Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

vixen sa for siden:

God morgen! Rolig morgen med radio og fyr i ovnen. Mannen sover enda og barna vegeterer foran hver sin skjerm på rommene sine. Snart frokost og kaffe. Tipper vi får to små tantebarn på besøk snart for bror holder på å pusse opp kjøkken og stue. Må komme oss en tur ut, men ellers ingen planer bortsett fra klesvask.


#3

millact sa for siden:

Vi forbereder frokostbursdag. Straks bake ut rundstykkene. Ute snør det.


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.

Her blir det nok en dag med håndball, straks avreise. Så er det trening og håndball på tv. Og besøk. Og det var den søndagen tenker jeg.


#5

Hondacrv sa for siden:

Her er det ein spenningens dag. For første gong på ca fem år skal eg ta på meg skia. Men først må eg på gudsteneste. Kanskje dei tar meg med i kirkebønna, men tanke på at eg skal ut på ski. Gudane skal vite at det trengst, i alle fall.


#6

Albertine sa for siden:

Jeg har startet dagen med å bli kalt litt av hvert i et kommentarfelt på FB, der jeg tok meg den frihet å kalle Trump for farlig. Det var nesten litt morsomt å våkne til enkelte amerikaneres vrede over at en utlending kunne få seg til å kritisere deres nye president. Men bare nesten morsomt, for jeg har fysisk vondt i magen etter å ha lest nyheter, og det er ekstra interessant og skummelt å se nyheter på tyske kanaler. Jeg er redd. Ordentlig redd.


#7

nokon sa for siden:

Vi har sett eit uvisst antall episoder med Brannmann Sam, med tilhøyrande nettsurfing og kaffedrikking. Godt med ein rolig start på dagen.

(Eg prøvde å foreslå at vi hadde sett nok Brannmann Sam nå, men svaret frå fireåringen var "Nei takk!" Vel. Han er i det minste høflig).


#8

millact sa for siden:

Frokostbursdag slo an!


#9

Blånn sa for siden:

Rolig morgen her også. En håndballkamp unnagjort. Når er mannen på neste. Vi lader opp til finalen i kveld. I mellomtiden får jeg fortsette å rydde.


#10

Maverick sa for siden:

Jeg har vært i enda en idrettshall og observert briljerende arving ( :stolt: ) nuh - en time sofa, og så jobb.


#11

Taien sa for siden:

Her tilbringes dagen nesten som 1.juledag. :knegg:
Gavebonanza ved guttas bursdag i går, gav mye lego og nettbrett, så her bygges og spilles det i skjønn forening.
I ovnen koser oksesteika seg, og senere kommer et vennepar med sønnen, og skal se håndballkamp med oss mens gutta leker.
Idylldag!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.