Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Deilig med fri. Jeg har ingen planer, bare ta dagen som den kommer. Om været holder seg som nå så skal jeg gå en tur.


#3

Appelsin sa for siden:

I dag skal jeg og barna til byen for å kjøpe gave fra dem til deres første søskenbarn. Små Ting på bryggen. Og så rett hjem. Det er planen.


#4

millact sa for siden:

Strålende sol og varmt allerede, meldt 25 grader. Jeg er selvsagt på jobb.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg er på jobb, men for en vakker morgen! Og så er det jo litt deilig at det er så stille og fredelig her også. Mmm.


#6

polarjenta sa for siden:

Det var forøvrig nydelig her i natt, så midnattssola for første gang i år.


#7

Neket sa for siden:

Strålende sol, hundre grader, jeg skal jobbe konstant frem til neste fredag. Good times. :messepanikk:


#8

ingling sa for siden:

God morgen, jeg har første arbeidsdag på flere uker, heldigvis er den hjemmefra og kort. Kjørte to runder til barnehagen, først med barn og så med bamser til bamsesykehus. :humre: Planer om litt tid i solen etter hvert, og så får vi snart ny vaskemaskin, så den skal få kjørt seg, for å si det sånn. Denne familien har ikke nok klær til at vi klarer oss mange dager uten fungerende vaskemaskin!


#9

Blånn sa for siden:

God morgen! Første klesvask er satt på. Planen for dagen er å klippe plenen og handle nytt håndballutstyr til mellomste. Baggen ble igjen på t-banen på tirsdag og har ikke dukket opp på hittegods. :gaah:


#10

Blånn sa for siden:

Godt det ikke ble bombealarm i det minste siden det skjedde på tirsdag etter bomben i Manchester.


#11

Pappalille sa for siden:

Jeg har sagt ja til to småtroll som ville være hjemme i dag. Og jeg skal lese til eksamen. De burde rett og slett ikke hatt lov til å være så sabla søte.


#12

Frøy sa for siden:

Jeg er fysisk på jobb men hodet er i bursdagsplanlegging, guttungen blir 13 i morgen og jeg aner ikke hva han skal få en gang. Grillfest på søndag blir det iallfall.

Gavetips mottas med takk, pennyboard er det eneste jeg kan komme på.


#13

Susse sa for siden:

Hjemmekontor i partytelt. Seks unger og ungdommer inne, så greit å trekke ut. Skikkelig sommerdag! Jobbe til 12, så male bod og få en løpetur i skogen håper jeg.


#14

Matilda sa for siden:

Jeg er på jobb, ingen langhelg her. Det er underlig mange elever som er sjuke i dag, riktignok. :gruble:


#15

Harriet Vane sa for siden:

Fri, men bruker dagen på å hente meg inn på noe organisasjonsarbeid. Og litt kaffe, selvsagt.


#16

Blondie sa for siden:

På jobb her også, følte meg ganske alene når jeg gikk til kontoret. Har mye å fylle dagen med, så tida går fort.


#17

Adrienne sa for siden:

Jeg har hjemmekontor i dag og har vært særdeles effektiv de første timene, og siden jeg jobbet alfor lenge på onsdag blir det kort dag i dag.


#18

Skilpadda sa for siden:

Jeg er på jobb sammen med bare to andre kolleger. Vi har flyttet inn på samme kontor fordi det er så ensomt å sitte alene. :knegg: Må snart finne ut om vi skal handle brød til lunsj, som vi pleier, eller gå ut og spise. Decisions, decisions.

Og så sitter jeg og prøver å få hode og hale på en nyskrevet artikkel om negativ absolutt temperatur. Det er da virkelig ikke noe å holde på med på en inneklemt fredag!


#19

Blånn sa for siden:

Mellomste er satt igang med gressklipperen. Mannen måtte rydde fram gressklipperen, så nå blir det endelig tur til Brobekk med avfall - jeg har bare ventet et par år... :gaah: Kunne selvsagt kjørt selv, men noe må mannen fikse også. :gaah:


#20

Toffskij sa for siden:

Jeg sitter og driver med feilanalyse, og til min fortørnelse finner jeg først og fremst ikke bare menneskelig svikt, men min menneskelige svikt. :snurt:


#21

Fersken sa for siden:

Her har skolen planleggingsdag så ungene er hjemme. Et barn er allerede ute på vift det andre har vi akkurat kranglet i dusjen. Eneste plan i dag er en liten handletur.


#22

Martis sa for siden:

Hjemmekontor her også. Ustabilt nett har ført til litt mindre effektiv dag enn jeg hadde planlagt, men har fått gjort en del likevel. Tror nok det blir tidlig helg i dag, gitt!


#23

Nessie sa for siden:

Fine fredagen :hjerter:
Sov lenge, rundstykkefrokost med mine to barn. Legetime og røntgen på Snuppa, og nå: kino :D
Deilig! Og enda er det to dager til med fri! :lykkelig:


#24

Pøblis sa for siden:

Jeg har Barcelona-kontor, stakkars meg. :lykkelig:


#25

Addison sa for siden:

Her har vi hatt fri, nye utemøbler og ny seng er levert og montert, bil bestått EU-kontroll, snuppas ballkjole levert til innsying, sko og diverse innkjøpt. En treningstime overlevd og sushi og bobler i nevnte utemøbler inntatt. Fine inneklemtdagen!! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.