Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Eia sa for siden:

God morgen!

Her startet dagen med kunde på døra. Så vi fikk kommet i gang, kan du si. Normalt starter dagen med en rolig kaffe. :knegg:

Jaja, jeg får fortsette i innboksen. :til arbeid:


#3

Pappalille sa for siden:

Jeg skal være hjemme og veie opp for duster som ikke møter opp og gjør sin del av gruppearbeid i dag. Først levere gutten i barnehagen. Må ha masse kaffe i dag. >


#4

Fersken sa for siden:

En ekstra stor kopp kaffe, type svart og sterk, takk.


#5

ingling sa for siden:

På jobb. Lang og potensielt slitsom dag venter, forhåpentligvis med en god avslutning. I mellomtiden: kaffe og smertestillende til de vonde skuldrene som har vendt tilbake.


#6

Toffskij sa for siden:

Mornmorn! Jeg er så förtjust av det fantastiske Oslo-vårværet at jeg helt glemmer hva det var jeg skulle på kontoret å gjøre. Vel, vel, det kommer nok tilbake til meg. Men sol! Masse varmegrader! :hyper:


#7

Addison sa for siden:

På jobb på hjemmekontor. Minste er fortsatt uggen og kvalm, men ikke så mye at hun ikke må være hjemme alene et par timer utpå dagen, jeg må avgårde på frivillig jobbing på Røde Kors, det sitter så langt inne å avlyse. Håper snuppa kvikner til og spiser litt før den tid. Hun spiste greit i løpet av dagen i går, men ble kvalm igjen på kvelden. Jaja, det går vel over.


#8

Candy Darling sa for siden:

#denfølelsen når du akkurat har syklet 2,5 mil til jobb, dusjet og skiftet, og innser at du skal være på kundemøte tilbake der du startet fra klokken 11:30.

Jarra.


#9

Harriet Vane sa for siden:

Det er sol, det kjennes helt feil å være inne. Skriver på tre ulike presentasjoner samtidig og finner ikke helt hode eller hale på noen av dem. Men jeg har kaffe i det minste.


#10

Joika sa for siden:

I dag våknet jeg med et skrik kl 0845. Har ikke hørt vekkerklokka kl 0630! Helt utrolig!

Jeg føler at jeg sov veldig dårlig i natt (og jeg fikk ikke sove i går), så antar at det er årsaken. Da ble det hjemmekontor i dag (måtte bruke morgenen på å få poden på skolen). Ikke så dumt med hjemmekontor da. Blir garantert en tur ut i sola i dag!


#11

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg har plutselig en hel uke på kontoret, etter at jeg stort sett har hatt ting som har hastet hele mars. Så nå må jeg finne meg selv og lage en plan frem til påske. Og da hjelper det ikke at jeg bare har lyst til å gå ut i det fine været.

Venter på at en jobb jeg har søkt skal somle seg til å kalle inn til intervju. Skrekkelig frustrerende.


#12

Blondie sa for siden:

Migrene-tirsdag på halv maskin. Er en sånn middels god arbeidstaker akkurat nå, jeg bruker egentlig bare opp lufta på kontoret.


#13

Bobbelur sa for siden:

Snø. Snø. Mere snø. Bikkja ville hjem etter 150 meter i morges, og jeg synes denne dagen har vært veldig, veldig lang allerede. :sukk: Ikke hjelper det med kaffe heller, for SÅ god er den faktisk ikke.

Det er med andre ord en skikkelig gruffedag her. :nemlig:


#14

Polyanna sa for siden:

Jeg vil ha "uteskole" når det er så fint vær! :trasser:

Syklet til jobb i sola, da, det var da noe. Lav motsol hele veien, så ingenting. :knegg:


#15

Skilpadda sa for siden:

Poly: Du får trøste deg med at solen sikkert har flyttet seg til den andre siden før du skal sykle hjem igjen. :jupp:


#16

Polyanna sa for siden:

:knegg:

Forhåpentligvis ikke like lav sol når jeg skal hjem, da. :jupp:

Men med vinden er det sånn, sikkert på grunn av solgangsbris eller noe: Det er motvind både morgen og ettermiddag, stort sett. :snurt:


#17

annemede sa for siden:

Er det bare tirsdag i dag? Jeg trodde det var onsdag. :sukk:


#18

Matilda sa for siden:

Dum dag. Får ikke til noe. Trenger sjokoladeis og kaffe. Eller sjokolade og kaffe. Kanskje hente eldstemann tidlig og dra på kafé? :gruble:


#19

Blå sa for siden:

Sjokoladeis høres veldig bra ut.

Jeg sliter også med å få gjort noe i dag. For mange tanker i hodet og for fint vær ute. Jeg starter på masse og må prøve å få til å i hvert fall gjøre noe ferdig.


#20

Pingis sa for siden:

Høh, kanskje det ikke er meg det er noe galt med, men dagen? :gruble: Har i hvert fall vært sørgelig ineffektiv i dag. Er gruelig god på å drikke te, da.


#21

Polyanna sa for siden:

Nå er det en eller annen som skal slutte eller har bursdag eller noe, så nå var det kake ved kaffemaskinen! :lykkelig:

Jeg som ikke LIKER kake så godt, en gang, men søtt er søtt. :knegg:


#22

Matilda sa for siden:

Jeg fant ut at noe jeg trodde jeg skulle ha ferdig før påske, ikke må være klart før til høstferien. Det letta litt. :glis: (Men fortsatt dum undervisning i dag. Har debriefa med kollega, henta eldstemann og dratt hjem, så nå skal vi ha kaffe og bolle og is og lese noe sammen. Og se Lego-Batman, visstnok. :knegg:


#23

Maverick sa for siden:

Jeg har funnet personen som finnes der ute jeg ikke har ET FNUGG TÅLMODIGHET FOR! :gaah:


#24

Divine sa for siden:

Vi har også kake. En kollega har tatt med verdens beste gulrotkake. Jeg bare MÅ få oppskriften, kjenner jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.