Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Skilpadda sa for siden:

Waddles! :hjerter:

God morgen, jeg er akkurat ferdig med frokosten og driver og psyker meg opp til morgen-PT-time.


#3

Tjorven sa for siden:

Oi. Det var fin kaffekunst.

Jeg skal på konferanse i dag også, men i dag må jeg bare jobbe bittelitt før jeg kommer meg avgårde. Og det er straks gjort.


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.
3. dag i ny jobb, foreløpig happy altså.
Komme meg avgårde straks. Ny vei og ikke helt kontroll på kjøretiden enda.


#5

Blondie sa for siden:

Det er helt kreisi glatt her og bussene kjører ikke. Tror vi skal se litt mildt på forsentkomming i dag. :knegg:


#6

Martis sa for siden:

Hjemmekontor før leverandørmøte i den motsatte retningen. Godt med litt ro og fred og min egen kaffe, selv om den ikke er like fancy som den over her. :knegg:


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! I dag var det geometri til frokost. Også gøy! :hyper:


#8

Neket sa for siden:

Morn! Trøtt! Allmøte om nedbemanning! Stas!

:kaffe:


#9

tink sa for siden:

Auda Neket. Høres ikke så greit ut. Jeg har i kjent stil fortrengt at jeg egentlig er supertravel. Så nå må jeg lage en plan og få saker og ting unna veien.


#10

Blå sa for siden:

Uffda Neket. Lykke til.

Jeg har fått en liten strafferunde på morgenen. Jeg kom på kontoret og der var det ingen datamaskin. Da kom jeg på at jeg gikk tidlig i går og tok den med hjem. Men det hadde jeg glemt i morges. Så da fikk jeg litt ekstra busskjøring. Heldigvis er det ikke så lang vei hjem.

Nå er jeg på plass. Kaffe, vann og eple og så langt tom gang. En kollega har gitt beskjed om hjemmekontor og den andre kommer vel en eller annen gang.


#11

Adrienne sa for siden:

Jeg er på jobb i dag og ble sendt inn på stillerom for å ha kontor der i dag, for jeg hoster sånn at det ikke var forenlig med å sitte i åpent landskap. Jeg får se hvor lenge jeg holder ut på jobb, men hadde et møte jeg bare ikke kunne utsette så det var bare å pelle seg på jobb.


#12

Toffskij sa for siden:

Jippi. Mannens etat står på lista over etater som vurderes flyttet ut av Oslo. Det var jo litt mye forlangt at vi skulle ha én forutsigbar og stabil jobb i husstanden lzm. :gal:


#13

Blondie sa for siden:

Så bedritent, Toffskij! Håper det ordner seg for dere begge.


#14

Toffskij sa for siden:

Det er jo lenge til det kommer noen endelig avgjørelse, da. Men læll. Jeg føler meg ikke så veldig distriktspolitisk anlagt akkurat nå. :mumle:


#15

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det er en uting å drive og flytte på etater. De burde heller fokusere på nyopprettede etater og organisasjoner. Også har jeg virkelig mitt å si om kulturministre som flytter ting hjem og går i mot alle faglige vurderinger som er gjort.


#16

Toffskij sa for siden:

De ødelegger jo fagmiljøene. Knurr.


#17

Polyanna sa for siden:

Morn!

Jeg har prøvd meg på morgenløping igjen, for første gang på lenge. Hadde alt linet opp, tok med sakene jeg trenger til kontoret i går, sjekket kalenderen før jeg la meg for eventuelle tidlige møter, men da jeg stod i Majorstukrysset sa det "PING!" for et møte som skulle begynne 15 minutter etterpå. På Grønland. :knegg: Da ble det t-bane, styrtflying for å hente pc og dukke inn på et møterom og gjemme meg (skype-møte), og så lynrask dusjing mellom det og neste møte, og sminking under sistnevnte. :hehehe:

Jeg sjekket gårsdagens kalender, nemlig. :dåne:

Man kjenner at man lever, i det minste. :nemlig:


#18

Adrienne sa for siden:

Så utrolig kjipt, Toffen! :klemme:

Jeg er også i mot av flytting av statlige arbeidsplasser bare fordi man vil, og ikke fordi det er et saklig og fagmessig argument for det. De glemmer helt at det er fagpersoner man snakker om her, og at det tar årevis å bygge opp den kompetansen på nytt et annet sted.

At ikke alt nytt automatisk skal plasseres i Oslo og omegn er en helt annen sak, men det er jo ikke like politisk markert som saken Venstre driver og presser frem nå.


#19

Addison sa for siden:

God morgen! Jeg har hjemmekontor med selskapssyk katt som vil prate hele tiden. :hjerter: Har kjørt minsten og tre korpsvenner til oppmøte før dagens skoleforestillinger, en årviss affære, de lager sitt eget show, en minimusikal. De er så flinke! Jeg var sceneslusk i går, skal se på fra salen i dag. Skal også se mellomste i en forestilling de har med valgfag Sal og Scene.


