Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

ingling sa for siden:

Mornings fra flytoget! Fint å være tilbake til sommeren. Blir mye kaffe i dag, kjenner jeg.


#3

Mex sa for siden:

God morgen.

Rett i skype-møte her nå kl 8. :gjesp:
3 uker igjen til ferie.


#4

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg kom på i dag tidlig at elleveåringen skulle ha med grillmat i dag, og det var åpenbart flere som meg, skal man dømme etter alle de fnisende femteklassingene på butikken. :knegg:


#5

Millen sa for siden:

Morn! På vei til jobb forsinket, men det går fint.
Snart kaffe.


#6

Java sa for siden:

To uker igjen, så er det ferie. :lykkelig:


#7

Blå sa for siden:

God morgen.

På kontoret. Fire dager igjen til ferie og etter ferien begynner jeg i ny jobb. Nå er kontoret nesten ryddet og jeg avslutter og overleverer i høyt tempo.

Travel uke, grillavslutning på skolen i dag. Jeg er ansvarlig og kjempenervøs for været, men jeg orker ikke flytte det til et klasserom om vi ikke må. Langt møte i morgen ettermiddag. Avslutning med konsert på onsdag og enda en avslutning på torsdag. Heldigvis har jeg fri på fredag, for lørdag morgen reiser vi på ferie.


#8

Polyanna sa for siden:

Deilig med arbeidsdag igjen, for med sånne helger så er kontorpulten definitivt det mest avslappende. :gal: En sinnsyk dugnadshelg er over, og jeg er helt utslitt. :knegg:

Eldstemann spurte om hvordan jeg hadde blitt mer brun BAK på leggene enn foran. Det er det som skjer når du står 8 strake timer med ryggen til sola og roper opp hoppere og måler vindstyrke. :knegg:


#9

Nenne sa for siden:

Tre travle uker igjen til ferien! Men jeg skal ha litt mini-ferie allerede denne uka her, så dette skal gå fint tenker jeg.

Jeg har hatt usannsynlig mye billettkrøll til den turen og har betalt uten å få noe bekreftelse tilbake for bestillingen, men nå har jeg satt Paypal på saken så får vi se om det ikke går seg til. Det føles litt som galskap med en svipptur til London nå, men ...


#10

Susse sa for siden:

Jeg er syk, det er helt håpløst tidspunkt! Har en stor bunke på kontorpulten som må gjøre ferdig før skoleåret er over dvs. i morgen. Hadde også et viktig møte i dag. Blæææ
Fått medisiner,men de dreper mer enn bare streptokokkene i halsen, så formen er virkelig elendig.
Et lyspunkt er at mannen min ikke forlater landet før i kveld (og kommer hjem i hendig tid, altså dagen før, familieferien om tre uker)


#11

Addison sa for siden:

To uker til ferie her også, jeg er for stresset til å glede meg noe særlig. Litt for tidlig å ta ferie både for min og mannens del, men i år måtte det bli sånn. Blir nok bra altså, men nå er det litt for mange baller i luften. :gal:

Deilig sommerhelg, ble litt solbrent, ikke helt sunt men en veldig sommerlig følelse å gløde litt.

Har sendt soldaten vår tilbake til russergrensen for siste gang, om en måned dimmer han! :hjerter: Blir godt å få ham hjem igjen, om det ikke er for så lenge, studier venter og han vil nok flytte i løpet av et års tid, tipper jeg. Men ikke så langt da!


#12

Harriet Vane sa for siden:

God morgen! Heftige dager på jobben med masse å gjøre og korte frister, men det er nå kjekt også. Utrolig travelt i disse juniukene, det er noe hver eneste dag. Masse gøy, men det blir så mye. Eldste kom opp i prøveeksamen i dag - ganske fornøyd med faget - og skal bruke dagen på forberedelser.


#13

Toffskij sa for siden:

Vi drar på ferie alt fredag kveld, så her sitter jeg med et takras av en todo-liste som jeg må klemme meg gjennom innen den tid. Jeg burde kanskje begynne snart, da. :sparke:


#14

Adrienne sa for siden:

Mann og barn drar på ferie på fredag, jeg skal jobbe en uke til. Men en uke helt alene er jo nesten litt ferie det også. Det begynner å roe seg litt på jobb nå, og det kommer godt med for det har vært heia-meg-rundt de siste månedene. Morsom heia-meg-rundt, men det er jo litt slitsomt selv om det er morsomt.


#15

celebelen sa for siden:

Jeg har fortsatt noen uker til F, men det hjelper på at både kor og korps har sluttet av for sommeren.


#16

Blondie sa for siden:

F for fire av fem medlemmer i husstanden. Han som er på jobb blir skjemt bort med rent hus og ferdig middag hver dag, så han synes det er nokså behagelig. Sol i dag, så hagearbeid står på planen.


#17

Hondacrv sa for siden:

Jobb i dag og litt imorgen, så er det a. Men eg skal flytte og kjenner at ferie, ordentlig ferie, er langt borte ennå.


#18

nolo sa for siden:

Siste mandag på jobb før f. :jippi:


#19

Tjorven sa for siden:

Jeg skulle vært lagrettemedlem i en rettssak i dag. Slik ble det ikke. Forsvareren var syk, og alt tok en liten evighet. Før vi fikk beskjed om at vi må møte på nytt i morgen, og at det kanskje blir rettssak da eller at det kanskje blir utsatt til over sommeren. Jeg hadde ryddet plass i kalenderen nå, og kjenner at det ikke kommer til å være helt greit hvis jeg må rydde plass en gang til i nær fremtid.

Sjefen sier at jeg er mer en hjertelig velkommen tilbake på jobb, men jeg hodet mitt var tydeligvis veldig innstilt på rettssak nå, for jeg kjente plutselig at jeg slett ikke ville jobbe.

Og så har jeg lært at de inviterer altfor mange lagrettemedlemmer, så selv om man må møte og være innstilt på å bli hele den perioden man er innkalt for, så er det godt mulig at man slipper unna. Og hvem det er som slipper vet vi ikke noe om før alle er på plass. Vel, vel ... man lærer så lenge man lever.


#20

Polyanna sa for siden:

Herregud som jeg HATERHATERHATER reiseregninger!!!!! :gaah:



#22

Blå sa for siden:

:trøste: Polyanna

Vi har tatt i bruk et helt deilig elektronisk system, som gjør at det nesten ikke er noe stress i det hele tatt lengre.


#23

Adrienne sa for siden:

Og så du som har et så bra reiseregningssystem på jobben din, Poly. :knegg: :hehehe:




#26

millact sa for siden:

Den eneste fodelen med min nåværende jobb er at det er lett å skrive reiseregninger.

En ettermiddag helt uten planer. Yngste og jeg syklet bort på det lokale senteret og gjorde et par ærend og gikk på kaffebar. Det var så hyggelig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.