Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Blånn sa for siden:

Juhu fra Gardermoen. Jeg vant diskusjonen om hvor tidlig det er lurt å møte, så her sitter vi og dingler. :knegg:


#3

polarjenta sa for siden:

God tur, Blånn.

Bare meg oppe, jeg lurer på om jeg er allergisk mot noe, jeg har vært snørrete i lang tid, og i tillegg nyser jeg mer enn normalt.

Ingen planer for dagen.


#4

millact sa for siden:

God tur Blånn!


#5

Skilpadda sa for siden:

Morn morn! Vi sitter på et lokaltog til Pisa etter å ha funnet ut hvor kronglete det er å komme seg gjennom Firenze og å finne frem på togstasjonen. Kjekt å vite til vi reiser videre på ordentlig på mandag!


#6

Toffskij sa for siden:

Pass på at dere kommer dere litt bort fra et visst tårn når dere er i Pisa, da Skilp – det er faktisk en riktig fin by, og mye mindre kreisi når man kommer klar av tårnhordene.

Vi pakker flyttekasser. :iiik:


#7

millact sa for siden:

Er dere på flyttefot, Toffskij? Langt?

Oppe, spist frokost og fått kaffe. Null planer for dagen men vi må nok komme oss ut og bade litt selv om jeg leste i avisen i går at vannet bare er 13 grader. Jaja, sommer er sommer, det er blå himmel her i sør og sol og lite vind.


#8

Trixie sa for siden:

God morgen.

God tur til Blånn og lykke til med kassene Toffskij.
Jeg er ferdigtrent og skal noen timer på stranda. Jeg har mest lyst til å finne meg en egen strand men det er ikke lett her på denne årstiden, hmmm.
Senere i dag er det besøk og jeg må begynne å pakke så smått, en uke på reisefot venter, og da med alt fra sjø til topptur, hotell og telt.


#9

millact sa for siden:

Mine to skal til faren en uke i morgen, så jeg må også pakke når jeg tenker meg om. Vestlandet, så for første gang på lenge må de vel ha med alt mulig fra badetøy til gode skallklær og støvler. Det er lenge siden vi har brukt noe sånt her i sør.


#10

Millen sa for siden:

Jeg sover lenge om dagen og stod opp for 1 time siden.
Sitter ute i solen med kaffe og surfer.. De andre beiser. :knegg:
Ingen store planer idag bortsett fra beising.

God tur Blånn.


#11

Toffskij sa for siden:

Vi flytter til England for minst et år. Heldigvis skal vi ikke tømme leiligheten helt på noe vis, men det er nok å gjøre. :skremt:


#12

Millen sa for siden:

Så spennende. Lykke til med pakking og flytting.


#13

Nessie sa for siden:

Roooooolig lørdag etter 2 x 40 bursdag i går :knegg:
Og midt i juli sover jeg med ullsokker (!) på natta :hehehe: Sommer altså.


#14

Skilpadda sa for siden:

Flytting er jo kjempegøy. :dakars:

Ser poenget angående tårnhorder, men på den annen side er det jo katedralen og tårnet vi er her for å se. Men vi skal ta en litt annen rute tilbake til togstasjonen, så får vi sett litt mer av byen.


#15

Nessie sa for siden:

Tenker jeg tar en oppfriskning på Games of Thrones sesong 6 idag, før ny sesong til uka :D


#16

Eia sa for siden:

Puh! 26 grader her, og alle hjemme. Bare for en halvtime, dog, for vi er på vei til kysten! :lykkelig:

Pisa og Firenze! :hjerter:

Vi var i Firenze for tolv år siden, da eldste var rundt ett år, og jeg husker ennå smaken av den beste pærefylte tortellinien med gorgonzolasaus jeg noengang har smakt. :nam:


#17

Nenne sa for siden:

Vi har siesta. Hetebølgen har ikke helt tatt oss her på sørkysten av Portugal. En god vind fra havet hjelper, men en pause midt på dagen hører med.


#18

millact sa for siden:

Jeg har tatt årets første bad her hjemme i dag. Passe kaldt, men ganske deilig.


#19

Divine sa for siden:

Siste dag i England her. Vi spiste og drakk så godt på kinesisk restaurant til lunsj at jeg sov i halvannen time etterpå og kansellerte løpeturplanene. Så nå sløver vi og ser TV og prøver å ikke tenke på at vi må stå opp klokken tre i natt for å dra til flyplassen. Vil ikke hjem! :trasser: Fjortenåringen skal være igjen her i over en måned. Det er HELT greit, siden jeg sikkert må jobbe masse overtid i ukesvis fremover og ikke ville hatt tid til å ha fokus på han uansett.


#20

Millen sa for siden:

God tur hjem i natt Divine.


#21

ingling sa for siden:

Vi er i Bergen, etter en usedvanlig idyllisk og effektiv biltur. En kan si mye om ungene, men de er jommen greie i bil! Nå legges de, alt for seint, av mormor, mens jeg og mannen hviler ut med hver vår skjerm. :humre:


#22

Chablis sa for siden:

Fin lørdag her, fått gjort unna en del av det vi hadde på planen. Poden har hatt kompis her hele dagen, som nå skal ivernatte, de har badet og vært ut i flere timer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.