Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pinse-kaffe


#2

Blondie sa for siden:

Jeg sov helt til halv åtte og burde således være uthvilt. Har dog sovet dårlig, så jeg er litt amøbe i dag. Godt å se at sola skinner da, hvertfall.

Jeg sitter ute på verandaen og skriver oppgave og humrer lett av den nye naboen som klipper gresset. Tipper det kommer noen hellidagsprofeter å be han kutte ut. Vi lever i et ganske strengt nabolag. :knegg:


#3

Blånn sa for siden:

Vi er tilbake fra hytta. Huset må ryddes.

Her er forøvrig naboen i gang med gressklipp. Han er professor i teologi. :knegg:


#4

Appelsin sa for siden:

Har sett Netflix hele dagen så langt. Konsert med basunbarn om en time.


#5

Nenne sa for siden:

Da det endelig ble hagearbeidvær måtte jeg dra på jobbreise. Dårlig planlegging.


#6

millact sa for siden:

Vært på strand og friidrettsbane. Rydder hus og gir bort.


#7

Pøblis sa for siden:

Jeg har tapetsert fem skapdører, ryddet i undertøyskuffen min, øvd på korsanegen min, gått tur med hundene på kyststien, spist middag og ikke ryddet opp etterpå - det gjorde mannen.

Nå skal jeg rydde ut masse ting vi ikke bruker av skjenken som står i stuen - så blir det plass til litt mer av det vi bruker.

:svusj: :vaskekost:


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg stod opp 05.30 på fridagen og fikk 6 jenter levert på håndballcup til rett tid. :D

Jeg har stortrivdes som fotballmamma i mange år, og innser at jeg stortrives som håndballmamma også. Laget til snuppa har utrolig koselige foreldre, og sjokkerende nok fant jeg meg selv klemmende på sidelinjen da de vant en utrolig spennende 8. delsfinale. Hun begynte for 2 måneder siden, så dette er foreldre jeg knapt kjenner. :sparke:

De tapte kvartfinalen, men samtlige av de som vant der var toppede førstelag. Vår klubb stilte med to jevne lag, så kvartfinale var vel omtrent maksnivå.


#9

Nima sa for siden:

Lå i sengen til fire i dag med migrene. Nå blir det kaffe uten hellig ånd eller svampebob, men med kanel og fløte :-)


#10

Hondacrv sa for siden:

Blånn, no vart eg nysgjerrig på kven det er. Men uansett, andredagene er menneskeskapte fridager, førstedagene er Gud-skapte, sa alltid min gamle fromme grandonkel. Så professoren er innafor.


#11

Blånn sa for siden:

Hondacrv: Han har nok gått av med pensjon nå, tror jeg. Jeg personlig reagerte ikke på at han klippet plenen såpass langt utpå dagen, altså. Selv om jeg ikke gjorde det selv.


#12

Hondacrv sa for siden:

Men du outer han ikkje? Hehe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.