Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Matilda sa for siden:

Takk for kaffe! Jeg tar meg en dag fri fra rettebunkene og har tenkt å bruke dagen på å flytte kjøkkenhagen min. Tre kubikk jord - der er gøy å grave litt, altså, men akkurat til dette skulle jeg gjerne hatt en tryllestav. Men når det er ferdig kan jeg så! :hyper:

Ha en god (fri-)dag, alle sammen!


#3

Trixie sa for siden:

Fridag. :lykkelig:
Hvile og trene.
Ikke no pensumlesing og ingen jobbing.


#4

millact sa for siden:

Fridag. På toget for å avlevere to barn.


#5

Appelsin sa for siden:

Lang dag med sovende nattevaktsmann, regnvær, tre barn, ei som skal spille i konfirmasjon midt på formiddagen, så det er ikke vits i å lage stor planer for øvrig. Håper de kan leke litt fredelig sammen. Har samme opplegg i morgen, så egentlig ser jeg bare fram til søndag. :deprimertutsiktsorry:


#6

Adrienne sa for siden:

Fridag her også, og den skal brukes i konfirmasjon. Tredje gang jeg skal ha på bunad nå i mai, men etter det skal den legges bort for en stund håper jeg. Bunad er fint det, men det er ikke verdens mest behagelige plagg. Skal pakke med kjole til å skifte til om det blir for varmt, tenker jeg.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg er ikke så begeistret for at det er fridag, det betyr egentlig bare at jeg må eksamenslese med familien rundt ørene. :sparke: Jobb i morgen, lesedager til uka før det braker løs med to eksamener om en uke. Jeg er litt bisk fordi to langhelger ryker pga eksamen. Neste år skal jeg kose meg med alle laaaanghelgene.


#8

Blå sa for siden:

Lykke til Blondie.

Her hadde jeg planlagt tur på en fin fridag, men våknet til regn. Så nå drikker jeg kaffe og lurer på om jeg skal gå ut og redde klesvasken min eller om den bare skal få henge til det slutter å regne.

Alternativ plan for dagen er rydding og avslapping tror jeg.


#9

Toffskij sa for siden:

Morn! Her har jeg nybakt fjortenåring. Hun er ikke større enn at hun sitter og bygger bursdagsgavelego nå. :hjerter:


#10

Hondacrv sa for siden:

Gratulerer med fjortenåring!

Eg skal male carport. Og føre eit rekneskap. Og opp på jobb ein tur og kopiere noko. Klippe plenen. Shoppe for burdsdagspenger. Og grille seinere. Dette høyrest ut som voldsomme planer, men det er egentlig fordelt utover heile helga, meir som ei huskeliste.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Regnvær på en fridag, det føles totalt meningsløst. Jeg har plenty å gjøre på jobb, har ikke fri i morgen, så denne dagen kjennes litt ubrukelig nå, egentlig. Kanskje litt kaffe hjelper.


#12

polarjenta sa for siden:

Deilig med fri. Jeg hadde fredag i går, så jeg glemte helt av at begge ungene egentlig hadde fotballtrening i går.:knegg:

I dag er eneste planen at lillebror skal i bursdag. Ellers så blir det sikkert mest sløving. Jeg skal rydde litt også, men det tar jeg litt hist og her.


#13

Frøy sa for siden:

Hjemmelagde vårruller til frokost var helt greit i dag.


#14

Tjorven sa for siden:

Vi skal på hytta i dag, og er snart klare for avgang. Begge ungene hadde fotballkamper i går, så vi slapp å lure på om vi skulle kjøre i kø ut sv byen.


#15

Addison sa for siden:

Jeg drikker presskannekaffe i påvente av den nye kaffemaskinen, ikke så ille faktisk. Sløver litt, sov lenge, nå skal jeg rydde på rommet vårt, ny seng kommer i morgen! :hyper: Mann og minste planter ut diverse planter, blir fint! Glad for hageinteressert mann, jeg er helt uten det genet. God fridag/langhelg/lesedag til alle! :klemme:


#16

Millen sa for siden:

Vi er i bil på vei til Stavanger og det er så sinnsykt mye veiarbeid så mesteparten av tiden går med på å sitte i kø. :gaah:


#17

vixen sa for siden:

Er på hyttetur med fem barn i alderen 4,5 og 11 så her er det full rulle. Det pøsregner så det går litt i tegning, yatzy og lignende. Men må ut en tur så det blir papirflykonkurranse på låven straks. Jeg og største skal ut og plukke litt rabarbra for å lage pai. I morgen kommer mor og en venninne pluss et tantebarn til. Kaos, men hyggelig.


#18

millact sa for siden:

Er på tog hjem igjen fra Stavanger. Dagstur var en strålende ide! Hatt seks hyggelige timer med tre gode tidligere kolleger.


#19

Pappalille sa for siden:

Jeg har fått parsell! Jeg må jo ha hatt tidenes korteste ventetid på parsell i Oslo?!


#20

millact sa for siden:

Så gøy, Pappalille!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.