Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

vixen sa for siden:

Vi har to søskenbarn på besøk og kidsa har vært oppe siden aner ikke når. Første muffinsbatch i ovnen og straks kommer svigerinne og søskenbarn til. Storfamilie liv etter vi flyttet :humre: Veldig hyggelig da, men blir mye kaffelag ustelt i pysj...


#3

Heilo sa for siden:

Jeg har gjort morgenyoga og har muligens litt mislykkede over-natta-rundstykker i ovnen. Håper på en fin søndag.


#4

Hondacrv sa for siden:

Her er det så font vær!! Og eg må INN og trene styrke for å få skikk på umulige skuldre. Men etterpå skal eg ut i sola.


#5

Input sa for siden:

Nydelig vær og jeg er syk. :(


#6

Appelsin sa for siden:

God bedring, Input :blomst:

Jeg er på vei til fjells i nok en drittværsdag. Eller, tja, det regner mindre enn i går, men er like tåkete og stusselig. Husker ikke helt hvordan sjøen ser ut. Og jeg bor ved sjøen.:himle:


#7

millact sa for siden:

God bedring, Input!

Strålende sol her også.


#8

polarjenta sa for siden:

Nydelig vær her også.....til å være inne i. Det blåser og regner og i det hele tatt. Egentlig litt godt, jeg føler alltid at det må gjøres noe når været er bra.:knegg:

God bedring, Input.


#9

Matilda sa for siden:

God bedring, Input, og god tur, Appelsinen!

Jeg har spist frokost, etter at mannen skremte meg med å for en gangs skyld stille alle klokkene før jeg sto opp. (Jeg: "Du har stilt klokka, sant? Du har stilt klokka?" Han: :glis: ) Nå skal jeg rive ungene løs fra Blaze og monstermaskinene, kle på dem og gå ut og rydde i et staudebed/spille fotball/få sandkake i lekehuset. Blir bra, 13 grader og lett overskya.

Ha en god dag, alle sammen!


#10

Toffskij sa for siden:

Mmmmm, søndag! Ungene spiller Minecraft sammen (uten å krangle! kryss i taket!) og jeg skriver på en artikkel som skulle vært levert (kremt) 28. februar, men som I HVERT FALL må inn neste uke. :sparke: Heldigvis er det jo litt gøy også, så det føles fortsatt som søndag.


#11

Toffskij sa for siden:

Og der begynte de å krangle. Vel, det var fint så lenge det varte. :knegg:


#12

Divine sa for siden:

Det er FOR varmt i solveggen. :what: Jeg har trukket innendørs og har skrevet en to do-liste så lang som et vondt år. Så var det bare å begynne å faktisk GJØRE ting på den. Mannen og jeg skal på lang løpetur, men vi prokrastinerer. Det er jo så varmt. :sutreputre:


#13

Taien sa for siden:

Nydelig vær, og alle dører er åpne for første gang i år. Mannen rydder og gjør klar terrassen, og jeg sitter og knurrer over et ribben som gjør at jeg ikke kan bevege meg optimalt.
Men snart skal vi prøve å gå en liten tur, og senere blir det familiekos i solveggen.


#14

Hjertensfryd sa for siden:

Åhh, som eg misunner dykk den sola. Håpar den kan komme til oss her i vest snart og. Eg trenger sol.


#15

Anda sa for siden:

Vårsol feiret med løpetur. I en hel km. Nå ligger jeg med bandasje, ispose og med krykker innen rekkevidde.

:gaah:


#16

millact sa for siden:

Varmt i sola, nesten sommer i sør. Måtte det vare.


#17

Blondie sa for siden:

Det er for varmt til å sitte i kroken på verandaen!:sjokk: Har fått ordnet litt hage mens Vesla er på fotballtrening. Har veeldig lyst til å stikke på hagesenteret, men er redd det kan bli dyrt. :knegg:


#18

Matilda sa for siden:

Jeg var på hagesenter i går, Blondie. Klarte å kjøpe bare det jeg skulle ha, pluss litt påskepynt, en potteskjuler og en liten vase. Og en pose frø. Jeg er helt imponert over sjølbeherskelsen min. (Evt. er det ikke noe vits i å kjøpe så mye, siden jeg må gjøre om halve hagen likevel, så det blir plass til forrige ukes impulskjøpte drivhus til 20k. Stryk det med selvbeherskelse.)


#19

Input sa for siden:

Takk for alle god bedring-ønsker.

Siden poden er hjemme, måtte vi ta oss en tur ut. Gikk hele den lange veien (100 meter) til parken der han fikk leke litt, mens jeg fikk gleden av å snakke med en farmor som ikke gjort annet enn å klage over at hun måtte passe barnebarna når hun egentlig ville hjem og sove av seg fyllesyke. Sjarmerende gitt. :snill:


#20

millact sa for siden:

Spesielt, Input! Ja, ja.

Meldt 17 grader i morgen, herlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.