Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

vixen sa for siden:

Shit pommfritt jeg er trøtt!! Oppe og skal snart ta bussen til dublin flyplass. Vi befinner oss i galway så den flybussen tar litt tid. :humre: veldig koselig tur, men tror at jeg ved neste besøk må dra litt utenfor sesong. Mye folk overalt!


#3

Pamina sa for siden:

På vei til OSL, det er tid for F! :lykkelig:


#4

Trixie sa for siden:

F. :lykkelig:
To dager til avreise Italia.
Idag og imorgen er det småting på planen og kos med ungene.
Men først ut på en liten treningstur.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg ligger i en seng på Kreta og venter på at familien skal våkne. I dag får vi besøk av en klassekompis av minstemann som er på ferie i nabobyen. Det blir nok litt gjensynsglede.


#6

Fersken sa for siden:

Første morgen uten barna i hus og det var litt deilig å bare ha seg selv å tenke på.


#7

Primrose sa for siden:

Her går F del en mot slutten og jeg trøstedrikker masse kaffe. Heldigvis har vi et par uker igjen med F del to.


#8

Blånn sa for siden:

Frokost i Gøteborg. Straks opp for å se kamp.


#9

Christa sa for siden:

Vi er på F, har en og en halv uke igjen her. Og godt er det for hjemme regner det hele tiden får vi beskjed om.
Planen for dagen er stranden. I kveld skal jeg møte en venninne som bor her, skal ut å spise tapas. :D


#10

ingling sa for siden:

På jobb, en prestasjon i seg selv i disse tider. Juli er ikke en praktisk måned å jobbe i Oslo hvis en ikke bor der, tydeligvis. Men på plass, med vondt i halsen og lett feberfølelse, så det kan i grunnen bare gå oppover herfra. :humre:


#11

Martis sa for siden:

På jobb og fortsatt to uker igjen til ferie. Siste dagen svigermor er her, så prøver å få til en date med mannen i kveld, må jo utnytte barnevaktmuligheten. :knegg: Så om noen har forslag til hyggelige restauranter sentralt i Oslo, med småretter evt sushi og uteservering og sol, så gi meg gjerne et tips! :vilha:


#12

millact sa for siden:

Våken, men i sengen. F er bra. Pakke til tur i morgen.


#13

Neket sa for siden:

Halvannen arbeidsdag til F! Men før det har jeg lang todoliste på jobb, lang pakkeliste hjemme, og middagsavtale i kveld. :stressa:


#14

Anda sa for siden:

På jobb. Jeg klagde på (manglende) ventilasjon i går. Så nå kom det to karer og sjekket litt. Og lurte på om det ikke var mine hetetokter. :snill:


#15

Maverick sa for siden:

Heihei! Jeg har syklet til jobb og er fornøyd med det. Når man bor nederst i en dump er oppoverbakker obligatorisk, og jeg er ingen syklist, men ble fornøyd med å komme meg helt opp uten å gå av sykkelen da. :jupp: (Litt mindre fornøyd med å bli forbisyklet av absolutt alle overalt, og enda mindre fornøyd med å kjenne at Alle Lårstrekkers Bestemor gjør seg gjeldende fortsatt. :mumle:

Gikk fortsatt raskere enn å ta bussen forsåvidt.


#16

Millen sa for siden:

Jeg er hjemme med to av tre barn. Minste er i bhg, levert sent da.
For vel fortsette rydde, vaske, skrive søknader før vi reiser på ferie til helgen.


#17

Matilda sa for siden:

Bivirkninger av å dele hotellrom med mann og tre barn: Jeg er underlig uthvilt. Alle la seg samtidig, tre sovna før ni, minsten sovna ni og jeg litt etterpå.

Frokost inntatt, klar for park!


#18

Maverick sa for siden:

Helt okei bivirknng det, Matilda! :jupp:


#19

Tåtti sa for siden:

Lykken er å ha en mann som gjemmer sjokolade i veska di og ringer deg i morgenkaffetiden og spør om du har kikket nederst i veska i dag, under alt rotet? :hjerter:


#20

Frk_Fryd sa for siden:

Ferie del 1 er over her også. Nå skal det jobbes intenst i 2,5 uker før Ferie del 2 begynner. Litt usikker på om jeg er helt fornøyd med å dele ferien slik, men sånn blir det!

Også har jeg en aldeles nydelig 3 åring i hus i dag! :hjerter: Og etter 2 uker med charter var Lollo bamsen hun fikk i gave aldeles perfekt. :knegg:


#21

Blånn sa for siden:

En seier og ett tap i dag. Nå venter jeg på at gutta skal bli ferdige med dusjingen slik at jeg kan ta med poden for å kjøpe nye sko. Sålen løsnet på hans.


#22

Maverick sa for siden:

Jeg har så mye mer lyst til å være ute i sola enn å sitte på kontoret og booke folk til enda en festival. :mumle:


#23

tink sa for siden:

Har lurt meg enn etter noen forskremte timer med vestlandssol. På tide å varme middagen fra i går sånn at jeg og de to hjemmeværende kidsa får litt mat i magen. Det er deilig å slappe av og kunne orge litt i halvt tempo de første dagene av F. Har prøvesattopp teltet da.


#24

ingling sa for siden:

Er det sol ute, ja? Jeg sitter i atrium og ser ikke helt hva slags vær det er. Kanskje like greit. Legge inn litt mer jobbing så jeg har litt å gå på fremover, er planen. Såeh, tilbake til tørre dokumenter. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.