Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skarpeste kniven i skuffen

#1

Bobbelur sa for siden:

Det var den jeg brukte i går morges. Skjevskåret brød som blir nesten bare skalken igjen av, men litt for tykk for en skive. Så den måtte deles. :jupp:
Dere skjønner vel hvordan det gikk? Venstre lillefingertupp. Heldigvis tuppen og heldigvis lillefingeren. Og heldigvis fikk jeg sett hvor dypt det var før det VIRKELIG startet å blø. :knegg: Heldigvis var sykepleieren som besvarte telefonen på legevakta hyggelig og de rette spørsmålene og de rette rådene, så det var egentlig bare å ta bikkja med i bilen og kjøre.

Fire sting ble det, og en medisinstudent fikk sydd for første gang. Jeg fikk sett på hvordan ting gjøres og fikk være fascinert over måten å ta på hansker og håndtere at skulle være sterilt. Og jeg var veldig for bedøvelse. :nemlig:

Og både lege og student var enige om at kniven var heldigvis skarp, for snittet ble så veldig pent.

I morgen skal jeg ta av bandasjen og se hvordan det ser ut. I dag har den fått være i ro.


#2

star sa for siden:

Auda. Enda godt kniven var skarp da. :knegg:
:klemme:


#3

Mikkeline sa for siden:

Auda.... En fin p[minnelse om aa alltid la ungene bruke de toeffeste knivene. Da blir det i det minste pene kutt.

God bedring til fingeren.


#4

Pelen sa for siden:

Jeg har gjort akkurat det samme. Helt likt. Jeg klarte meg med bare taping heldigvis. Man bør unngå arr på fingertuppene. :nemlig: God bedring!


#5

Blånn sa for siden:

Au! God bedring!


#6

Olvina sa for siden:

Oi. Fort gjort. Riktig god betring til deg!


#7

Embriksmamma sa for siden:

Btdt. Ikke gøy!

God bedring :klem:


#8

polarjenta sa for siden:

God bedring. Jeg hadde vel mest sannsynlig svimt av.


#9

Bobbelur sa for siden:

Har ikke tenkt på at arr på fingertuppen ikke er bra, Pelen. Noen spesiell grunn til det annet enn at folsømheten blir redusert?

Jeg tenkte på det da jeg kjørte på legevakta at det var godt jeg ikke er en sånn som svimer av når jeg ser blod. Da hadde jeg neppe kommet meg ut av kjøkkenet enda. :knegg:

Det kjennes så greit ut under bandasjen at jeg har ikke tatt den av enda. Fingertuppen kan like gjerne få litt ro i noen timer til. :nemlig:


#10

Mex sa for siden:

Auda. Riktig god bedring. :klemme:


#11

løve70 sa for siden:

Au :( God bedring :klemme:



#13

LilleLeo sa for siden:

Auch! Du var jaggu heldig. Naboen vår tok to fingre på samme måte forleden, han ble operert i morges. De måtte fiske på plass igjen sener og måtte også fikse en nerve. :skremt: God bedring!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.