Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Millen sa for siden:

Vært våken siden 0530 pga hoste og ikke fått sove igjen pga nevnte hoste.
Har kaffe..


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Brå start på dagen i dag. Jeg var ikke hjemme før kl. 1.30 i natt. Broren min spiller i to band og de hadde releasekonsert for venner og familie i går. Nå skal jeg kjøre minstemann til korpsseminar. De skal marsjere hele helgen. I kveld skal jeg i 50-årslag.


#4

Trixie sa for siden:

På vei opp av senga. Skal på søppelfyllinga, har noen ærend, skrive eksamen og får besøk i kveld. Blir nok en bra dag.


#5

millact sa for siden:

Også på vei opp av senga. Skal hente to speiderjenter fra tur. Håper de har hatt det fint.


#6

Dali sa for siden:

Morn. Pappa på sykehus, mamma alene og 50 mil unna meg. Planlegger dermed ny vestlandstur i løpet av helga.


#7

Heilo sa for siden:

Høres tøft ut, Dali. :klemme:

Jeg har sovet litt dårlig i natt, men ble vekket av ferdiglaget frokost og ryddig kjøkken signert 10-åringen. :hjerter: Vi planlegger en liten bytur i formiddag for å kose oss. Mann og eldstebarn er på Oslotur så da fortjener vi også litt ekstra synes vi. :nemlig:

Vi fikk visst 15 cm nysnø i løpet av natten. :tullerdu: Satser på at våren slår sterkt tilbake snart!


#8

vixen sa for siden:

Snø her også så her har jeg tent opp i begge etasjer. Jeg og mini har startet dagen med Fifa-turnering. Nå er det handling, rydding og mer kaffe før junior får fem kompiser på pizzalag i kveld. Det blir hyggelig og kaotisk.


#9

Timar sa for siden:

Jeg har stått og hengt utenfor sportsbutikkken til den åpnet. :sparke: Nå er heldigvis arvingen utstyrt for både den ene og den andre idretten. Det er heldigvis ikke kamp før om mange minutter. :humre:

Dette skal bli en superhyggelig lørdag, gleder meg! :D

God lørdag, dere!


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det full sofautflating. Deilig med lørdag. :hjerter:


#11

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg skal steke bananpanniser, så er der science march kl 15 ved Rådhuset hvor jeg regner med å se mange FP-ete, og i kveld er det Karpe Diem. Og så load out. ( :skremt: )


#12

Albertine sa for siden:

Sorry Mave, men jeg leser bananpeniser hver gang... :rofl:



#14

Addison sa for siden:

God ettermiddag! Joggebukse og sløving her enn så lenge, skal snart av gårde for å feire nieses niårsdag. Er noe sliten etter meget hyggelig lag med herlige damer i går på byen etter inspirasjonsdag i Konserthuset, men litt mer kaffe nå så skal det vel gå.


#15

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg startet dagen med en veldig hyggelig skypedate.:hjerter: og ellers så har jeg handlet, og sitter nå,og moter meg opp til å rydde lillebrors rom.


#16

Albertine sa for siden:

Nå fikk jeg underlige bilder i hodet mitt, polarjenta. :hehey:


#17

polarjenta sa for siden:

Albertine: :knegg: Nå er jo spørsmålet om jeg skal la deg ha de bildene i hodet eller ikke. Hehe


#18

Hondacrv sa for siden:

Albertine da, du er verkeleg i siget i dag. Bananpeniser og bilder i hodet. Eg hadde så migrene når eg vakna at eg la meg att og sov til to. No har eg ete lørdagsfrokost klokka tre. For egget mitt får du aldri.


#19

Albertine sa for siden:

Du skulle bare visst, Hondacrv! Jeg har også skrevet to kapitler på boka mi og er godt i gang med det tredje, og nå skal jeg være vakt i hallen på turnstevne. Mer skriving i kveld!


#20

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har vert på hagesenteret og så ute og planta litt. Eg har bestemt at det er vår no. Sjølv om det regnar/sludder/snør og er sol om kvarandre.


#21

polarjenta sa for siden:

Jeg har endelig fått skrudd ned den ene senga på lillebrors rom,det sto intet mindre enn tre senger der inne. Nå gjenstår det å rydde, og når det er gjort, så må jeg vel prøve å overtale han til å sove der inne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.