Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Dali sa for siden:

Morn! Rolig morgen med bare meg og yngste i stua. Regn ute, så da blir det vel sjauing inne etter hvert. Støvsugeren skal få kjørt seg.


#3

Fersken sa for siden:

Skal snart hjem etter en fantastisk korpshelg i Trondheim.


#4

Hondacrv sa for siden:

Sol og tur. Ho eg skal gå med, er kjent for sin store fart i oppoverbakkar, så her er det berre å psyke seg opp.


#5

Blånn sa for siden:

Hallvakt... Strikketøy i hendene og lydbok på øret.


#6

Divine sa for siden:

Fortsatt i pysj. Prøver å lade mentalt opp til lang løpetur i dag. Mannen mener at vi MINST skal løpe halvmaratondistanse. Akk, ja.


#7

Sol sa for siden:

Fotballcup dag to. Jeg håper sola klarer å kjempe seg igjennom som i går, da er det bare deilig med utedag. Serien starter i kveld, så jeg inviterte oss til middag til moren min for å slippe å lage mat i mellom slagene.


#8

Maverick sa for siden:

God morgen! Kaffe i koppen og sol i hagen. Jeg tror jentungen og jeg skal stikke på tur i dag jeg.


#9

Martis sa for siden:

Fotball cup og bursdag på agendaen for i dag, og det er helt greit når det er så fint vær.


#10

Eia sa for siden:

God formiddag. Usedvanlig effektiv søndagsmorgen, til oss å være. Stoler er limt (på høy tid), vask nr X for helgen er satt på, huset er noenlunde rent og vi (les: jeg) skal ut og beskjære flere epletrær.

I går plantet jeg ut salat og sådde mangold i verandabenken min. Spirene har overlevd nattens 0-temp, og ser ut til å trives. :hyper:


#11

Tjorven sa for siden:

Vi skal også på fotballcup i dag. Akkurat som i går. Jeg har vært oppe og levert kake og snart skal vi opp dit igjen slik at knerten kan spille kamper.


#12

Input sa for siden:

Jeg får en haug med venner på besøk for brettspill og middag, er spent på hvor jeg skal få plass til alle i min bittelille stue. :knegg:


#13

polarjenta sa for siden:

Jeg har ryddet soverommet, og nå skal jeg gå meg en tur i finværet.


#14

vixen sa for siden:

Jeg sitter i Østbanehallen og drikker kaffe. Venter på toget. Hatt en veldig hyggelig helg i oslo! Skal kjøpe med meg litt sushi til togturen og har lastet ned episoder av Black list.


#15

Toffskij sa for siden:

Hei fra flybussen, mitt andre hjem. :himle:


#16

Tåtti sa for siden:

Jeg er på dag 2 av Lego-utstilling, og veksler mellom :hyper: og :runforhills:

Gleder meg "litt" til piece and quiet i morgen. Men masse inspirasjon!


#17

Pingis sa for siden:

Jeg var innom Legoutstillinga ei lita stund i dag, men så ikke deg, Tåtti. :leppe: Den ene ungen sliter litt når det blir mye folk, så man kan jo trygt si at det ikke var det perfekte stedet for ham! Men mye fint å se på, da!


#18

Pamina sa for siden:

I dag har vi omsider fått med oss Murakami-utstillingen på Astrup Fernley museet, og for en utstilling, jeg og ungene har skrevet ønskelister alle sammen.

I morgen skal jeg med 7-flyet til Stavanger og på lesekonferansen, jeg gleder meg til to dager med fagpåfyll, det er lenge siden sist.

Burde kanskje pakke litt, men det er jo så kjehehedelig,


#19

Blånn sa for siden:

God tur til lesekonferansen, Pamina!

Her har de to minste spilt hver sin håndballkamp i dag. Siste seriekamp. Mellomste tok en etterlengtet seier (første etter jul for det laget). De spilte bra og hadde det gøy. Minsten vant også sin kamp, men var ganske betutta da han kom hjem. Han hadde blitt behandlet rimelig tøft av motstanderlaget (dytting etter at han hoppet inn på skudd - mange ganger). Til slutt hadde treneren snakket til dommerne. Så nå skal jeg kjøpe hoftebeskytter med polstring.


#20

Pamina sa for siden:

Takk, Blånn, det var friskt å komme seg opp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.