Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Våknet tidlig, så nå nyter jeg en stille stund før ungene våkner. I dag skal jeg vaske litt klær, også skal jeg pakke til ungene og til meg selv. Skal til Bodø på kurs i morgen og ungene skal ei natt til tante og onkel og ei natt hos besteforeldrene. Gleder meg til Bodø og å treffe kjæresten igjen.
Lillebror skal i bursdag i ettermiddag også var vel den dagen gått tenker jeg.


#3

Input sa for siden:

God morgen!

Så fint å få treffe kjæresten igjen, polarjenta! :hjerter:

Jeg våknet alt for tidlig etter å ha lagt meg alt for sent, i panikk over eksamen jeg må skrive. :dåne:


#4

Trixie sa for siden:

Jeg har sovet men våknet med hodepine, den hadde altså ikke dratt sin vei i løpet av natta. Må skrive eksamen, og da er det kjedelig med hodepine og forkjølelse. Piller inntatt. :jupp:


#5

Dali sa for siden:

Morn! Ut og rake kongler fra plenen. Tenker å gi de tilbake til naboen som nekter å sage ned furuene sine. Så konfirmasjon. Og så har jeg billetter til jan Eggum i kveld. Det tegner altså til å bli en bra dag.


#6

Millen sa for siden:

Sov til 930 og inntar kaffe. Alene med mellomste og minste for mann og eldste er på Håndball cup og måtte møte opp altfor tidlig en søndag for nellombror og meg. :knegg:
Ser barne tv og kulern.
Blir vel noe rydding igjen vasking av klær, ja også bør jeg skrive oppgave.


#7

millact sa for siden:

Sov og til halv ti men sovet dårlig hele natten. Begge barna på overnatting. Snart hente dem.


#8

Hondacrv sa for siden:

I dag skal me få trampolinehjelp så me endelig får sett ho opp. Det blir bra. Men før det skal eg i kirka og hente jenta som har overnatta med koret der, og på gudstenesta. Så det var den dagen, trur eg.
Det regner forresten. Makan.


#9

celebelen sa for siden:

Mannen har reist på tur, og blir borte et par dager. Ville og jeg tutle rundt, jeg må gjøre unna det siste før visning i ettermiddag. Det har regnet bra i natt, så nå tenker jeg hagen eksploderer i blomster (og ugress) ganske snart.


#10

Maverick sa for siden:

I dag har jeg tenkt å rydde og vaske hele dagen, men jeg kan ikke si det til meg selv, for da gidder jeg ikke. Så shhhh!


#11

ingling sa for siden:

Vi burde rydde og vaske hele dagen. Det skal vi også, men en liten avstikker på kino for hele gjengen. Vi trenger litt kos. :nemlig: Innendørs er bra for allergikerfamilien.


#12

Toffskij sa for siden:

Vi ryddet og vasket hele dagen i går (og lagde mat, for anledningen var selvsagt middagsgjester), så det skal vi ikke gjøre i dag. :hehehe:


#13

Maverick sa for siden:

Plutselig ommøblerte jeg visst! :what:

Det skjer titt og ofte det der. :gruble:


#14

Timar sa for siden:

Helt om natta, helt om dagen, eller? Det kommer til å kreve enorme mengder kaffe å klare å framstå som noe som ligner flittig student i dag. :kaffepc:

:gjesp: :gjesp: :gjesp:


#15

Divine sa for siden:

Jeg skulle vaske og rydde mens mannen var på jobb i formiddag, men jeg sovnet visst på sofaen ... :sparke: Vi skulle egentlig ta en løpetur sammen nå i ettermiddag, men nå skal han vaske mens jeg løper. Jeg FORETREKKER faktisk løping. Det sier kanskje litt om hvor intenst jeg hater vasking.


#16

Matilda sa for siden:

Vi har rydda og kasta og støvsugd MASSE - det er snart så jeg ser bakveggen på vaskerommet! :what: Og da vi var lei, så gikk vi jammen ut og rakte og skamferte noen busker ute også! Egentlig må jeg prikle. Og lage middag. Bare sitte ned ei bittelita stund først.


#17

Maverick sa for siden:

Håhåhåhhåååå, jeg blir littegrann gæærn av folk innimellom. :gaah:

:jobbekveld:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.