Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen! Etter å ha venter ute i 15 min fordi jeg akkurat ikke rakk toget, er jeg kald og trøtt. Men på vei til jobb og snart kaffe.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Jef har bjlrkepollenøyne. Da ser jeg ekstra våken ut....not.


#4

Pappalille sa for siden:

Jeg ble ufattelig glad da femåringen slo øynene opp i morges og lurte på om han absolutt MÅTTE være med på mini-syttendemai i barnehagen i dag. Svaret var "nei, nei det må du ikke" Så nå sitter jeg her og har god tid og skal koooose meg hjemme med godgutten min i dag.

I går ba han om en mulighet til å se hvor mange dager som er igjen før han begynner i ny barnehage, en slags nedtelling, for han gleder seg sånn. :hjerter:


#5

Eia sa for siden:

God morgen!

I dag skal jeg ikke kjøre i fem timer for kundebesøk. :nemlig:

Har kaffe, mengder med papirarbeid, og til og med litt arbeidslyst. Se det! :svosj:


#6

Pingis sa for siden:

Så herlig, Pappalille! Fram med nedtellinga!

Jeg har bedrevet akutthjelp for bachelorskrivende til litt for seint i går kveld og fra litt for tidlig i morges, så jeg er trøtt. Passer bare sånn passe å være det i dag, men det får så være. Bare å svosje videre!


#7

Blå sa for siden:

Jeg har nesten ikke sovet i natt og siden jeg likevel bare skulle hatt en halv dag på jobben og ikke føler meg i stand til å få noe gjort så har jeg holdt meg hjemme. Så langt er en bunadskjorte strøket. En skjorte og er forkle igjen.

Og så skal jeg til tannlegen. :trist:


#8

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Jeg somlet på vei til jobb, fordi jeg måtte høre ferdig S-Town. Og nå angrer jeg litt, for nå er det jo slutt. :leppe:

Vel, jeg har masse jobb foran meg og sterk kaffe i koppen, så det er vel bare å heppe til verket. :yessir:


#9

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Jeg har akkurat ramlet inn på kontoret, og får vel prøve å gjøre et dugelig arbeidsstykke i dag. Ikke bare logistikk-e-post (som jeg fint kan greie å bruke hele dagen på :gal: ).


#10

Blånn sa for siden:

Tidlig på jobb i dag. Nå er elevene i gang med eksamen og jeg har 1 1/2 time til neste del av jobben starter. Da skal jeg kopiere og scanne besvarelser.


#11

Addison sa for siden:

God morgen! Jeg har vondt i skulder og nakke etter to bunadsskjorter og ett forkle strøket i går kveld. Fikk avverget at frøken seksten år skulle ha bunad på i noen timer på kvelden, til byen med venner. :skremt: Så da ble det litt mindre jobb på meg. Gruer meg litt til i morgen, det er en veldig travel dag for korpsmennesker, men blir jo alltid stas når man først er i gang. Morgenkaoset med bunader, korpsuniformer, hvor er hva og når og hvordan, heftig akkompagnert av HMKG fra stereoanlegget, det er ikke så stas. :knegg:


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg skal gjøre årets siste dugnad på Ullevål. Jeg priser meg lykkelig over at jeg får stå under tak, for det er meldt relativt mye regn.

Jeg må stryke 4 bunadsskjorter også, men det går nok helt fint etter fotballkampen. :snill:


#13

Ru sa for siden:

Jeg er ikke her. Jeg skriver masteroppgave. :mumle:


#14

Toffskij sa for siden:

:dakars:

Jeg har skrevet ørten logistikk-e-poster. Så var det det med å gjøre noe produktivt, da. :skeptisk:


#15

millact sa for siden:

Pappalille: Så godt at han gleder seg til ny bhg!

Her pøsregner det, la det regne fra seg i dag tenker jeg.


#16

Frøy sa for siden:

Jeg har rotet meg inn i papirarbeid, nå må jeg ha mat,lys og strikketøy før jeg fortsetter.


#17

Matilda sa for siden:

Har pavlova i ovnen og en pjusk sønn som må sove. Korrelerer fint med tissetrengt hund. Satser på jeg akkurat rekker en tur før marengsen skal tas ut.


#18

tink sa for siden:

For noen travle folk. Jeg har skjorter til vask, de skal bli stryketørre og strøket i løpet av kvelden. Takk og lov for at vi ikke har oppstilling til tog før kl. 10.30, klarer sikkert å bli pent stresset og travel til dess.


#19

Nenne sa for siden:

Denne dagen er oppstykket og rotete. Jeg får ikke gjort noe! Så da kan jeg likegodt henge her innimellom.


#20

Java sa for siden:

Hurra! Nå har jeg lært hvordan jeg kan unngå deodorant-tabbe på 17. mai, men jeg ble egentlig ikke noe klokere på sminkereglene for 17. mai.


#21

Candy Darling sa for siden:

1,5 time fra jobb. :gal: Nå sitter jeg med litt høyere blodsukker og litt lavere kortisolnivå og smågruer meg for å dra ut igjen og handle.


#22

Blå sa for siden:

Jeg har bakt loff til i morgen. Fra Trines matblogg. Og det er faktisk den beste loffen jeg har smakt.

Og så har jeg drukket hvitvin og har hjortestek i ovnen.


#23

ingling sa for siden:

Jeg har spysjuk unge og har klorvasket både det ene IG det andre. :sukk: Hurra, liksom.


#24

Toffskij sa for siden:

Jeg har lagd kaffeis. :nam:


#25

Primrose sa for siden:

Neeeei, Ingling, god bedring!!


#26

Candy Darling sa for siden:

Den har jeg også bakt, Blå, og helt enig.


#27

Addison sa for siden:

Jeg brukte også lang tid hjem i dag, hvor skulle alle i dag lizzm?:vetikke: Tror jeg har noenlunde kontroll på ting før morgendagen, alle mine bunadsdeler og minste sin uniform i alle fall. De andre får ha kontroll selv. Regnponcho pakket i vesken, håper det ikke blir bruk for. :gal: Må øve litt, blir heftig for en litt halvtrent småmessingblåser i morgen.


#28

Pamina sa for siden:

Guinness kaken til Nigella står til avkjøling, kremen til den lager jeg i morgen.

Huset er ryddig, korpsgreiene er under kontroll, det samme er bunaden til Snuppa. Jeg skal bare jobbe i morgen, og det blir ikke bunad på meg.

En øl og litt surfing før jeg tar kvelden.


#29

Palmen sa for siden:

Sovende barn, nystrøkne skjorter i diverse varianter, og øsende regn. Litt vin på mor før før jeg legger meg, det blir en lang dag i morgen. Ser ut til at jeg slipper å puste og spise også, for bunaden er trang!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.