Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Frøy sa for siden:

Snart helg. Var hardt å begynne å jobbe igjen. Rev med kanin eller katt over veien i byggefeltet i dag gjorde dagen litt bedre faktisk.


#3

Palmen sa for siden:

Jepp, snart helg. Jeg har fått pusteproblemer på natta igjen, og selv om jeg vet at det ikke er farlig så ødelegger det god avslappende nattesøvn. :mumle: Føkk, ass.


#4

007 sa for siden:

Jeg var oppe 08.00 (:sjokk:) for å få litt enetid uten ungdommer. Siden jeg er lærer med eviglang ferie måtte jeg sjekke på telefonen hvilken dag det er i dag.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg starter morgenen i dag også med litt hjemmekontor selv om jeg har ferie. Jeg trenger avspaseringstid, og jeg har ikke SÅ mye fornuftig å bruke morgenene på. Jeg synes faktisk det er litt deilig, og har begynt å tenke tanken på å gå over i 30 % stilling. :D

Det ble ingen sykkeltur med knerten i går, men han var på glid og vi håper å få det til i dag. Snuppa har trent med med 14-årslaget som oppkjøring til Norway cup denne uka, og det var visst en overraskelse for kroppen å slite seg ut igjen. Så hun skal få hvile i dag.


#6

polarjenta sa for siden:

God morgen.

I dag fyller storebror 12 år, det er litt nye tider med pubertet og hormoner i fri flyt, så jeg lurer på hvor den der rolige ungen har tatt veien.:knegg: vel i går var det kake med besteforeldre og tante og onkel og søskenbarn. I dag er det kake med noen venner, både voksne og barn. Bursdagsbarnet sover, men jeg skal snart bake ekte torokake. Greiest det når det kommer gjester med glutenallergi.


#7

Candy Darling sa for siden:

Jeg på kontoret for første gang etter sommeren, selv om jeg har jobbet noen dager allerede. Sto opp 07:15 og var på jobb 09:15. Jaja, litt skal man slite med når man pendler fra en Ø. :hjerter:


#8

Millen sa for siden:

God formiddag.
Gratulerer med 12-åring Polarjenta. :ballonger:

Siden jeg dro på venninnebesøk igår formiddag må det bli klesvask, luke i hagen og litt shopping og pakke ut. Jeg har plutselig ikke t-skjorter lenger.


#9

Divine sa for siden:

Jeg har gått inn i "jeg har gitt opp"-modus på jobb, og skjønner at selv ikke all overtid i verden vil gjøre meg i stand til å bli a jour. Så nå begynner jeg nederst i bunken og arbeider meg oppover og prøver å puste med magen og overse mas fra kundene om at akkurat DERES oppdrag selvsagt er viktigst. :zen:


#10

Trixie sa for siden:

Jeg er våken, ferdigtrent og spist frokost, mandag blir hardt :knegg:

Grillings med venner i kveld, før den tid så blir det avslapping og div.


#11

Pingis sa for siden:

Jeg har nettopp sykla hjem fra butikken med tjue esker jordbær, så nå skal det renskes og røres. Og spises, da.


#12

Fersken sa for siden:

Gratulerer med 12-åring, polarhelt! :fløyte:

Ingen planer for dagen, jeg elsker slike planløs feriedager. :glis:


#13

Blånn sa for siden:

Gratulerer med 12-åringen!

Jeg manner meg opp til en treningsøkt. Vil ikke, vil ikke.


#14

Addison sa for siden:

Jobber fra Vestlandskontoret, vi kjørte hit etter jobb i går, framme før midnatt, i øspøs siste milene. Som vanlig. Men fint å være her da, og turen gikk så utrolig mye lettere når eldstemann kunne kjøre litt av strekningen! Kjekt med store barn! :elsker: Jeg har kaffe, fin utsikt til fjorden, men samme travle jobben gitt. Jaja, får deilig middag servert senere, gleder meg! :nam:


#15

Minerva sa for siden:

Respekt Pingis! Tjue esker er ikke bare bare på en sykkel. Selv hadde jeg hatt utfordringer nok med bare tjue kurver.

Jeg pakker til kanotur! Gleeeeeder meg!


#16

millact sa for siden:

Regnet gikk over til sol. Gjort et par ærend med yngste. Om et par timer skal vi på middag til venner.

Ellers er jeg bare trist over hendelsen på Sørlandssenteret i går. Vi hadde planer om å dra innom på vei hjem, men droppet det i siste liten. Veldig glad for det, for vi kunne havnet midt i dramaet. Håper virkelig at hun som er overført til Ullevål klarer seg.


#17

Tjorven sa for siden:

Blæh! Knerten og jeg var klare for sykkeltur, men det var ikke sykkelen min. Noen hadde nemlig tatt et raid og fjernet masse sykkelseter, så sykkelen min var seteløs. :kjevle:

Men etter 20 minutters frustrasjon og facebookutbrudd fikk jeg dummet meg. Det er et ypperlig sykkelverksted i nærheten, og mitt nye sete er faktisk langt bedre enn det gamle. :nemlig: Så knerten og jeg fikk syklet tur, og hadde 300 meter igjen da det begynte å regne. :happydance:


#18

Millen sa for siden:

Jeg har vært på shopping idag og fått ordnet meg mange nye fine t-skjorter og intet mindre enn 6 nye kjoler fra Match og alle til halv pris. :lykkelig:
Luket i hagen har jeg og fått gjort før regnet kom.


#19

Blånn sa for siden:

Jeg har trent. Puh!

Nå skal jeg straks lage middag.


#20

Maverick sa for siden:

Jeg har nettopp sendt avgårde den eldste og den yngste i husholdningen for en snau uke borte, og benytter seff anledningen til å jobbe litt. :knegg:


#21

Blondie sa for siden:

Jeg pakker til fjelltur. Det er meldt regn, mer regn og torden. Hele 8 grader skal det bære på lørdag. :knegg: Jeg har mange lag ull, så skal nok overleve i lavvoen.


#22

Heilo sa for siden:

Jeg er tilbake på hytta. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.