Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

polarjenta sa for siden:

Oi, jeg svarte på en sånn konkurranse på NRK Nordland, og nå ringte de og ville ha meg med på radioen.

Ellers har jeg ingen planer for dagen.


#3

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi venter på flyttefolkene. Og mens vi venter, pakker vi stadig nye kasser med ting som vi plutselig kommer på. :gal:


#4

Trixie sa for siden:

Vi skal reise om 1,5 time, jeg ligger fortsatt i senga og har ikke pakka. Stå opp kanskje? Sånn går det når man ikke sovner før kl 3...


#5

Frk_Fryd sa for siden:

I natt våknet jeg av at det regnet så heftig at jeg trodde taket skulle falle i hodet på meg. Vestlandsommeren innfrir.


#6

millact sa for siden:

På jobb etter to uker ferie, men kun for 5 dager. Rekker å tømme innboksen da.


#7

Sol sa for siden:

Jeg sitter på et treningsrom på et hotel og ser ungene trene. God morgen, liksom.


#8

Susse sa for siden:

Vært våken siden 5.30, kaffe på senga, skravling og kos. Ferie altså :elsker:
På toppen av alt tar svigers med seg attpåklatten på tur et par dager, jeg har knapt vært alene på do de siste 3 ukene, så det skal bli godt med voksentid.


#9

Skilpadda sa for siden:

Lykke til med kasser og flytting, Toffen!

Vi pakker også, men tross alt bare sekkene våre. Mannen har problemer med å lukke sin, og begynner å lure på om han ikke skulle kjøpt den skinnjakken. :humre: Jeg har foreslått at han gå i den resten av ferien.


#10

Matilda sa for siden:

Jeg sløver i vind og formiddagssol på verandaen, mens storebror fargelegger og småbrødrene er inne og leker med modelleire. Ingen krangling så langt. Ah!



#12

Ru sa for siden:

Winter is coming, og det var visst hakket før vi druknet i natt. For et vær som kom! Ikke ofte jeg våkner av været, men regnmåleren rant over i løpet av null komma svisj. I dag blir det shopping, mat sådan. Må fyll opp igjen etter ferien, og planlegge bursdagen til Knøtteliten.


#13

Timar sa for siden:

Gårdagens roadtrip ble omgjort til et fjelleventyr med picnic på høyfjellet, redningsbil, middag på høyfjellshotell og buss resten av veien. Ungene syns det var stas. Jeg jobber med å ikke tenke på hvor nære det var at den bilturen endte skikkelige, skikkelig ille.

Nå sitter vi i en fremmed by og utforsker alternativer.


#14

Millen sa for siden:

Her blåser det idag, så jeg har igjen på ulljakke ute. Sov lenge, men sovnet hvertfall ikke før 0330-4 tiden i natt og ble vekket av unge noen timer etterpå.
Om regnet holder seg unna så beise litt da kanskje.


#15

Toffskij sa for siden:

Flyttelasset har kjørt, og jeg er på jobben og panikkskriver noen greier før vi skal flytte oss selv også til helga. :skremt:


#16

Stompa sa for siden:

Da har jeg sendt Frøkna på treningsleir i Skien. Fikk litt høy puls på flyplassen da automaten for innsjekking var stengt, 44 minutter før avgang. Hun i skranken skjønte ikke noe, for den skal stenges 30 minutter før, men hun ringte "bak" for å forsikre seg om at de fikk med seg baggen til Frøkna. Nå kommer jeg likevel til å være stressa til jeg hører fra henne at den kom fram med samme fly. Det er liksom vanskelig å være på treningsleir uten treningsklær og -sko. :knegg:


#17

Taien sa for siden:

I dag ferdigstilles "nytt" soverom!
Nå er alt ferdigmalt, og det går i fjerning av klistermerker (ungene hadde rommet før...), fjerning av vindusklister (takk Aceton og Plasterfjerner) og vasking av trepanel og gulv.
Etterpå er det å starte rydding av stua, så jeg kan male der også.


#18

Pamina sa for siden:

Vannpark i Spania, det er en stund siden jeg så ungene sist. :knegg:


#19

Palmen sa for siden:

Var vi samme sted i dag, Pamina? Vannparkeb i T? For her har vi vært hele dagen, nå sitter vi på en italiensk restaurant på stranden og fyller opp karbohydratlagrene. :knegg: alle slitne og fornøyde!


#20

Millen sa for siden:

Åh, jeg er så misunnelig på dere som er i varmen.


#21

Pamina sa for siden:

Det kan tenkes, den som ligger rett ved en diger Mercadona?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.