Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! To hytter med gutter, typ fjortis, er vekket og kjørt til kamp. Trøtt gjeng. :knegg:


#3

Blondie sa for siden:

Regn i dag også, gitt. Passer bra når jeg våkner halv seks en fridag. :blinke:


#4

Input sa for siden:

Regn..... Tenk om det aldri slutter.

Jeg skal på jobb om en time-ish. Burde spise frokost snart.


#5

Millen sa for siden:

Ufrivvilg våken, vil sove mer så ligger i senga og sløver.


#6

polarjenta sa for siden:

Jeg har vært oppe og sendt minstemann på fotballturnering. Nå skal jeg sove litt til.

Input; jobber du på søndager?


#7

Trixie sa for siden:

Jeg er våken. Vi skulle vært på cup men minstemann har kastet opp så vi er hjemme men har sendt den unge håpefulle avgårde.
Regn her også, jeg vil ha sol og sommer. :nemlig:

Jeg bør visst også jobbe litt i dag.


#8

millact sa for siden:

Regn her også.


#9

Millen sa for siden:

Fikk sove igjen og stått opp nå.
Lager kaffe. Konfirmasjon senere idag

Regn her og. Er lei gråværet og regnet nå.


#10

Divine sa for siden:

Jeg skal løpe langtur. Deretter skal vi se poden spille på Dissimilisfestivalen, og til slutt kino.


#11

vixen sa for siden:

Ungene spiser rabarbra med sukker som dip og jeg lager saft. Søstersen klipper plena mi og en fin hyttehelg går mot slutten. I morgen kommer mannen hjem som har vært på sweden rock siden onsdag så det blir bra. Har ufattelig mye som må gjøres på jobb så ser ikke frem til uka.


#12

Cuyahoga sa for siden:

Jeg sitter ved bassengkanten og ser ut over Middelhavet mens ungene bader ekstatisk, mannen sover og jeg tar en kald øl, og synes egentlig at jeg fortjener det. :knegg:


#13

Input sa for siden:

Polarjenta: Nei, men jeg jobber i sommerskolen og vi har planleggingsdag i dag og lørdag om to uker. Men normalt ikke, heldigvis. :knegg:


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg synes nesten sånn sipperegning er verre enn ordentlig regn. :bergenser:

Jaja. Det blir kino x 2 her, Mannen fikk Guardians of the Galaxy med gutta mens jeg vant Boss Baby med jentene. Jojo. :knegg:


#15

Pappalille sa for siden:

Sløv søndag. Helt greit.


#16

Adrienne sa for siden:

Rolig søndag her også, mannen og hunden har vært på lang søndagstur, mens jeg holder på å bake brød og vaske klær. Håper på litt bedre vær utover dagen, men ingen krise hvis ikke. Sommeren kommer tidsnok, tenker jeg.


#17

Millen sa for siden:

Jeg er grå og trist kjenner jeg. Har ikke lyst til å gjøre noe, alt pga dusteværet. :værsjuk:


#18

Toffskij sa for siden:

Cuya: Du fortjener det!

Her er det bare Prima og jeg som er hjemme –mannen og Secunda er på håndballcup. Vi har spist frokost, og nå sitter Prima og tar igjen litt forsømt matte, mens jeg surfer i stedet for å rydde på kjøkkenet etter gårsdagens festligheter. :lalala:


#19

Pamina sa for siden:

Jeg skal snekre sammen en akademisk poster for masterprosjektet mitt, den skal være klar til innlevering i morgen, og jeg kjenner at prosjektet mitt blir mer og mer omfattende, for det er jo så mye morsomt man kan studere.

Tror hovedideen er sånn passe klar, men det må nok berenses og endres noen ganger til før den er fullstendig.


#20

Timar sa for siden:

Siste søndag på lesesalen på en god stund, håper jeg! Det er god plass her, så jeg har sikret meg en plass med nydelig utsikt over et grått og regnvått Oslo. :knegg:


#21

Nessie sa for siden:

Igår hadde jeg del 1 av bursdagesfeiringen min :knegg: Familiebursdag med tanter og onkler etc. Godt å være ferdig med det.

I morgen er det eksamen :sjokk:
Ikke spesielt godt forberedt... Men greit å bli ferdig. For da kan jeg fokusere på bursdagsfeiring del 2 :D FEST!


#22

Heilo sa for siden:

Knallsol og sommertemperatur og jeg synes egentlig det er litt slitsomt for jeg får så mange tanker om alt man burde gjøre bare fordi det er fint vær og dårlig samvittighet for at jeg ikke får jaget ut ungene. :gal:


#23

polarjenta sa for siden:

Det der kjenner jeg igjen Heilo, men akkurat i dag er lillebror på fotballturnering og storebror dro ut med en kompis og dermed løste det seg helt fint i dag. Og jeg har gått meg en tur så da er min samvittighet også god.


#24

ingling sa for siden:

Regn og atter regn her. Vi sløver etter gårsdagens bursdagsfest og har film og kakerester. Passer utmerket i dag, selv om hi nok trenger luft alle sammen sånn egentlig.


#25

Blå sa for siden:

Du har fortjent det Cuya.

Rolig søndag her også. Lillesøster jobber med en skoleoppgave og storesøster har skrevet sin første CV. Jeg har ryddet, vasket klær og bakt brød. Deilig.


#26

millact sa for siden:

Nå er det sol. Vært på festningen i byen og støttet Kreftforeningen. Snart kommer eldste hjem fra Danmark.


#27

Martis sa for siden:

Velfortjent Cuya!

Greit med regn, for vi driver å lærer eldstemann å pakke, for han skal på leirskole i morgen, og det er jo greit om han får med seg alt hjem og har oversikt over hva han faktisk har mrd seg. :knegg: Nå får jeg igjen for å alltid bare pakke selv for ungene!


#28

Heilo sa for siden:

Erfaring: Det hjelper å ikke mase. Ungene kom ut av seg selv etterhvert. Yngste fikk besøk av en venninne og de har kost seg maks med vannspreder og trampoline, og eldste har dratt i skatepark. Da gjenstår det bare at mor selv får beveget seg litt så kan samvittigheten gå og legge seg. :nemlig:


#29

Blånn sa for siden:

Hjemme igjen! Fin helg i Larvikområdet, men greit at de røyk tidlig i sluttspillet. mor vil hjem På vei hjem fikk vi beskjed om at minsten skulle spille finale i sin cup, så vi dumpet pasasjeren vår, tisset på bensinstasjonen og kjørte direkte til Nannestad. De tapte finalen. :knegg:


#30

Appelsin sa for siden:

Jeg har sprettet rundt på et fjell, og nå ser jeg fram til en kveld med strikketøy og sjokoladesmugspising.


#31

Addison sa for siden:

Jeg og mannen har gått lang tur i duskregnet. Fint og frodig ute! Men for en gråværsdag! Nå skal det bakes kake til skoleavslutning neste uke, og så bør det vel lages middag etter hvert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.