Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Bare meg oppe. I dag skal jeg ikke gjøre noe annet enn det jeg har lyst til etter 3 dager med vasking, baking og bursdagsfeiring.


#3

Tjorven sa for siden:

Siste dag av sommerferien for min del, men som resten av uka har jeg startet med noen timer hjemmekontor. I dag må jeg innrømme at jeg er litt sløv.

I morgen starter Norway Cup, og jeg kjenner at jeg er litt gira. Jeg har blitt skikkelig fotballmamma.


#4

millact sa for siden:

To av tre oppe. Sol og litt vind. Frisør først og så tenker vi svømmehall eller klatring.


#5

Millen sa for siden:

4 av 5 oppe her. Jeg har satt på vaskemaskin og laget kaffe.
Trøtt etter å gå sovet dårlig i natt pga regnet.
Usikker hva vi gjør Idag, mulig Teknisk Museum..


#6

polarjenta sa for siden:

Jeg har satt på oppvaskmaskinen,også skal jeg vaske litt klær. I tillegg ser jeg at det må støvsuges der ungene satt i går og spiste kake og potetgull.:knegg: så må visst gjøre litt i dag.


#7

Trixie sa for siden:

Siste f-dag :(
Sol ute, men vind, må finne en lun krok.
Sovet lite og dårlig, skal på yoga senere i dag, det gjør nok bra for helsa. :jupp:


#8

Divine sa for siden:

Fredag allerede? Denne uka har gått fort! I dag skal jeg være vill og gal og gå fra kontoret halv fire. Skal trene og så hjem til familien. Har mamma, søster og niese på besøk og i tillegg kommer eldstesønnen min og kjæresten en tur. Når mormor er på besøk og hun kan lage mormorpizza ( :elsker: ) kommer ungdommen springende, altså. :knegg:


#9

Hondacrv sa for siden:

Det er så koselig å lese kaffibloggen no, eg veit at polarjenta driv med bursdager (her skal det feires søndag og mandag, kenta har bursdag samme dag som sønnen til polarjenta :hjerter: ) og så veit eg at divine har besøkt, og så har eg liksom fulgt utviklinga her gjennom veka.

Her kjem jenta heim i ettermiddag, men før det skal eg begynne å forberede familiebursdag på søndag og gå tur ned ei venninne forhåpentligvis. Dagen i dag surrer vel av stad den og...


#10

Appelsin sa for siden:

Jeg sover visst bare mer og mer. Har planer om å stå opp, bake brød, og boller til ei venninne/barna hennes. Og strikke, kjøre klær til en klesboks, og så gå en tur. Men først: stå opp :yessir:


#11

Heilo sa for siden:

Kaffeblogg er koselig ja. :ja: Jeg er på hytta sammen med pre-teenen som aldri våkner , så jeg har gjort yoga og spist frokost på helt ny veranda og kjenner litt på at jeg snart er klar for august og arbeidsliv igjen og der fløy jammen en svane forbi skikkelig nært.


#12

Trixie sa for siden:

Divine: her er momorpizza og momorbrød det beste ungene kan få.


#13

Stompa sa for siden:

Jeg er ferdig med dagens treningsøkt. Nå sitter jeg i tatoveringssjappa "mi" og venter mens ny tattis blir tegnet ferdig. :hyper:

Ble litt hektisk i heimen i dag da Frøkna skulle på jobb og jeg hadde timeavtale på samme klokkeslett. Merkes at det er ferie og vi er ute av rutinene. Ellers klarer vi greit å være tre stk på ett bad, men i dag veltet alt da Herremannen plutselig måtte på do. :knegg:


#14

Albertine sa for siden:

Hva er motivet, Stompa?


#15

Sol sa for siden:

Jeg har hjemmeferie og har nesten mistet oversikt over hvilken dag det er. Heldig som jeg er, skal jeg ha en uke til, og her i huset venter vi også på Norway Cup. I går var trene og vaske klær det eneste fornuftige vi gjorde her i huset. I dag skal vi slå til og kjøpe jordbær og røre dem også. Store planer! :knegg:


#16

Fintdethei! sa for siden:

Kaffeblogging fra et kræisi sydenbasseng. Har plassert meg litt for nærme plaskesonen... ja sånn går no dagan en uke til. Har nok lesestoff, så dette skal nok gå greit.


#17

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er hjemme fra Dana Cup. Lillesøster er igjen med utslått lag og vonde tær. Men med venninner, disko og snop og andre fotballkamper å se på. Så det går nok bra.

Planen for dagen er å plukke bær, vaske klær og hvile ut. Jeg er heldig og har en uke ferie igjen og det er deilig.


#18

Stompa sa for siden:

Forglemmegei, Albertine. Underarmstatovering. Veldig spent!


#19

Millen sa for siden:

Jeg vasker klær til den store gullmedaljen. Siden det ikke ble plaskregn som først meldt hos Yr og Storm så blir det hjemmedag i stedet for Teknisk Museum.
Jeg har sovet altfor lite i natt og det kjennes på humør..


#20

Fersken sa for siden:

Vi har tenkt oss på Blink-festival i dag. Det er litt gøy å se skistjernene på nært hold.


#21

ingling sa for siden:

Vi skal reise i dag! :lykkelig: Har vært sjeldent effektiv med pakking, så vi surrer rundt og gleder oss. Sol og varme blir deilig!


#22

Millen sa for siden:

God tur Ingling. Sol og varme høres deilig ut.


#23

Maverick sa for siden:

Man vet at en egentlig jobbrelatert samtale har sporet littegranne av (men ikke så mye som man kanskje skulle tro!) når man sender bilder av katter i samuraikostymer til sin kollega. :jupp:


#24

Frøy sa for siden:

Det er fredag! Det har vært utrolig mye å henge fingrene i på jobb i dag, men nå kjenner jeg at jeg har litt kontroll. Ett glass med vann med isbiter og litt timeføring så er det å kaste seg på det blå lynet og komme seg hjem.


#25

millact sa for siden:

God tur til varmen, Ingling! Og grattis på etterskudd med tolvåring, Polarjenta.

Vi skulle klatre, men det var ikke flere billetter igjen. Dro i stedet til Ikea og så på skap.


#26

Addison sa for siden:

Jeg har hatt hjemmekontor i barndomshjemmet og vært medspiller på spillekurs for barn. Sistnevnte står på planen for morgendagen også, så herfra er det natta nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.