Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.

Vi er våkne. Skal kjøre ungene til mamma og pappa om en time så jeg får en dag med eksamenslesing. Også får jeg middag der i ettermiddag når jeg henter, nice.
Guri jeg gleder meg til å bli ferdig med vårens mest hektiske periode.

En god søndag til folket.


#3

millact sa for siden:

Våkne, må stå opp. Vi skal på fridrettsstevne i nabobyen og håper det ikke blir så mye regn.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg føler meg som den eneste personen i verden som gir blaffen i ESC, det flommer over på FB! Jeg klarer ikke å spa opp et fnugg av entusiasme for det sirkuset der, kjenner jeg.

Fortsatt eksamenslesing på programmet her, avbrutt av litt stabling av ved. Egentlig litt fint å ha noe fysisk å ta seg til når bøkene blir slitsomme.


#5

celebelen sa for siden:

Jeg har sendt mannen ut av huset, for å få gjort klart til visning i fred. Han er nemlig så forkjøla at det ikke var særlig hjelp i å ha ham her, da er det enklere med tomt hus.


#6

Matilda sa for siden:

Jeg gir også blaffen i ESC. Jeg hadde ikke fått med meg at det var en gang før i går. God eksamenslesing og vedstabling, Blondie! Her skal det stables drivhusgass i dag, så hengeren de står på kan lånes bort. Ellers står det bollebaking og lek og kaffe på programmet. (Fortrenger heldagsprøver litt til, ettersom elevene ikke kom opp skriftlig.)


#7

Pingis sa for siden:

Stabling av drivhusgass, Matilda? :fnise:

Jeg forsøker å rydde litt hus og planlegge uka, før jeg skal bedrive dugnad på fotballcup. Det går sånn passe.


#8

Fersken sa for siden:

Jeg har mast et barn i dusjen og holder på å mase den neste inn. Og så klør jeg noe sinnsykt i operasjonssårene.


#9

Skilpadda sa for siden:

God søndag! Vi har spist lang frokost og så sagt hadet til broren min, som har bodd hos oss siden fredag mens niesen min har vært på basketstevne på Ammerud. Hyggelig å ha ham her, og jentungen har visst hatt det gøy også, så det har vært fint. :jupp:

Ingen planer for dagen, det er ganske deilig. Eller vi har jo masse ting som burde vært gjort, men vi står i alle fall fritt til å bestemme hvor vi skal begynne og hvor mye vi skal gjøre akkurat i dag! (Spørs om å komme à jour med en og annen TV-serie blir prioritert ganske høyt ...)


#10

Matilda sa for siden:

Glass! Gasstabling hørtes faktisk lettere ut. :gruble: Neida. 450 kg glass pent løfta ut av boksen sin, ei rute av gangen, boksen plassert i garasjen og glasset stabla pent på plass igjen. Uten at noe knuste. :puh: Nå kan jeg kanskje puste rolig ei stund, inntil drivhuset skal monteres. Gleder meg til det blir ferdig!


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! Du vet det er søndag når du virrer mellom å fagfellevurdere konferansesammendrag, sy en bitteliten kjole til en tøykatt og lage sjokoladeis.


#12

Addison sa for siden:

Jeg er helt hinsides sliten etter ti timers loppisjobb i går. Har en lang liste burde-burde i dag, men "burde vegetere" vinner foreløpig. :sparke:

Vi elsker ESC, koste oss med rosa bobler, og himlet vekselvis jublet, alt ettersom! :knegg: Skikkelig guilty pleasure!


#13

Frøy sa for siden:

Jeg er vakt på jegerskyting. Kjempespennende gitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.