Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Addison sa for siden:

Jepp, sånn er det! :knegg: Kaffe under inntak, kanskje man blir produktiv etter hvert, men tiden vil vise om det blir noe særlig bedre enn i går. Jeje, tirsdag it is! Jeg må skrive en grusom selvvurdering, med alskens kleine/umulige spørsmål som må besvares, er vel bare å hoppe i det. :nemlig:


#3

Fersken sa for siden:

Den nybakte 7-åringen ble vekket med gaver og sang i dag tidlig.

Senere i dag skal jeg følge niåringen til reguleringstannlegen, så er det litt bursdagsfeiring og så er det korpsøving.


#4

Mex sa for siden:

Jeg gjør ting jeg ikke kan i dag. Det føles svært så ubehagelig.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er ekstrem deadlinejunkie, så jeg var oppe kl 04.45 i morges. Nå er presentasjonen som skal holdes kl 10 ferdig. :flex:


#6

Toffskij sa for siden:

Når du har over en time til overs før presentasjonen, er du ikke ekstrem deadlinejunkie, Tjorven. :knegg:


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig bare et kvarter. Presentasjonen skal holdes et helt annet sted, og jeg bruker nesten en time på å komme meg dit, og nå må jeg kle på meg og sminke meg før jeg forsvinner ut døra.

Men jeg er godt fornøyd med å være ferdig et helt kvarter på forhånd.


#8

Toffskij sa for siden:

Åkeida. :knegg:


#9

Martis sa for siden:

Hjemme med sykt barn, blir nok delvis hjemmekontor og delvis sofa med ungen. Kaffe og fyr i peisen og nesespray og vekk i morgen til den syke, så skal vi nok overleve denne dagen.

Good luck, Tjorven. :knegg:


#10

vixen sa for siden:

Her har jeg kontoret for meg selv i dag og har planer om mye skrivearbeid. Sitter i joggebukse og ulljakke faktisk på jobb og er en skikkelig sjuske. Deilig. Radio og litt mer kaffe så er jeg klar.


#11

Blå sa for siden:

Lykke til Tjorven.

Jeg definerer meg også som deadlinjunkie. Men du slår meg ned i støvlene.

Jeg skal holde kurs i tre dager. Jeg har strengt tatt alt klart, men det er selvfølgelig en uendelighet av ting jeg skulle ha lest på og tenkt på og som jeg stresser med nå. Men det er jo ting jeg kan og jeg er forberedt. Det er bare det at jeg kunne alltid vært bedre forberedt.

Jeg gleder meg litt til dette er ferdig og det er helg kjenner jeg.


#12

Albertine sa for siden:

Gratulerer med sjuåring, Fersken! :blomst:

Lykke til, Tjorven.

Jeg er hjemme med prikkete unge. Hun har ikke feber og er i fin form, men jeg aner ikke hva som har forårsaket alle prikkene, så jeg velger å følge med dem i løpet av dagen for å se om det kommer flere.


#13

Nessie sa for siden:

Hjemmekontor :elsker:


#14

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har også hjemmekontor idag, Nessie. Hadde skikkelig mageknipvondt i natt, og erfaringen er at det blir verre Førde et blir bedre. Men jeg er egentlig bedre enn forventet allerede, men med fyr i ovnen, og møkkavær ute, så bare blir jeg her idag :nemlig:.


#15

Pelle sa for siden:

På sykehus for øyekontroll til Lille. Ser visst dårligere enn vi har trodd. Det var synd. Muligens 40-50 % syn på ene øyet, vi trodde 90 %. Jaja.


#16

Tjorven sa for siden:

Presentasjonen min er over, og jeg har sjarmert to karer godt oppi 70-årene helt i senk. Eventuelt overbevist dem med min faglige dyktighet. Jeg fikk oppdraget! :lykkelig:


#17

Albertine sa for siden:

Grattis, Tjorven! :blomst:


#18

Eia sa for siden:

Grattis, Tjorven!


#19

Palmen sa for siden:

Grattis, Tjorven! Kult!


#20

Blå sa for siden:

Hurra Tjorven. Gratulerer. :blomster:


#21

Timar sa for siden:

Hurra, Tjorven!

Vi skal hjem fra sydenland. Sukk. Kunne blitt her et par uker til, kjenner jeg. Og DA hadde jeg både fått trent masse og lest en haug bøker! :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.