Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Her ble det hjemmedag. Lillebror har diaré, og jeg aner ikke om det er smittsomt eller ei, så da får vi vel være hjemme.


#3

Toffskij sa for siden:

Znrk. Jeg må sensurere en haug med eksamensoppgaver før 11. Men egentlig vil jeg bare sove. :dramaqueen:


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Føyer meg til snorkene. Jeg er sørpeforkjølet, uten stemme og sover dårlig, så formen er ikke helt på topp. Og langhelgen skal jeg bruke til å lese til eksamen på onsdag. :snufs: Men så er det over og jeg kan bare telle ned til sommerferie.


#5

Harriet Vane sa for siden:

Fikk akkurat ferdig en gigantisk høringsuttalelse som ble utrolig bra :stolt: Ingenting er som å lykkes med gode byråkratiske spissfindigheter. I seng før midnatt i går, så jeg er opplagt, for en gangs skyld.


#6

Tjorven sa for siden:

Mann er sendt avgårde på golftur med guttegjengen. Jeg har dermed høstet en god bunke med bonuspoeng. :D (Det hører med til historien at jeg synes vi skal dra på hytta i pinsa, men noen ganger blir vi enige om at han kan golfe isteden.)

Snuppa skal sendes med toget i ettermiddag for å være på håndballturnering. Jeg har den tvilsomme æren av å være foreldrevakt den første natta, men forrige gang gikk det så bra at jeg ikke gruer meg så altfor mye. Jeg har i tillegg investert i en skikkelig luftmadrass.

Knerten blir forhåpentligvis hentet av min mor. Slik at han ikke må være helt hjemme alene. Han vil uansett ikke kunne fortelle om det, for mobilen hans lå visst i min veske i dag. (Jeg bekymrer meg ikke, for moren min pleier å være ganske så pålitelig.)


#7

Blondie sa for siden:

Jeg lager struktur for langsvareksamen og koser meg faktisk med det. Den fasen med å innhente informasjon, tenke disposisjon og finne sammenhenger - den er ganske fin. Synd at pinsen ryker da, men det får gå.


#8

Appelsin sa for siden:

Jeg har siste dag med søster&baby i København. :hjerter:
4. dagen uten fjell. :sjokk: :abstinens:


#9

Millen sa for siden:

Her snegler tida seg avgårde... og jeg er trøtt.


#10

Polyanna sa for siden:

Jeg er en rar blanding av veldig overfladisk pigg og samtidig bomull i hodet, etter en uke der to overnight flights uten søvn, kombinert med jetlag og intense dager har medført at jeg har sovet ca 12 timer siden søndag. :dåne:

Dro rett fra flyet til kontoret og føler et intenst behov for en dusj...


#11

Millen sa for siden:

Er det langfredag idag?


#12

Trixie sa for siden:

Helg. :lykkelig:
Jeg har bare gode planer for helgen, nesten i alle fall, litt jobbing blir det nok. Skulle bare ønsker værvarselet hadde vært litt bedre. Jaja, jeg kan ligge på sofaen inne jeg.


#13

oslo78 sa for siden:

TGIF! Jeg pleier å synes fredag er en bra dag, men i dag var kollegaen syk, jeg alene om ansvaret og jeg var dødslisten fra før. Da var det rett og slett vondt å gå de tre kilometerne hjem.

Så nå er det zen med nettbrettet før fredagspizzaen.


#14

Palmen sa for siden:

Helg. Hjemme. Og spyr som en gris. Lurer på om det er fordi jeg er sliten, litt stressa eller rett og slett er syk.


#15

Addison sa for siden:

Ugh, så fælt! :klemme: Kanskje en kombo? Håper det går fort over og du får en fin helg!


#16

Millen sa for siden:

God bedring, Palmen.


#17

Anda sa for siden:

Polyanna og Palmen: :klemme: I seng med seg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.