Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

polarjenta sa for siden:

Morn. Jeg har blitt syk, vondt i kropp, hode, forkjølt og feber. Så i dag blir jeg hjemme. Når jeg ikke engang klarer tanken på å skulle kjøre ungene på skolen, så er ikke formen bra. Men snill venninne plukker dem opp. Så bare de er dratt så finner jeg senga igjen.


#3

Hondacrv sa for siden:

God bedring, polarjenta! Formen er dårlig her og, men berre hodepine som går over. Før eg finn senga skal eg pine meg gjennom eit par muntlige etikkprøvar med elevar som er meget opprørte etter eit besøk av hunanist og prest i etikk i går. Gler meg til å høyre kva dei reagerte på, og veldig glad for at noko kan engasjere ungdommen no til dags...


#4

Pelle sa for siden:

Fikk i går kveld vite at en gammel bekjent har tatt livet sitt. Flere barn og tilsynelatende et livsbejaende liv fylt med kjærlighet. Så utrolig utrolig trist. Jeg skulle så inderlig ønske at alle som strever med så mørke tanker kunne dele dem og få hjelp:-(


#5

Addison sa for siden:

God morgen! Gråvær ute, og i hodet mitt. Hjelpe meg så lite lurt det var å komme hjem fra (utrolig hyggelig!) fest kl. 3:30 ny tid natt til søndag, kjenner jeg nå. :sparke: Nuvel, det lakker mot helg igjen, mannen skal bort og jeg får sengen for meg selv. Gleder meg til å sove to lange, sammenhengende netter! :nemlig:


#6

Trixie sa for siden:

Bare onsdag?
Har vært syk siden søndag, men satser på jobb i morgen, jeg må det faktisk.
Det er så mye som skjer nå at jeg egentlig bare har som mål å overleve uke etter uke og håpe på bedring i løpet av sommeren.


#7

Dali sa for siden:

Morn. Sitter hjemme før legetime midt på dagen. Ikke praktisk å ha jobb og lege på to ulike sider av byen. Greit å hvile hodet litt fra landskapstilværelsen i alle fall.

Pelle, det er så utrolig trist når sånt skjer.


#8

Mex sa for siden:

Så grusomt, Pelle! :klemme:

Dette klokkeskruingsgreiene er noe herk altså. Det er et mareritt å stå opp om morgenen.


#9

Polyanna sa for siden:

Jeg la meg tidlig og sov godt og alt lå an til å endelig få en dag som opplagt og våken, men så hadde han geniet jeg er gift med IGJEN funnet ut at det er unødvendig med lys på i gangen utenfor minstens rom, som dermed IGJEN våknet, var redd og kom inn til meg og makket. :gaah:

Jaja, det hjalp å sykle til jobb, det er veldig humørløftende å sykle i bare medoverbakke/flatt til jobben, for man FØLER seg sprek, uten å slite i det hele tatt. :knegg:


#10

Toffskij sa for siden:

Znrk fra flyet til Tromsø. Skal si man merket sommertida godt når man måtte opp kl. 05.15. :gjesp:


#11

Teofelia sa for siden:

På vei til Ålesund. Skikkelig slaraffentur i dag: ned kl. 10 og opp igjen kl. 17. :klapper Toffen trøstende på hodet: Og jeg skal kun lytte, ikke snakke. Luksustilværelse. Til og med kaffen er god.


#12

celebelen sa for siden:

Så fælt, Pelle!

Jeg er på jobb, uten spesielt mye arbeidslyst. Lurer på om den ligger igjen på hytta etter helgen? :gruble:


#13

Adrienne sa for siden:

Jeg kjenner at jeg endelig begynner å komme inn i ny døgnrytme, jeg tåler utrolig dårlig overgang fra vintertid til sommertid og omvent. Men i går sparket jeg meg i seng tidlig, og fikk forbausende nok sove og det var dermed ikke helt utåelig å stå opp i dag, til en forandring.


#14

vixen sa for siden:

Det er forferdelig pelle. Fikk også en slik beskjed i forrige uke og fikk sett seremonien på nett. Han bodde på new Zealand, men hadde venner rundt hele kloden så veldig fint at vi kunne 'delta'. En god venn ringte meg og var helt knust. Triste saker.

Ellers så ser jeg frem til spontan oslohelg. Fredag har jeg dagen for meg selv og skal rusle rundt fra kafe til kafe. :humre: Deilig.


#15

Input sa for siden:

Pelle :klemme:

Her var det så grusomt å stå opp i dag at vi måtte innom og kjøpe kakao/latte på veien til skolen. Nå fryser jeg, og hørte på radioen at det kanskje blir snø i morgen. :(


#16

polarjenta sa for siden:

Pelle og vixen: :klemme:


#17

Pelle sa for siden:

Jeg er ikke nær denne personen, så det påvirker ikke min hverdag veldig, men jeg vet jo hvem det er. Og jeg ble likevel så utrolig trist av det. Det berører virkelig mange når slikt skjer. Skulle ønske det hadde fått et annet utfall, og at barn kunne få ha foreldrene sine tilstede i oppveksten sin. Istedenfor at de valgte å dra. Grusom psykdom.


#18

vixen sa for siden:

Samme her. Jeg personlig har ikke hatt kontakt med ham på mange år, men kjenner jo folk som er nærme og det er jo så tragisk på alle måter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.