Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

polarjenta sa for siden:

Ja, da må man sannelig vise sitt blide åsyn på jobb igjen, men heldigvis bare 5 uker til påskeferie.:knegg:


#3

Hondacrv sa for siden:

Samme her, polarjenta. Sjølv om eg hadde fortrukke fire veker. Men det er i alle fall lyst om morgonen nå! Lyset er på vår side!


#4

Timar sa for siden:

Jeg har dresset meg opp og er på vei for å gjøre intervjuer til prosjektoppgave. Jeg er visst allerede ute av vanen med å måtte opp og ut og skulle prestere tidlig på morgenen, så dette er litt uvant..

Men aller først kaffe!


#5

Eia sa for siden:

Morn, og :svosj:


#6

Blondie sa for siden:

Skrive-mye-og-godt-mandag her, forhåpentligvis. Greit å starte uka med et brak. Det er svien for å ta fullstendig helg og la alle plikter suse. Kaffe hjelper, havregryn også.


#7

Frøy sa for siden:

Hvorfor kan jeg ikke lære meg å føre timene hver dag så jeg slipper å sitte hver mandag å lure på hva jeg gjorde sist uke.


#8

Adrienne sa for siden:

Kjent problemstilling, Frøy. :knegg: Jeg er blitt bedre, men har fortsatt litt å gå på. Fint når man lever av å selge timer.

Er på jobb, har kaffe, har ikke mindre enn to PC-er på pulten og ser frem til en lykkelig dag på hovedkontoret.


#9

ingling sa for siden:

Mornings. Jeg prøver å jobbe hjemmefra før legetime for de vonde armene mine. PCen er ikke min beste venn akkurat, så får prøve å gjøre oppgaver som krever minimum av tastatur.


#10

Pingis sa for siden:

Morn! Heftig start på dagen, men nå er det stille i huset. Jeg pakker premier til flinke folk, og skal komme meg en tur på posten.


#11

Blånn sa for siden:

Mannen skulle opereres først i dag. Spent på hvor lang tid det kommer til å ta. Påskefjellet er uaktuelt. :knegg:


#12

Matilda sa for siden:

Lykke til med mannens operasjon, Blånn!

Min natt bar preg av to våkne barn og en hund som måtte ut hver andre time, stakkars, og enda hadde han en ulykke. (Så gøy å skramle med vaskebøtter klokka fire om natta!) Heldigvis kan faren min lufte ham mens jeg er på jobb, og i morgen skal han til veterinær. Bikkja, altså, ikke pappa. Nuh braker det løs med dagens undervisning, pustepause igjen klokka 15!


#13

millact sa for siden:

Måtte opp tidlig for å skuffe frem garasjen så jeg kunne komme meg på jobb. På slike dager skulle jeg hatt en mann, altså. Men, jeg fikk trim, så mye at jeg enda er sliten og verker i armene. Snøen var knallhard og tung i dag. Egentlig ser jeg bare frem til vår og april.


#14

Maverick sa for siden:

God (?) morgen. På vei til jobb etter gårsdagens 08 til 0230-økt. Litt trøtt i trynet, og får melding om at kaffekverna på jobb er ødelagt! :hylgrine:


#15

Mex sa for siden:

Hardt og brutalt en mandagsmorgen; opp lenge før fuglene fiser for å rekke morgenfly til Førde. Nå tilbake på Gardemoen og venter på tog hjem. Same procedure next monday. Urk


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.