Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

Endelig fredag, denne uka har vært laaaang. I kveld skal vi ha avslutningsfest, jeg skal en tur ned for å spise, men det blir tidlig kveld, i morgen er det tidlig opp på fotballturnering.


#3

Millen sa for siden:

Enig med deg, vært lang uke.
Trenger kaffe nå.


#4

Eia sa for siden:

God morgen.

Jeg er trøtt, for det er teaterfestival i byen, og jeg må selvsagt få med meg noen forestillinger og bidra litt med frivilligaktivitet, i tillegg til skoleavslutninger og alt med seg.

Men det er fint og gøy, da, så da får jeg bare tåle å være trøtt. :jupp:


#5

Blondie sa for siden:

Sen skoleavslutning i går, fest på jobb i dag. Noe som ligner f etter kveldens utskeielser.


#6

Nenne sa for siden:

Det har vært en veldig lang og travel uke, med mye jobbing og på toppen av alt skal jeg passe tantebarn til i morgen, så jeg får full runde med henting i barnehage og på SFO i ettermiddag. Jeg kommer til å være et slakt på lørdag!


#7

Tjorven sa for siden:

Det er min siste vanlige arbeidsdag før august. Og i august skal kontoret mitt befinne seg et helt annet sted i byen.

Så i løpet av dagen i dag må jeg rydde kontorplassen min helt sammen.

Jeg skal ikke ha ferie neste uke, men skal være lagrettemedlem i en rettssak. Jeg tror faktisk at jeg ser litt frem til den oppgaven. Tross alt så har jeg meldt meg helt frivillig (etter den famøse Hemsedalsrettssaken).


#8

ingling sa for siden:

Mornings! Stille hus og hjemmekontor her i dag, passer utmerket. Vi skal kjøre til Sunnmøre i morgen, så vaskemaskinen skal få kjørt seg innimellom jobbingen. Mer kaffe, tror jeg!


#9

millact sa for siden:

Jeg skulle vært i Tingretten i dag som meddommer, men legen sykemeldte meg pga den kraftige infeksjonen i øret, så jeg er hjemme og teller timer til jeg kan ta neste dose antibiotika.


#10

Tåtti sa for siden:

Mårn. Jeg prøvde å ikke sove middagslur i går i håp om å sove bedre i natt, men suksessen uteble. Hva er det som vekker meg hver natt??? :gaah:

Jaja, sove kan man gjøre når man blir pensjonist, sies det. :dimmelenke: :kaffepc:


#11

Frøy sa for siden:

Fredag! :lykkelig:

Jeg skal på sommerfest med skolen jeg jobber på i kveld, skal bli greit å gjøre ett forsøk å passe bedre inn sosialt der.

Men først jobbe litt.


#12

Toffskij sa for siden:

Mornmorn! Jeg sto tidlig opp i dag, men kom meg ikke på jobb før ni allikevel. Tror organismen innbiller seg at det er ferie allerede, nå som jeg er ferdig med alle de harde forpliktelsene for semesteret. (Jeg har tonnevis av andre forpliktelser, altså, men ingen som innebærer at studenter blir sittende uten lærer, eksamensoppgaver eller sensur.)

Det skal skrives. Hepphepp!


#13

Adrienne sa for siden:

Jeg har et spontanbestemt hjemmekontor i dag, og sitter her og ser på en PC som driver og oppdaterer seg og en Outlook som henger seg hvert tiende minutt. :gaah:


#14

Heilo sa for siden:

Fredag ja. Det har vært ei heftig uke og nakken minner meg på det. Helga skal brukes på fotballturnering, så jeg gleder meg egentlig til neste helg jeg... :sparke:


#15

Candy Darling sa for siden:

Sykling til jobb, NW i presumptivt sol og champisbursdagslunsj i morgen. Det må da bli en god helg?


#16

Addison sa for siden:

Jobb i tre timer allerede, en brannøvelse, en kaffekopp, to knekkebrød og 4 skjermdelinger. Det har virkelig vært årets lengste uke til nå, hjelpes så godt det skal bli med helg! Men ingen grunn til å slappe av, skal ha dugnadsvakt på en lokal festival i morgen, og håper å rekke litt musikk, fest og moro på en annen lokal festival etterpå. Og søvn, nå er jeg skikkelig på underskudd. :gal: Orker ikke vente helt til jeg blir pensjonist altså! :knegg:


#17

Pøblis sa for siden:

Hilser fra gjemmekontoret :juhu: hvor jeg innimellom noen gode økter med produktiv skriving, banner den for*?*$%! hjemmekontorløsningen vår nord og ned. :gaah:

Jeg er omringet av sovende rufsehunder og skal logge av to timer før kjernetiden er over for å dra til sommerhuset på jentetur med søster, yngstedatter og de to pelskledde. :lykkelig:


#18

Mex sa for siden:

Jeg hadde SÅ fredagsfølelse i går. Skikkelig nedtur at det faktisk var fredag i dag, og en dag til med jobb.
Ekstra kjedelig når finske kolleger startet dagen 1 time før deg (8 finsk tid = 7 norsk tid) og sender avgårde hastemailer. Blææ

Såh, hjemmekontor fra kl 07.15, et avbrekk for å få med meg morgensamling til minstemann på skolen mellom 08.45 og 09.15. Og nå går det straks slag i slag med møter frem til 14.30. Dobbeltblææ


#19

Hondacrv sa for siden:

Her bøtter det ned no. Heldigvis fekk jenta og klassen unnagjort sykkelturen før det tok av. I helga er det tine fotballskole, og ellers lite som skjer. Veldig deilig. Vår-avslutningskjøret er over for i år.


#20

Maverick sa for siden:

Helluuuu. Ganske mye kaffe inhalert allerede, og mer skarrebli.

Jeg har hostet så mye i natt at jeg egentlig synes Fitbit-en burde registrert det som en treningsøkt. :knegg:


#21

Candy Darling sa for siden:

Jeg er litt starstruck over å se enn kjent FP-er på startbildet av telefonen min i dag! :hyper:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.