og her er det bare å brette opp ermene. :yessir:


#4

tink sa for siden:

God morgen. Gratulerer med 10-åring Eia. Her i huset har vi en fersk 9-åring som ble feiret med familie på lørdag og skal ha guttene i klassen her på spillbursdag i ettermiddag. Så dagen min blir litt hjemmekontor og litt avspasering for å ordne til selskap. Har også sendt en skummel epost, og venter spent på om jeg får noe svar på denne...


#5

Fersken sa for siden:

Gratulerer til 10-åringen, Eia! :fløyte:

Vi har også hatt feiring av 7-årsdag hele helgen, men selve bursdagen er i morgen. Det var tøft å stå opp i dag, så kaldt å krype ut av dynen.


#6

Addison sa for siden:

Gratulerer med tiåringen, eia!! De er så fine, disse tiåringene! :hjerter:

Trøtt mandag, sov dårlig i natt, skjønner ikke hvorfor. Har ikke sovet så utrolig mye i helgen heller, burde ikke ligge søvnløs natt til mandag av den grunn. :gruble:

Firedagersuke er bra, hyttetur med venner i helgen coming up, en sjelden me-time-helg. :jippi:


#7

Tussa sa for siden:

Minusgrader :mumle:


#8

Toffskij sa for siden:

Morn! Ny uke, ny todo-liste! (Kanskje ikke helt ny, da. :sparke: )


#9

Pappalille sa for siden:

Gratulerer med ti-åring, Eia! Selv har jeg en nybakt åtte-åring i hus i dag. =) Første gang jeg er frisk nok til å komme meg på skolen etter jul også. Dette blir en bra dag.


#10

Skilpadda sa for siden:

Morn! Veldig friskt og klart gå-til-jobb-vær i dag, jeg blir mye våknere både av dagslyset og spaserturen. :)

Dagen er ellers bare halvfull av møter, så det burde gå an å få gjort en del arbeid innimellom også. :jupp:


#11

Pingis sa for siden:

Gratulerer til alle bursdagsbarn!

Jeg starter dagen med litt gjesping. Skulle egentlig til tannlegen, men hun var blitt sjuk, så da må jeg jo nesten jobbe i stedet. (Det jeg har aller mest lyst til er å gå på skøyter! Men jeg tror ikke akkurat at det er spesielt inntektsbringende.)


#12

Mex sa for siden:

Gratulerer til alle bursdagsbarn. :fløyte:

Kaldt i dag. Kjører gammel svigerbil til jobb i dag. :mumle:


#13

Addison sa for siden:

Gratulerer med bursdagsbarna!! :konfetti:

Kald dag her også, var -12 hjemme. Jeg ser forurensningen som et brungult lokk over hovedstaden, og leser på fb om alle som raser over dieselforbudet. :mumle:


#14

Hjertensfryd sa for siden:

God morgon. Og gratulerer til alle bursdagsbarna :fløyte:

Dagens store dillema, prøve å kjøre sjølv for å hente nye mobilen min, eller få pappa til å komme å hente meg? Eg heller litt mot å bli henta :sparke:


#15

Addison sa for siden:

Hjertensfryd, synes definitivt du skal bli hentet! :nemlig: :klemme:


#16

Hjertensfryd sa for siden:

Pappa ringte, så då blir eg henta om nokre timar. Eg blir passa ganske godt på altså.


#17

Hondacrv sa for siden:

Pappaer er til for å brukast i slike situasjonar.
Vel, her starta dagen dramatisk med bil som ikkje ville starte. Spurte naboen om han hadde startkabler, men det hadde han ikke, men det var ikkje noko problem å kjøre meg til toget. Ere mulig å vere å snill? Trur han må få vin altså. Er jo neste tjue minutt. Så då kom eg meg til Oslo og fekk gjennomført avtalen min, Mammo henta meg på toget og kamerat med batterilader har vore her og sett bilen på lading. Eg har gode folk rundt meg, altså! :hjerter: ladekameraten skal få lys melkesjokolade, for det kjøper aldri kona, for ho er så sunn. Fnis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.