Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Maverick sa for siden:

God morgen, startet dagen med en femten minutters joggetur avsluttet med fem minutter sprint (bakkeløp, I might add), og rakk t-banen! Søndagsruter ass. På vei til jobb, full fres i dag, og har jeg riktig flaks venter det en trippel kaffe på meg på arenaen.


#3

Input sa for siden:

God morgen!

Ferdig med å flytte ting, i dag er det utvask. Det er i mine øyne den verste jobben.... :sparke:


#4

Frøy sa for siden:

God morgen. Vi er snart hjemme fra en strålende tur. Hjem å pakke ut og hvile øyet i ett par timer før fem mil og strikketøy.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Korleis var turen i natt Frøy?


#6

Frøy sa for siden:

Veldig fin Hjertensfryd. Jentungen kastet opp men det hadde ingenting med bølger å gjør. De får det nok tøffere de som skal videre til Bergen.


#7

Timar sa for siden:

God morgen!

Overnattingsgjesten og - verten har sittet og kvitret i tv-stua siden lenge før jeg vurderte å stå opp. Og de sovnet vel omtrent likt med meg, tenker jeg.

Jaja, "bare" en familiebursdag å delta i i dag. Rolige helger er helt sikkert oppskrytt? :humre:


#8

ingling sa for siden:

God formiddag! Vi har hatt barnevakt siden i går og nyter tosomheten og en hel natts søvn uten barn i sengen eller noen som vekket oss tidlig. Nå har jeg kaffe og Netflix og mann som rydder i overetasjen. Helt fint!


#9

Blå sa for siden:

God morgen.

Her er det avslappende søndag på planen. Mannen er ute. Storesøster kommer hjem fra ferie i dag. Lillesøster er nettopp stått opp og hun og jeg skal bare slappe av og rydde litt. Deilig.


#10

millact sa for siden:

Det blåser og snør, men det legger seg ikke skikkelig, ikke enda, så jeg lever enda i troen på at vinden blir det verste.

Null planer, holde huset, se femmil, kanskje bake noe og gjerne rydde litt?


#11

vixen sa for siden:

Vi skal straks kjøre fra oslo og skal tilbringe dagen på rv 3. Utrolig stas med oslohelg! Ungene har storkost seg de også.


#12

007 sa for siden:

Siste feriedag, i morgen er det hverdag igjen. :sukk:
Dagen i dag skal tilbringes i familiebursdag med 9(!) barn under 10 år og masete voksne. For å sitere Ludvig Klinke i Den spanske flue: Jeg tror jeg går og henger meg.


#13

millact sa for siden:

Det snør nå store filler og den legger seg. Sørlandet i mars, altså. Jammen godt det er under en måned til vi drar til Spania, et lyspunkt.


#14

polarjenta sa for siden:

God formiddag. Jeg startet dagen med en to timers koselig skypesamtale( :hjerter: ) veldig greit at ungene sover lenge.:knegg:

Nå skal jeg se på femmil på TV, og når den er ferdig skal jeg gå meg en tur er planen.


#15

Blondie sa for siden:

Femmil her, det er rolig i huset. Snø ute gjør at Vesla er opptatt fra morgengry til solnedgang.


#16

Blånn sa for siden:

Rakk tre haller i dag, men fikk bare sett to av kampene. Mellom de to siste kampene sklei mannen på isen. Nå er vi på legevakten. Venter på transport til Diakonhjemmet. Bruddet må opereres...


#17

Pingis sa for siden:

Så kjedelig, Blånn! Håper det går bra!

Jeg og mannen har vært på harryhandel. Riktignok lite kjøtt og alkohol i bagasjen, men rikelig med glutenfritt. Og jordbærte. :nam:


#18

Pamina sa for siden:

Blånn; så vanvittig kjedelig! Håper det ikke blir alt for mye venting og tull. Hva er det han har brukket?

All sympati til mann og sykepleier.


#19

Blånn sa for siden:

Han har visst spiralbrudd i leggen. Ambulansen som skulle frakte ham til Diakonhjemmet kom nå. Der skal de vurdere om det blir operasjon i dag eller i morgen. Regner med at han kommer hjem i morgen ettermiddag.


#20

Matilda sa for siden:

Så kjipt, Blånn.

Vi har akkurat vinka farvel til gjestene i storebrors 7-årsdag - 7 fettere under 7 år er rimelig heftig det og. :knegg: Gleder meg litt til å få de tre som er igjen i seng, så jeg kan besvime i sofaen. Ellers har bursdagsbarnet fått trommesett, så nå ser jeg trommevideoer på YouTube og prøver å lære meg litt sjøl. Og så lurer jeg litt på om jeg ikke må ønske meg bedre støyvern. :knegg:


#21

Pamina sa for siden:

Au, det er godt han blir opererert.

Sånne skader passer liksom aldri. Håper han ikke har for mye smerter.


#22

annemede sa for siden:

Auch Blånn. God bedring. Håper han kommer fort til.


#23

Blånn sa for siden:

Har googlet litt nå... Dette kan ta tid. Blir ikke påske på fjellet i år, tror jeg. :knegg: Og Via Ferrata i Loen må vente enda et år (i fjor tryna jeg på sykkel, så vi måtte utsette...). Godt jeg allerede har 99 % av familielogistikken. Mannen kan sitte på en krakk og lage middag. ;)


#24

millact sa for siden:

Så maks uflaks han hadde, Blånn! God bedring til ham.

Mathilda,det høres rimelig heftig ut.

Måtte ut og skuffe snø tidligere. Vinter i mars liker jeg ikke. Huset rister i vinden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.