Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Eia sa for siden:

Tjohei! Sykling i minus 6 går veldig fint. :kvitre:

I dag skal lagertellingen inn i systemet for første gang. Så jeg leser meg litt opp og drikker kaffe. Ikke så verst morgen, altså.


#3

Christa sa for siden:

God morgen!

Hjemme med sykt barn som hoster og har vondt for å spise og drikke. Halve klassen har vært mer eller mindre syk siden skolestart så da er det veslas tur nå.
Te, film og ullteppe er planen for dagen.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg skal ut på reise og siden jeg er trett og lei for tiden har jeg unnet meg to timer med gjemmekontor først. Bare å komme i gang.


#5

Anda sa for siden:

På jobb, og misunner mannen som drar på fem dagers skiferie i dag. Uten meg, that is.


#6

star sa for siden:

En dag uten en eneste avtale for min del. Det er helt greit kjenner jeg.


#7

Addison sa for siden:

Er nynorsk-veka over no? Eg held fram, til nokon seier det er trygt å koma attende til tryggleiken på bokmål. :knegg:

Eg er trøytt, kaffi innteken, blir nok fleire koppar i dag! Halve veka er snart omme, hurra! :jippi:


#8

Toffskij sa for siden:

God morgon! Her er det sjølvsagt nynorskveke framleis. Når eg hugsar det. :knegg: Her i Tromsø er det mørkt, vått og stormfullt, men i kveld skal eg heim.


#9

Palmen sa for siden:

Det var kaffe som mangla, ja. Eg visste det var noko.

Jobb. Ingen møter, mange oppgåver.


#10

Maverick sa for siden:

Jeg har ikke fått kaffe ennå og sliter nok med å skrive bokmål.


#11

Timar sa for siden:

Sjuk veslegut her i huset. Feber og hoste, stakar pjusken min. Eg skulle endelig ha kome i gang med lesinga mi denne veka, men det vert nok ikkje i dag hell.

Eg starta dagen med ei lita treningsøkt på stovegolvet. :tøff: No skal eg drikka kaffi og skrive CV.


#12

Polyanna sa for siden:

Jeg har sendt endelig feberfri datter på skolen under tvil, og er spent på hvordan det går. Hun tagg seg til det, men tar kort dag. Nå håper jeg snart vi får friskt hus!


#13

Fersken sa for siden:

Kroppen har fortsatt lyst å sove, men jeg er kommet meg på jobb og det er heldigvis en rolig dag. Mulig det er en ulempe, for da får jeg tid til å kjenne på trøttheten. :gjesp:


#14

tink sa for siden:

Trøtt og lei her også. Januar vart lang i år, det gløymer eg visst kvart einaste år. Eigentleg er det ikkje nokon grunn til å sutre da, månaden er som vanleg fylt opp med kjekke saker. Det er berre så mange kvardagar i mellom.


#15

Dali sa for siden:

Melder meg i trøtt-gjengen. Fleire koppar kaffi og ein cola så langt. Må vel til endå meir kaffi. Ser fram til hytte og snø i helga, eit lite lyspunkt i denne "ikkje-vinteren".


#16

millact sa for siden:

Veldig glad det er onsdag. Så klar for å komme til februar. Januar har vært en ufattelig lang måned.


#17

Katta sa for siden:

Jeg synes ikke-vinter er helt strålende. :knegg: Aberet er bare at man ofte får straffevinter i mars. Den kunne jeg godt vært foruten. Jeg hoster også, men det gir seg. Heldigvis. Det går noen hostevirus i byen her som er helt hinsides langdryge.


#18

millact sa for siden:

Enig, Katta, glad for hver dag vi ikke har snø. Men jeg lengter etter å kunne pakke bort vintertøy og varmere og lysere dager.


#19

Addison sa for siden:

Kulda plagar meg ikke så mykje, men korte dagar og lite dagslys gjer, så vinter til midt i april kan eg tole, då er jo vårlyset her! Sjølv om eg må tilstå at eg nok nokon gonger saknar den lange våren vestpå. :sukk:


#20

Pamina sa for siden:

Eg har en son som endeleg har fatta at det å la handa kvile i boka medan han skriv er ein god idé. Han vart åtte år før det blei sjølvsagt. Skrivleksane tek mindre tid og det er mindre ukoseleg når det er skrivelekser på gong. Det hjelp kanskje litt når mora seier det held med to linjer der lærarane krev ei heil side med bokstaven p. :himle:


#21

Trixie sa for siden:

Hjemme etter altfor mange timer på jobb, dagen i morgen blir ikke kortere. Men så er det helg, snart i alle fall.
Nå skal jeg komme meg i dusjen, det trengs.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.