Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Toffskij sa for siden:

Znrk. Måtte det virkelig være mandag nå igjen? :kaffepc:


#3

Tjorven sa for siden:

Men denne uka har jo en fridag midt i. :D

Eller fridag? På onsdag må vi tidlig opp og gå langt. Jeg håper, håper, håper at været blir litt bedre enn værmeldingen tilsier.

I dag har jeg mer enn nok å gjøre på jobb. jeg må bare komme i gang.


#4

tink sa for siden:

Mandag ja, jeg minnes at vi har snakket om junistria, men for min del så er visst også mai temmelig travel dette året. Mye gøye saker da, men kjenner nå at jeg må finne en måte i ta meg inn på.


#5

Blondie sa for siden:

Det er mye 17. mai er, men fridag er å dra det langt. :knegg: Jeg liker å se glade barn, feire grunnloven og spise meg stappmett jeg - men det er unektelig mye greier.

Mai er crazy og jeg synes det blir verre og verre. Kanskje er det min egen evne til å takle stresset som har blitt redusert? Jeg sliter hvertfall med å multitaske jobb og snart eksamen og fikk nesten pustebesvær når jeg så kampoppsettet til helgas fotballcup. :sigh:


#6

Toffskij sa for siden:

Jeg kan ikke regne 17. mai som en fridag, det blir jeg så sur av. :trasser:


#7

Skilpadda sa for siden:

Morn! 17. mai har vi i år ingen planer for overhodet - det vil si, jeg har lovet å levere en kake til skolearrangementet, men det blir bare å stikke innom i drosje. Vi får se an været; hvis det er fint, så drar vi vel på oss bunad, vi som har, og går ut en tur. Men sentrum tror jeg vi skal holde oss unna.


#8

Tåtti sa for siden:

Jeg. Trenger. Mer. Kaffe. :gjesp:

Vel og bra med lysere kvelder, men det blir jo umulig å legge seg! :dramaqueen:


#9

Dali sa for siden:

Morn. Fitbit-appen sier til meg at jeg bør vurdere å legge meg tidligere denne uken. Jeg er enig, men også enig med Tåtti i at det er umulig.


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Eg veit enno ikkje om eg kjem til å feire 17.mai. Kjører ungane til toget og så sitter eg nok heime til dei er lei. Så stikker me kanskje innom "min" skule på vegen til foreldra mine.

No sitter eg å lager handleliste til dei kakene eg skal bake til 17.mai. Håpar eg finner nokre fine bær til pavlovaen.


#11

Divine sa for siden:

Jeg har sagt til mannen i flere uker at "nå MÅ vi snart bestemme oss for hva vi skal gjøre på 17. mai", men vi har fortsatt ikke fått somlet oss til å finne ut av det. Jeg spurte fjortenåringen i går om hva han kunne tenke seg, og det var tydeligvis en dag han ikke hadde skjenket en tanke. Så han skulle tenke på det. Hadde det bare vært meg og mannen, hadde vi glatt bare blitt hjemme, men jeg føler at vi bør være gode eksempler for ungdommen og finne på noe.


#12

Pelle sa for siden:

Jeg elsker 17 mai, og synes absolutt det er en fridag selv om man er sliten på slutten.

Vi skal på skolen, stå litt i cafe, hjem og slappe av og deretter til naboer på speliselag. Perfekt dag.


#13

Addison sa for siden:

God tåkemorgen! I hodet og utendørs. Sistnevnte ser for øvrig ut til å lette en smule. Hodet er fortsatt tåkete, selv med store mengder kaffe inntatt. Lurer på om jeg må "prokaffeinere" litt til. Eller, det er visst lunsjtid allerede! :jippi:


#14

Palmen sa for siden:

Jeg vil ikke ha mandag! :hylgrine:

  1. mai-uken er supertravel her i huset, med korpsunge og barnehagebarn. Men svosj! Vi kommer nok gjennom!

#15

millact sa for siden:

Første år vi ikke har korps, så for første gang på lenge gleder jeg meg til 17. mai!


#16

Addison sa for siden:

Vi har alltid korps 17. mai, stor dugnadsdag som vi tjener penger på, og vi får vist oss fram, både voksen- og skolekorps. Så en lang og utmattende dag, men det er jo stas også da! Har hatt barn i skolekorps i ti år, og det blir minst åtte år til, pluss at vi voksne også spiller. Korps er best, ingen protest! :konfetti:


#17

Bluen sa for siden:

Det er jo et rent helvete å spille i korps på 17. mai. :skremt:


#18

Ru sa for siden:

For første gang har vi ikke korpsbarn på 17.mai.
"Desverre" har vi førsteklassing, og 17 er på en onsdag, ellers skulle jeg dratt til fjells. :nemlig:

Vi pleier å ha brunch hjemme hos oss. Der er det slagmark og krigsområde etter flere måneder med fraværende husryddesjef (meg) så like greit at jeg kan skylde på masteroppgaveinnlevering og avlyse hele greien ...


#19

Blånn sa for siden:

Akk! Jeg er snylte forkjøla og går på dop og nesespray. Febertendenser i går kveld og natt.


#20

Albertine sa for siden:

God morgen fra Midtvesten! Vidunderlig å komme fra New York med seks grader og pøsregn til overskyet og 28 grader. Balsam for sjelen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.