Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

millact sa for siden:

Sol! Yngste har overnattingsgjest. De fikk sove i min seng i natt så tok jeg tv stua og sofaen der. Nå spiller de minecraft og koser seg.


#3

polarjenta sa for siden:

Regn. Eldste på overnatting, lillebror sover enda.


#4

Skilpadda sa for siden:

Tidlig oppe i dag, og på vei til Trondheim og Starmus. :D Det gleder jeg meg til, og så håper jeg at jeg rekker å treffe en del jobbrelaterte folk mens jeg er der.


#5

Toffskij sa for siden:

Det blir nok moro, Skilp!

Jeg har så vidt kreket meg ut av senga – det er bare Prima og jeg som er hjemme. Hun har store mengder program i dag, og mannen og Secunda er fortsatt på familiehalloi, så det ser ut til at jeg kommer til å være helt alene hjemme i opptil flere timer i dag. :what: (Har selvsagt masse jobb å fylle opp tomrommet med.)


#6

Heilo sa for siden:

Regnbyger er veldig fint når man sover i telt. Nå satser jeg på litt oppholdsvær frem til jeg skal pakke det sammen.


#7

Tjorven sa for siden:

Vi var på festival i Fredrikstad i går og var hjemme 01.30 i natt. Så mann og datter sover fremdeles.

Senere i dag er det fotballcup for snuppa. Det blir et skikkelig storoppgjør mellom døtrene til to av FPs mest uttalte fotballmødre. :knegg:


#8

Adrienne sa for siden:

Både lillesøster og jeg har sovet lenge i dag etter gårsdagens fantastiske håndballopplevelse i Spektrum. To kamper på rad, og ryktene sier at vi var på TV opptil flere ganger. Jeg har nå en skikkelig håndballfrelst jente. :D


#9

Trixie sa for siden:

God morgen.
Har vært på en god tur i skogen. Nå venter frokost og litt jobbing før jeg forhåpentligvis får et par timer på stranda. Jeg glemte å smøre baksiden av bena i går merker jeg, det skal jeg i dag. :jupp: lur


#10

Pingis sa for siden:

Her er det ikke akkurat strandvær! Men det gjør ikke så mye, vi har hatt en hyggelig inneformiddag. Og snart går ferden over grensa, litt for å ta en tur, litt for å kjøpe billig glutenfritt, og litt (mest) for å kjøpe godteri.


#11

Martis sa for siden:

Rydding og bursdagsfest på planen for i dag. Så sånn sett greit at det ikke er like mye sol som i går. Så er det lettere å motivere seg for ryddingen, som er absolutt påkrevd etter noen hektiske uker!
Og bursdag i skogen, så vi slipper å rydde etter den! :knegg:


#12

Maverick sa for siden:

Hellu!

Jeg har en syngende elleveåring, og en fjortenåring som er strålende fornøyd med at vi ikke får start på gressklipperen. :knegg:

Selv sitter jeg og jobber og tenker at i det minste betyr det at jeg ikke kan begynne på den store klesryddeoperasjonen som står på planen.


#13

Nenne sa for siden:

Når man har lett både på de lure og de dumme stedene etter en kvittering. Hvor leter man da?


#14

Blånn sa for siden:

Det er karma når dere prøver å klippe plenen på en helligdag. :knegg:

Her har mellomste lekt seg med fly-håndball i formiddag. I mens har mannen brettet enorme mengder klær + vasket flere mengder klær. Jeg har hentet sykkelen min i garasjen. Den trenger puss og stell.


#15

Maverick sa for siden:

Er vanlige søndager fy-fy også? :gruble: Altså, på et eller annet tidspunkt må jeg få klippet det før det er helt forbusket, og jeg kan jo ikke klippe sent på kvelden eller tidlig på morgenen heller? :gaah:

Jaja. Jeg lever i og for seg godt med jungel jeg. Kan skaffe en sånn god gammel uten motor da, det må vel være ok? Fjortenåringen har ikke vondt av treningen heller. :knegg:


#16

millact sa for siden:

Tror søndag ettermiddag er helt OK å klippe plen på.


#17

Blånn sa for siden:

Helligdagsfreden gjelder faktisk for søndager også, i følge Lov om helligdager og helligdagsfred. Nå pleier man å være mer romslig etter kirketid, da.



#19

Maverick sa for siden:

Det visste jeg ikke! Men jeg liker helligdagsfreden jeg altså. :jupp:


#20

millact sa for siden:

Her er det mange naboer som ikke bryr seg.


#21

Eia sa for siden:

God kveld! Vi har vært med på å reise reisverket på et grindbygg i dag. Supergøy! Dessuten har jeg slått både med stuttljå og langorv, og nå ser det så fint ut på tunet! :Andelshaver på prestegård: :hyper:

Siden barna våre er på overnatting blir det voksenmiddag i dag, dvs. baconskiver, smørstekt broccoli med feta og tzatziki. Nam!


#22

celebelen sa for siden:

Ljå er tingen, Maverick!

Vi driver stort sett bare med maling og pussing for tiden, men nå nærmer det seg tid for gulvlegging. #gledermegtilåbliferdig


#23

Maverick sa for siden:

Fjortenåringen etterlyste faktisk en ljå, "for da blir jeg mannen med ljåen!". :haha:


#24

ingling sa for siden:

Vi vurderer robotplenklipper, den går så stille at ingen kan ha noen innsigelser. :humre:

Feriemodus hos svigers her, bare synd at jeg faktisk ikke har ferie, men skal ta 7-flyet i morgen for å rekke jobb. The silver lining: fire kvelder og netter helt aleine hjemme! Det blir greit med litt sammenhengende søvn og denslags. :nemlig:


#25

Blånn sa for siden:

Sykkelen har ikke blitt stelt og pusset. :knegg: Ble strikking i sola i stedet for. Vegrer meg for å komme igang med sykling etter svalestupet mitt i fjor.


#26

Eia sa for siden:

Ljå er gøy!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.