Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Stille her i dag. Stille her i huset også, begge ungene sover, bare meg oppe. Vi har ingen planer for dagen, ser ut som høvelig bra vær, så tror jeg skal få gått meg en tur i dag.


#3

Blondie sa for siden:

Mornings. Jeg har jobbet med eksamensoppgaven i flere timer allerede og føler at jeg har grei flyt. Planen er å jobbe intenst på alene-regnværsdager som i dag (familien har reist på pinsetur) og heller nyte eventuelle soldager i hagen. Den har vært grovt neglisjert i en travel vår.


#4

millact sa for siden:

Stille her også. Et barn ser tv i pysj, der andre er fortsatt i sengen.


#5

Matilda sa for siden:

Ungene har spilt iPad ei stund, vi andre vasker hus. Snart på tide med en felles brunsj og så skal vi ut i hagen og leke og grave bed!


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Ferdig trent, snart vekke tenåringen kanskje? Eller ikke, han skal få sove.
Lunsj senere i dag, ellers har jeg en bunke med retting å gjøre.


#7

Sol sa for siden:

Fjellet er vårkaldt og tåkete. Vi rydder vekk vinteren, etter at postpåsketuren vår ble brått ødelagt. Resten av pinsen skal brukes hjemme. Og på veien hjem skal vi stoppe og se jentene spille fotballcup på Hamar. Alt i alt nok til å kjenne på at livet er fint!


#8

Fersken sa for siden:

Ungene har listet seg rundt i morges og vi foreldre våknet med et brak i 10-tiden.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg må huske å handle før kl 16 idag. Dagens tips til andre.... ellers gå en tur, tenker jeg.


#10

ingling sa for siden:

Vi har handlet, ryddet og vasket og laget muffins. Jepp, venter besøk. :humre: Deilig å ha det gjort, da er det bare et sveip i andre etasje som kan fikses seinere, og ellers rolig dag. Pizza og filmkveld seinere, tenker jeg.


#11

Adrienne sa for siden:

Vi har vaskedugnad i dag, huset bar preg av en travel mai, så nå er alle mann alle satt i arbeid. Greit å få gjort seg ferdig i dag og fortsatt ha en god, lang helg igjen.


#12

Divine sa for siden:

Jeg og mannen sitter på banen. Skal inn til Oslo sentrum og se på fjortenåringen som skal spille konsert med bandet sitt under Musikkens dag. Vi har også tenkt oss på Løplabbet en tur og se etter løpesko til oss begge. Jeg er helt amøbe etter å ha perset på 10 km (yey me) i dag, så tanken på å skulle opp på mølla igjen, om så bare for noen få minutter, er ikke fristende.


#13

Pøblis sa for siden:

Jeg har ryddet, vasket sengetøy, sunget gjennom hele programmet til neste konsert, luftet hund, hengt på nett, drukket kaffe og ryddet litt mer. Helt alene hjemme i dag, mannen er på hytta og tar i mot det nye gjestehuset/campingvognen og har med seg pøbelhunden og pøbelprinsessen tar båtførerprøven i dag, så babypøbelhunden og jeg holder fortet alene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.