Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Denne vinterferieuka har altså bare flydd avgårde. Ingen planer i dag, dvs en kollega antydet kafé, så vi får se om det blir noe av.


#3

Eia sa for siden:

God morgen! Syklet til jobb i deilig friskt vær, og sitter nå med kaffe og et tonn med arbeidsoppgaver. Så hvorfor sitter jeg og skriver dette? :svosj:


#4

Blondie sa for siden:

Mornings! Jeg skriver oppgave i dag. Bare jeg kommer inn i flyten så er det veldig gøy, det er en spennende og utfordrende oppgave. Trikset er å komme i den flyt-sonen da, jeg tror det fordrer minst en kopp kaffe til.


#5

Heilo sa for siden:

God morgen. Jeg har startet dagen med yoga og gourmet-havregrøt og snart skal jeg sykle på elsykkelen til nyjobben min og se om jeg har fått kontor. Har undervisning også i dag, og skal gjennomføre mitt livs første praktiske eksperiment med studentene, spent på hvordan det går. :humre:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Gjemmekontor halve dagen idag, avspaserer resten, tror jeg. Leter også etter flyten, har nok å gjøre. Mer kaffe, altså?


#7

Maverick sa for siden:

God morgen! Dagen skal tilbringes sammen med styreleder på et kurs for styremedlemmer og daglig leder. Det skal bli en interessant øvelse tenker jeg. :stuart:


#8

celebelen sa for siden:

Lykke til, Heilo!
Jeg sitter på jobb og er trått og ineffektiv. Mistenker at jeg uansett må jobbe litt i morgen, så da er det ikke så press på å få ting ferdig i dag.


#9

vixen sa for siden:

Vi kom frem til oslo ved midnatt og etter en natt med litt lite søvn på alle mann er jeg spent på byvandring. Har lovd ut trikk og bakeri så det blir nok koselig. I natt har vi vi bodd på anker hotell og selv om hotellet er sånn passe så kan vi ihvertfall bare rusle bort til løkka.


#10

star sa for siden:

Jeg svimler i dag, men er på praksis. Første gang på en god stund. Ekstremt mye sykdom på eldste i vinter. Totalt ulikt han.


#11

millact sa for siden:

Våknet til hvitt ute, men det er nå forsvunnet. Er nok slik mars blir, helt OK når det er plussgrader og sol og jeg vet det går mot vår.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.