Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Lorien sa for siden:

Jeg har sluppet ut hester, og manner meg nå opp til å bake kake til ettermiddagens stalldugnad. Ungene krangler, og jeg har mest lyst til å sende dem ut på trampolina, men jeg må vel skåne pensjonistnaboene et par timer til siden det er søndag.


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg har luftet hunden i et ekstremt stille nabolag, eneste som laget lyd var skjærene som kranglet rett utenfor vinduet mitt og vekket meg halv åtte.

Ingen andre planer i dag enn å bake brød, vaske klær og jobbe litt.


#4

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Bare meg oppe, har satt på en maskin med sengetøy, og det er vel det dagen bringer, vaske klær og litt hus. Ellers har jeg ingen planer.


#5

Heilo sa for siden:

Jeg har kjørt mann til flyplass og satt på den første av mange påtrengte klesvasker. Håper på en rolig dag etter at fredag og lørdag ble dominert av Prosjekt Trampoline. Som nå er fullført. Yngste ble så fornøyd!


#6

Matilda sa for siden:

Spise frokost, grave jord, potte om planter, drikke saft. Hvis vi blir lei av det (det vil nok helst si ungene), så tar vi en tur til det lokale museet og spiser vaffel. :hjerter:


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Planlegger gåtur og geocachtur.


#8

Blondie sa for siden:

Lese, notere, spise, drikke kaffe og repeat. Jeg lengter til 10. juni, når jeg er helt ferdig med å studere.


#9

Toffskij sa for siden:

Morn! Så var det dags for den årlige bursdagsfamiliebonanzaen, og i år ligger det an til at vi blir 17. Jeg trenger terrassen! Det kan ikke bli regn! :skeptisk:


#10

Divine sa for siden:

Jeg drikker kaffe og er lykkelig for væromslaget, siden mannen og jeg skal løpe langtur i dag. Ellers står klesvask og stryking og sløving på programmet.


#11

Martis sa for siden:

Rolig søndag, vi har ingen planer uten om litt hagearbeid og eldste skal på trening i ettermiddag. Håper solen kommer tilbake snart!


#12

Albertine sa for siden:

:gjesp:

Jetlag. :gjesp:

Drikker kaffe med begge hender og psyker meg opp til å ta fatt på to tyskbunker. Hvis jeg ikke går ut i hagen for å ta fatt på alt som har vokst de to ukene jeg har vært borte. Me fe sjau.


#13

Pamina sa for siden:

Sensurbunke, te og mekking av hjemmelaget Crispy duck står på programmet. Det skal bli bra!


#14

Blånn sa for siden:

Jeg skal ha dobbel treningstime i dag og gruer meg...


#15

ingling sa for siden:

Klesvask og -bretting for alle penga her i dag, og pakking. Bergen om noen timer!


#16

Fersken sa for siden:

Vi skulle egentlig ut å se på Tour de Fjords, men det regner sånn at vi ble hjemme og tar klesvask og annet husarbeid i stedet.


#17

Trixie sa for siden:

Hjemme fra en fantastisk helgetur på fjellet. Vil helst tilbake, gruer meg til kommende arbeidsuke, og jeg har også maaaasse rettearbeid foran meg.

Siste innspurt nå, under en mnd til jeg går i delvis ferie i alle fall.


#18

Blånn sa for siden:

Overlevd trening! Nå grillings!


#19

Pappalille sa for siden:

Eksamen om 68,5 timer. :blinke:


#20

Addison sa for siden:

Endelig en sløvedag!! :hjerter: Har kost meg i den nye utesofaen, litt klesvask, inkl. fiske ut ting fra pumpehuset til vaskemaskinen. Frokost ute, nå middag ute. Har til og med lest ut boken min!


#21

Tjorven sa for siden:

Her har jeg gruet meg i ukesvis for å levere selvangivelse siden jeg startet et lite selskap i fjor. Og så viste det seg å være at jeg måtte krysse av et punkt. Så mye bekymringer helt til ingen nytte.


#22

Blånn sa for siden:

Jeg er helt kjørt etter 2 timer med stiv heks, sirkeltrening, bakkespurt og tautrekking. PTene arrangerte sommeravslutning. Deretter grillet vi før det ble 1,5 timer med sandvolleyball. Puh! Nå jobber jeg med å komme meg i dusjen... Det blir vondt i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.