Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Bare meg oppe, ungene sover. I dag tror jeg skal klippe litt mer plen, dvs jeg har ingen plen, det er masse andre greier der. Jaja, det blir aldri be uansett. Skal også høre med ungene om vi skal prøve å sette opp den trampolina.


#3

ingling sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor i dag, med innlagt pause for besøk i minstejentens nye barnehage. Starter dagen rolig etter litt sein kveld og en god del bobler i går. Kaffe! :elsker:


#4

Millen sa for siden:

God morgen. Oppe, men ikke våken ennå kjenner jeg. Fortsatt trøtt.
Siste dag før vi ferie for alle her. Vaske, rydde og begynne å pakke tror jeg står på programmet idag.


#5

vixen sa for siden:

På jobb. Mannen går ut i ferie idag, men jeg skal jobbe en uke til. Skal hente junior idag som har vært med kompis på hyttetur. Ikke sett han på en uke så jeg gleder meg.


#6

Christa sa for siden:

God morgen.
Fortsatt på F i Spania. I dag har vi ingen planer. Blir sikkert litt bading og sløving med bok/iPad på fanget.


#7

Palmen sa for siden:

God morgen, fortsatt dyp F modus her også. I dag er nest siste dag som 5-barnsmor: nevøene våre som har vært her i en uke reiser hjem i morgen. Planen for dagen er frokost på takterrassen og strand etterpå. :D


#8

Candy Darling sa for siden:

Herre, jeg har brukt opp 1 uke av ferien min! :hylgrine:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg har også brukt opp en uke av f, men på akkurat det jeg liker best, så jeg er godt fornøyd. Det er nå under 30 grader på Kreta, og livet er relativt greit.


#10

Maverick sa for siden:

Woopwoop.

Jeg sitter på kontoret og banner over festivaler som vanlig. MEN! Torsdag neste uke er det hastalavista, og så en drøy uke med sykkel og telt og danske strender. :hjerter:


#11

007 sa for siden:

Jeg har en 12-timers reise foran meg. :au: Vi skulle egentlig tilbragt helgen på Østlandet, men vi må kjøre hjem etter å ha landet på østlsndsflyplass.


#12

Fersken sa for siden:

Siste dag før F her også. Ingen avreise på et par dager, de første dagene skal gå i rolig tempo og det skal nytes av vi har barne fri,


#13

Blå sa for siden:

Uffda 007.

Jeg har fire dager igjen på reise, men er skummelt klar over at hjemreisen blir hard.


#14

Anda sa for siden:

Siste dag før F her, har nettopp snakket med tenåringen om at jeg kommer tidlig hjem fra jobb og forventer ikke-bomba hus. Han ble redd, stakkars. :knegg:


#15

Adrienne sa for siden:

Jeg har nettopp tatt siste dose med antibiotika og har dermed kubbet i senga, fordi jeg blir så utrolig trøtt av det. Så da regner jeg med å sove en time eller to før det mor og far serverer pinnekjøtt til middag. Virkelig travle feriedager, ass. :knegg:


#16

ingling sa for siden:

En hel uke til F. :lalala: Men det er veldig snart helg, kjenner jeg! Må nok jobbe litt i helgen også, men enkel, sofabasert jobbing. Snart hente førskolejenten min, siste dag for nok en venninne i dag, så det begynner å bli tomt og stille i barnehagen.


#17

Blånn sa for siden:

Sluttspill er utrolig spennende. 1/8-finalen ble vunnet med sekunder igjen på klokka. Vondt i halsen og høy puls. Kvartfinale om en drøy time.


#18

Tåtti sa for siden:

Jeg har så langt brukt første feriedag til å sanke god ektefelle/hundeeier/huseier/mor/husmor-poeng, og lurer på om jeg skal inkludere handling og middagslaging eller om det kanskje er i overkant. :nemlig:
Akkurat nå ligger jeg på sofaen med strikketøy og merker at jeg er skikkelig ute av trening. Har rekket opp tre ganger fordi det er for stramt/slakt/ujevnt. :skuffet:


#19

Trixie sa for siden:

F i Italia.
Dagen består av sol og bad, imorgen skal vi ut på båttur til en øy. Etter en reisedag på 14 timer igår var der greit med sløvings idag.


#20

Blånn sa for siden:

Kvartfinale vunnet. Jeg er straks stemmeløs...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.