Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Her er det egentlig full nedtelling til ferie, 3 uker igjen i dag. Ingen store planer for dagen annet enn å undervise noen timer og nyte noen få timer fri i ettermiddag. Faren til ungene har endelig kommet tilbake til Norge og jeg håper han har planer om å ha ungene snart, det er over et halvt år siden han så dem, så det er jammen på tide.


#3

celebelen sa for siden:

God morgen! Vi venter på at klokka skal bli mye nok til at vi kan stikke bort og overta det nye huset vårt. :hyper: Mistenker at det blir vanskelig å løsrive seg og reiser på jobb etterpå, har jo mye mer lyst til å være der og planlegge.


#4

Eia sa for siden:

God morgen. På jobb, passe med fart. Deilig å sykle til jobb i solskinn, selv om det bare var 9 grader da jeg sto opp.


#5

tink sa for siden:

God morgen! Her er det sol og kaldt, tok med en haiker et stykke på vei til jobb i dag. Hyggelig å småprate med en sykkelturist fra Tyskland.


#6

Heilo sa for siden:

Det var lenge borte ja, Polarjenta. Håper ungene får litt pappatid i sommer da, og du litt alenetid.

Lykke til med nytt hus Celebelen!

Sol og sykkel høres ut som en fin start Eia.

Haiker høres skikkelig eksotisk ut, Tink. Jeg må innrømme at det å plukke opp haikere eller haike selv er en nesten utdødd praksis i mitt hode.

Jeg er på Gardermoen. Gleder meg til å være ferdig med dagens flytur.


#7

polarjenta sa for siden:

Ja, det er lenge, og jeg håper han innser det selv.


#8

Blånn sa for siden:

Jeg har vært på astmautredning med minsten. Det ble full pott på astma, men heldigvis ikke allergi. Siden jeg har begynt prosessen med å finne ut om jeg også har astma nærmer vi oss 4/5. To barn, mannen og jeg.

Nå nyter jeg lunsj i sola før nettverkssamling i matematikk.


#9

Pappalille sa for siden:

Jeg har kjøpt meg ny sykkel! :gladspøkels: Den er turkis, med skikkelig lavt innsteg og bredt sete og, og, og! Den er :hjerter:


#10

Pingis sa for siden:

Gratulerer med sykkel, Pappalille!

I ettermiddag er det utendørs sommersavslutning for yngsteungen. I seks grader og regn. Det føles veldig norsk og veldig feil å stille opp på noe sånt.


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg har levert et prosjekt jeg har jobbet med i snart et år (riktignok på og av, men tross alt en stor jobb). Det skal presenteres i neste uke, og jeg er spent.

Så har jeg fått bestilt pass til ungene på et relativt fullt politikammer ... og truffet en annen FPer.

Nå sitter jeg i massasjestol hos fotpleier. En effektiv dag, altså!


#12

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt eksamen i dag og er strålende fornøyd med å være ferdig. :lettet: Bare hjemmeeksamen igjen nå.


#13

Blånn sa for siden:

Jeg har vært på faglærersamtaler med mellomste. Nesten bare ros å få. Det er veldig hyggelig!


#14

ingling sa for siden:

Jeg har vært på førskoledag med eldstejenten i dag, rare greier altså! Hun er klar som bare det, så det skal nok bli bra. Vi har kjøpt skolesekk også, det var stas. Nå venter jeg på at mannen skal komme hjem, det var visst ikke bare bare i dag. Skjer det noe spesielt i Lillestrømområdet i dag? :gruble:


#15

gajamor sa for siden:

:gaah: :gaah:

Jeg har altfor liten lagringsplass på jobbeposten, og når det er fullt legges alt i utboks uten å sendes. Men den sier ikke fra at den gjør det, og alle mailer kommer inn som vanlig. Så ALT jeg har gjort i dag, inkludert tidssensitive ting, kom først avgårde i nå i kveld. :mad:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.