#20

Harriet Vane sa for siden:

Fredskorpset ut av Oslo? Til Førde?
:dåne:

Det tar virkelig lang tid å bygge opp fagmiljø og kontaktnett. Jeg er så lei av hodeløs omorganisering at jeg vet knapt hvor jeg skal gjøre av meg.


#21

Tallulah sa for siden:

Ja, her ramler den ene mer idiotiske flyttingen etter den andre ned. Dette er virkelig idiotisk symbolpolitikk. Prøver de å reagere på senterpartiets økende oppslutning?


#22

Pelle sa for siden:

Har hatt skikkelig bra møte med diverse ulike folk. Og noen vil nok få svi som følge av møtet. Hahaha!! gnir meg i hendene

Pelle
Hard mot de harde


#23

LaBanga sa for siden:

Det er tøft å flytte ut arbeidsplasser fra Oslo, og jeg skjønner selvfølgelig veldig godt at det er kjipt for folk som i praksis føler at de mister jobben sin, men det burde ikke være noen overraskelse, den nåværende regjeringen har jo lovet dette lenge.

Samtidig så er det ikke riktig at man trenger å ødelegge fagmiljø eller at kvaliteten blir dårligere, jeg jobber et sted som ble flyttet ut i forrige omgang, hvor det faglig sett har gått veldig bra. Og jeg var en som var heldig og kunne flytte hjem til en spennende jobb.

Det er jo store problemer både med boligpriser og transport i Oslo-området, så å fordele godene med høykompetansearbeidsplasser litt utover landet tror jeg er bra.

Å kalle det idiotisk blir hvertfall helt feil.


#24

Tallulah sa for siden:

Nåja, jeg syns Oslo har såpass lite med goder ellers (de mottar vel mye mindre statlige overføringer og betaler mer i skatt enn de fleste andre steder) at det burde være unødvendig å ødelegge allerede etablerte fagmiljøer.


#25

Skilpadda sa for siden:

Jeg føler dette var helt riktig dag å offentliggjøre på jobben at jeg går over til privat sektor. :jupp:


#26

Maverick sa for siden:

NEIMEN! Gratulerer, Padda!


#27

Maverick sa for siden:

Og gratulerer SNL! :heia:


#28

Toffskij sa for siden:

Jeg synes det er SNL vi skal gratulere aller mest her! :hyper:


#29

Tallulah sa for siden:

Gratulerer Skipadda! jeg gleder meg til at du skal karikere amerikanske politikere på TV fremover! :hyper:

:erte:


#30

Hondacrv sa for siden:

Å så gøy! Gratulerer! Eg elskar SNL


#31

Palmen sa for siden:

Gratulerer! Så gøy, Skilpy! :blomster:


#32

Blondie sa for siden:

Gratulerer, Skilpadda! :blomst: Jobber fine folk der fra før.


#33

Neket sa for siden:

Så kult, Skilpadda!


#34

vixen sa for siden:

Er så sliten at jeg nesten faller sammen. Sitter på kommunestyremøte og har sittet her siden halv ni. Slitsom periode å være leder i hovedutvalg for oppvekst med skolebygging,dårlig råd og grendeskoledebatt. Nesten ikke sovet i natt. Enn at jeg meldte meg til dette frivillig....


#35

Heilo sa for siden:

:dakars: vixen. Been there done that. Det er viktig at noen som har samvittighet gjør jobben med grundighet og oppriktighet, tross alt. Men lokaldemokrati er ikke for pyser, det er helt sikkert. Stå på!


#36

Blå sa for siden:

Fantastisk Skilpadda. Helt riktig jobb for deg. Og de er heldige som får deg.


#37

Adrienne sa for siden:

Gratulerer nok en gang, Skilpy! Og gratulerer til SNL for et meget klokt valg. :blomster:

Eldstemann hadde med en kompis hjem etter skolen i dag, og det er så forunderlig å se at disse små guttene som nesten nettopp siden var bittesmå tasser er blitt store, høflige, unge menn, som rager et halvt hode høyere enn meg og snakker med dype stemmer. Utrolig fascinerende og veldig stas.


#38

Frøy sa for siden:

Grattis Skilpy!

Her er hodet fullt av bunden klor, fri klor, total klor, ph justering, sandfilter m.m vært på drift av bassengkurs i hele dag.


#39

nokon sa for siden:

Gratulerer Skilpadda! Det ryktes at det er ein fin arbeidsplass.

Eg forsøker å lage Bamsefar-kostyme. :mumle: Karneval, ass!


#40

Pelle sa for siden:

Grattis Skilpadda!

Veldig glad vår barnehage alltid har ordnet kostyme til alle. Passer antisygenet mitt.

I morgen skal jeg se Moonlight på kino. Gleder meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.