Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Eller god og god, 2 timer søvn er ikke så mye å skryte av. Vel, jeg har pakket tursekker til ungene, en skal på tur i skogen og en på sykkeltur til stranda.


#3

Hondacrv sa for siden:

Kos deg og ver god med deg sjølv i dag, polarjenta.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg trodde at jeg skulle på fest med jobben min i dag, men det skal jeg visst ikke allikevel. Festen er flyttet til neste uke, men torsdag i neste uke har jeg egentlig 4 andre ting jeg burde delta på, så jobbfest utgår med høye kneløft.

Vel, vel. Jeg skal være fotballmamma i dag. Det liker jeg jo.


#5

ingling sa for siden:

To timer var snaut ja, polarjenta. :trøste: Ble litt mer på meg, etter jeg flyttet meg fra en heller skvist posisjon mellom to jenter.

Jeg skule vært på konferanse i dag, men neida. Hjemme med minsten. Hun er helt pigg da, bare i karantene på grunn av tvilsom mage. Så vi skal nok kose oss.


#6

polarjenta sa for siden:

Det var litt lite ja. HAr sovet dårlig en periode nå, men snart ferie, og den starter med barnefri så da kan jeg sove når jeg vil.:)


#7

Heilo sa for siden:

God bedring til småsyke mager og trøtte mammaer! Juni er definitivt måneden for 4 ting på en gang på ettermiddagene ja. Min yngste hadde fotballkamp, sommeravslutning med klassen og sommerkonsert på kulturskolen samtidig i går.

Jeg har hatt en dramatisk morgen. Det var MYGG på TV-stua, til 10-åringens enorme og svært høylytte frustrasjon. :dramaqueen: Legg til stresset mann og syk sønn som etter veldig mye tvil og frem og tilbake endte opp med å måtte være hjemme. Nå som roen endelig har senket seg skal jeg finne frem solkrem, solbriller og sensurbunke og kose meg med eksamensbesvarelser. Jeg tror jeg fant en A i går. :hjerter:


#8

Addison sa for siden:

Jeg har sovet godt, men ikke lenge nok. I underkant av 6 timer, med et avbrudd. Nåja, får skylde meg selv, leser for lenge, spennende bok!

Nå kan det godt slutte å regne, ikke så gøy lenger nå. :knegg:


#9

Frøy sa for siden:

Jeg skal ut å sloss mot humler, jeg liker ikke humler. :(


#10

Neket sa for siden:

Jeg driver med ting som gjør meg sur, det vil si Excel. Herregud som jeg hater tall. Og herregud som jeg hater iditoer som plutselig skal ha rapporter helt uavhengig av rapporterings-syklusen. Syns vi skal gå tilbake til bytteøkonomi. :gaah:


#11

Sol sa for siden:

Hjemmelunsj mellom møter, den er ikke så vanlig. Kun t-bane som gjelder til ettermiddagens møte, og bilen må være hjemme, for etterpå er det rett i fotballmammamodus. Som Tjorven trives jeg godt med det.


#12

Blondie sa for siden:

Navnløshet, mangel på navn? Hm. :leser korrektur:
Bedre å droppet -het-ord, kanskje?


#13

Frk_Fryd sa for siden:

Fortsatt litt tappet etter eviglangt samarbeidsmøte ang mellomste og ressursene rundt han, men jeg tror det blir bra til slutt. :nikker: Får prøve å jobbe litt da!


#14

Adrienne sa for siden:

Jeg har det morsomttravelt på jobb for tiden, og jeg merker at det skal bli godt med noen ukers fri i juli. Morsomt veier opp for travelt inntil et visst punkt, og det punktet har begynt å nærme seg. I mellomtiden fyller vi på med fnising og fjasing mellom slagene, godt å ha en kunde man kan tøyse med.


#15

Toffskij sa for siden:

Jeg er ferdig med all eksamineringen. OG har ryddet meg ut av kontoret mitt. (Riktignok bare et halvt års rot, men jeg er ganske flink til å rote.) :puh:


#16

Skilpadda sa for siden:

Morsomttravelt er ordet, Adrienne! Det er nesten uendelig mye å gjøre på den nye jobben min, og det er veldig morsomt i tillegg. Dagene har aldri fløyet så fort før, tror jeg!


#17

millact sa for siden:

Jeg er på Gardermoen på vei hjem fra salgsmøter i Zagreb. Flyet er forsinket. Blir godt å komme hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.