Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

celebelen sa for siden:

Grå søndag, men langt fra så våt som først spådd. Helt greit vær, egentlig - det er verre å reiser fra hytta når sola skinner. Vi skal avgårde og besøke venner litt her og der. Resten av året bor vi 20-30 minutters kjøring fra hverandre, og sees nesten aldri, men vi møtes om sommeren med mange timers kjøring.


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Storebror er på overnatting og lillebror sover, jeg leser tørst og surfer litt sånn innimellom.

I dag SKAL jeg gå meg en tur og ellers så må jeg nok vaske litt klær.


#4

Mex sa for siden:

Sitter på verandaen i sydlige strøk, ser på ungene badet et par meter unna, og nipper til dagens første drink. Livet er i grunn helt okey på ferie.


#5

Millen sa for siden:

Her er deg regn og grått ( har jo hatt en dag med sol må vite) har sovet elendig, første kaffen ble tynn skvip så må lage ny nå.
Lei hytteliv.


#6

millact sa for siden:

Litt grått her, regn i natt. Også sovet elendig. Må opp og lage kaffe.


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi nærmer oss søndagsfrokost, men etterpå er det tilbake til flyttekassene, gitt. :leppe:


#8

Skilpadda sa for siden:

Morn! Vi bor på superkoselig hotell i gamlebyen i Firenze med veldig bra wifi. Den eneste ulempen er at frokosten bare serveres til 09.30, så vi må opp i grisotta hver dag. :dramaqueen: Ikke så dumt for å komme seg ut før det blir på det aller varmeste, da. Nå skal vi en tur over Arno for å se på utsikten fra Piazzale Michelangelo, og så kanskje finne et myntvaskeri etterpå. Work, work, work.


#9

Candy Darling sa for siden:

Vi er litt nummen her på paradisøya vår etter nyheten om en fatal båtbrann som involverte 2 av øyas kjære. :sukk:


#10

Timar sa for siden:

Så forferdelig, CD :klemme:

Vi har puttet unger, lydbøker, regnklær og badeklær, og alle varianter derimellom, i bilen og skal krysse landet på tvers. Med unger som ikke er spesielt glad i å kjøre bil, og som begynner å bli lei av hverandre allerede.

"Mamma, hvor lenge er vi framme?" Vi har kjørt i 20 minutter..


#11

Millen sa for siden:

Så grusomt CD. :klemme:


#12

Pamina sa for siden:

Så tragisk, Candy! :klemme:

Her er vi totalt døgnsnudd, været er varmt og det skal vel bades og spilles og grilles i løpet av dagen. Lese og lytte til lydbøker tror jeg også står på programmet, ferie er slitsomme greier.


#13

Trixie sa for siden:

Uff helt forferdelig CD.

Vi våknet nå. Dagen bør gå til pakking egentlig. Ferie del 2 i morgen.


#14

Divine sa for siden:

Candy, så forferdelig! :klemme:

Vi er hjemme i sofaen. Sto opp klokken tre i natt for å ta fly hjem fra Gatwick. Har hatt en topp ferie, så bør fokusere på det i stedet for å la postferiebluesen ta overhånd, men klarer det ikke helt. Mannen skal jobbe i dag og jeg skal trene, så det ble nesten hverdag med en gang. Fjortenåringen er igjen i England. Må innrømme at det er litt deilig.


#15

star sa for siden:

Pakke pakke pakke.


#16

Tjorven sa for siden:

Så fælt, Candy!

Vi er på toget i retning Utrecht. I kveld er det åpningskamp i EM i fotball for damer mellom Nederland og Norge, og vi har billetter til en helt utsolgt kamp. Jeg gleder meg skikkelig. :hyper:


#17

millact sa for siden:

Triste greier, Candy!

Det blir sikkert helt topp, Tjorven!


#18

Anda sa for siden:

Den er ille, Candy. :klemme:

Har krøpet ut i sola etter nattens og formiddagens høyst tiltrengte regnskyll. Mannen jobber som bare det med å ferdigstille hyttas gjestedo, så det er veldig fint at de varslede gjestene meldte forsinket ankomsttid med et par timer. :knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.