Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Anda sa for siden:

Venter på narkose, og har ergo ikke fått kaffen min. Ser omtrent ut som dagens hilsen, kjenner jeg.


#3

Maverick sa for siden:

Neimen, skal du opereres Anda? :klemme:

Jeg jakter på rømling i pysj som nekter å kle på seg. Nå skal hun få løpe seg sliten. :nemlig:


#4

celebelen sa for siden:

Jeg sliter med innlogging på to av tre regnskapssystemer i dag, og begynner å tro at det er en konspirasjon. :skeptisk:


#5

Toffskij sa for siden:

Morn fra lufta – bare tre uker igjen som flypendler etter denne! Jeg er fortsatt jetlag-A-menneske, så det var slett ikke så ille å stå opp kl. 05.00 i morges. Trolig fordi jeg sovnet kl. 22 i går kveld. Nå kunne man kanskje tenkt seg at det ville vært smart å fortsette med denne typen leggetider, men til det sier jeg bare :lalala:


#6

Heilo sa for siden:

Det snør og snør og snør, og hele familien var gørrsure i morges. :sukk: Jeg er i gang med å jobbe men kommer innimellom på at jeg ikke har spist frokost enda og at det er derfor jeg føler meg så kvalm, men så glemmer jeg det igjen.


#7

Skilpadda sa for siden:

Morn! Nydelig vær i dag også, og litt mer våraktig temperatur enn i går, det er deilig. :vilha:

Vi har fortsatt snekker hjemme, og Poden har fortsatt påskeferie, men i dag har han heldigvis dratt for å besøke en klassekamerat i stedet for å sitte musestille med laptopen sin i en krok av kontorlandskapet mitt hele dagen.


#8

Blondie sa for siden:

I dag ble jeg eksponert for "BBQ chickenost" på frokostbordet. Tror mannen angret på innkjøpet sånn cirka et kvarter ut i mitt språkfrustrasjonsutbrudd. :knegg:


#9

Adrienne sa for siden:

:knegg: Blondie. Det er en sånn ting jeg kan finne på å hisse meg opp over også.

Jeg var tidlig på jobb i dag, og har derfor rukket å drive med "free seating"-terror, dvs. tatt en annen pult enn der jeg normalt sett sitter. Man har ikke mer moro enn man lager selv. :tøff:

Fancy kaffe har jeg også fått meg, og nå sitter jeg og ser ut på knall blå himmel og lengter ut. Tror det blir en liten rusletur ut i lunsjen.


#10

Palmen sa for siden:

Morgen! Lykke til, Anda!

Jeg har kaffe og er egentlig i ganske ok humør. Ny dag og sånn.,


#11

Eia sa for siden:

Tvi tvi, Anda!

Her er det produksjon som gjelder. Og aktive purringer på utestående fordringer. Man skulle tro at når folk forhandler rabatter, så er det fordi de skal spare litt penger og ikke bruke rabatten til forsinkelsesrenter. Men neida! :gaah:


#12

Tåtti sa for siden:

Jeg er på kaffe nummer to og føler meg fortsatt som bildet i HI. :gjesp:


#13

Fersken sa for siden:

Lykke til, Anda! :tvitvi:

Etter over en uke med seneste kvelder og late morgener var ungene overraskende lette å få i seng i går kveld og like overraskende morgenfriske.


#14

Addison sa for siden:

Jeg er på jobb igjen, drukner i uleste mail og har skummelt men spennende intervju senere i dag. :skremt: :hyper:

Formen er grei nok, vet ikke helt hva som traff meg i går, men sove halve dagen i går og greit i natt var nok ikke dumt. Tror kanskje allergigreier er det som velter lasset, ikke noe pollen på fjellet og så full eksponering igjen nede i lavlandet. :vetikke:


#15

celebelen sa for siden:

Jeg har lekt tilbake til 90-tallet i dag, og vært innom banken med en giroutbetaling. Ikke akkurat hverdagskost, heldigvis.


#16

Sol sa for siden:

Jeg har rukket en treningsøkt, et møte, gaveinnkjøp til morgendagens bursdagsbarn, en kaffe/lunsj med samme fyr OG en time ekstrainnsats fra hjemmekontor hittil i dag. Snart skal jeg møte en venninne til en løpetur. De dagene kroppen er i pluss, så har det sine oppturer å jobbe lite fordi man er syk, altså. Og du så viktig det er å huske på akkurat det alle de andre dagene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.