Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg er egentlig klar for påskeferie, men det er jo litt lenge til, så får vel motivere meg til å jobbe 2.5 uke til.:knegg:


#3

Albertine sa for siden:

Mårn! Her er det sol, jeg har tre flotte barn og jeg gleder meg til å gå på jobb. Senere skal jeg legge teppe på kontoret mitt og skru sammen en haug møbler. Hæppisnæppi hilsen fra meg. svosj


#4

Mex sa for siden:

Snø igjen i dag. :mumle: Men solen ser ut til å trenge seg litt igjennom skylaget her, så det er vel håp om at mye forsvinner i løpet av dagen.
Yoga i kveld. Blir bra! :)


#5

Sol sa for siden:

Gardermoen, forsinket fly. God morgen!


#6

Addison sa for siden:

God morgen! Regnet i går kveld tok resten av snøen. Heldigvis. Selv om jeg savner å få gått på ski, er skiføret i nærområdene uansett en fjern drøm nå sent i mars med denne vinteren, så like greit med barmark og vår nå! Skal på fjellet i påsken, der får det vær så god være silkeføre! :knegg: Ukene flyr avgårde, må huske å nyte det fine vårlyset nå mens vi har det! :hjerter:


#7

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg har så mange oppgaver som haster at jeg ikke klarer å starte med en eneste en! Da hjelper det sikkert å klarne hodet på FP. :knegg:

Og så drømmer jeg om helg, det var tidlig selv for meg!


#8

Dali sa for siden:

Morn! Sol og utelunsj i dag. Alle tre barna skulle på hver sin type tur i dag, så det ble mye att og fram før vi kom oss ut døra. :knegg:


#9

Maverick sa for siden:

Urk, jeg ligger i sofaen på kontoret og hutrer og lider og er syyyyk, og prøver å delegere oppgaver til kollegaene mine. Som å hente kaffe, kake og teppe og slikt. :knegg:


#10

Maverick sa for siden:

(Neida, jeg ber dem ikke hente ting til meg. Lover. )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.