Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Heilo sa for siden:

Morgenyoga :hjerter: og masse å glede seg til. Livet er ikke så verst i dag.


#3

Eia sa for siden:

Åh, det hørtes deilig ut, Heilo!

Er på jobb og i gang med dagens donter. Resten av uka er relativt tettpakket, med mann borte, dugnader i to dager og dugnad på fotballcup til helgen, i tillegg til mer enn full jobb.

Barna går fritt hjemme, og jeg tenker at én ferieuke med null mas fra voksne på dagtid sikkert er bra for noe. Trur eg ...


#4

tink sa for siden:

Mornings!

Jeg skal på uteteater med guttene i kveld. Det blir spennende. Dersom vi er riktig heldige så stiller til og med været med smørsiden opp.


#5

Millen sa for siden:

God morgen.
For et uvær det var inatt her i Oslo, våknet rundt 0230 av bulder og brak, og da det lynte, hele huset lyste opp. Så etter det fikk ikke jeg sove, så trøtt idag.
Dagens plan er gå tur, husarbeid og se om jeg får ut no jobbsøknader.
:natta:


#6

Skilpadda sa for siden:

God morgen! Jeg skal bare spekulere meg frem til noe jeg kan ha på meg både på jobb og på starten av Øya, så skal jeg ut. Satser uansett på å stikke hjemom en gang mellom Bel Canto og Lana del Rey, så jeg rekker å skifte i alle fall én gang om det skulle bli påkrevet.


#7

Palmen sa for siden:

God morgen! Hjemmekontor her enn så lenge, skal hente eldstebarnet fra korpskurs i ettermiddag. :hjerter: Håper været holder for dere Øya-farere!


#8

Tjorven sa for siden:

jeg bor ikke like nærme som deg, Skilpadda, så jeg har med en del tøy i veska. Jeg har på ullstrømpis på jobb i dag. Det pleier ikke å være påkrevet i august, og for bare jobben sin del er det strengt talt ikke det i dag heller, men jeg har den på for å være klar for Øya.

Ellers er det mye ull og regntøy, ja.


#9

Divine sa for siden:

Jeg er på jobb og er så innmari, innmari trøtt. Selv om jeg har sovet godt og lenge. Er litt usikker på planene for dagen. Stesøsteren min har hatt en operasjon på et sykehus i nærheten, så jeg har sagt at jeg kan komme på besøk om hun vil og om det passer for henne. Vi får se. Også må jeg få skviset inn tid til trening.

Jeg har for øvrig fått craving på Sandwich-is, og tenker på det HELE tiden. Jeg kunne kjøpt en sekspakning og slukt alle på en gang, tror jeg. :vilha: Men drikker kaffe i stedet og surmuler.


#10

007 sa for siden:

Gradvis tilvenning til oppstart etter ferien, i dag begynner jeg på jobb kl 10. Det passer meg egentlig bra, jeg tror jeg skal foreslå endret arbeidstid for rektor.
I dag skal jeg følge opp elev som skal ta fagprøve neste uke. En "versting" alle var bekymret for, men som klarer seg kjempegodt med ekstra oppfølging. Jeg tror h*n kommer til å bestå med glans.


#11

Candy Darling sa for siden:

Regntøy og ull klart her også. Jarra! :gladspøkels:


#12

Divine sa for siden:

Jeg er såååå glad akkurat nå for at jeg er ikke er noe festivalmenneske.


#13

Polyanna sa for siden:

Haha, jeg også, Divine! Takke meg til en løpetur i regnet... (Løp langtur i silregn her om dagen og syns det var helt finfint. :what: )


#14

Candy Darling sa for siden:

Dere går glipp av utrolig mye mer enn dere unnslipper, ass. :knegg:


#15

Ru sa for siden:

Løpetur i regnet? God ide?
Høres ut som folk som bor på østlandet. :filer:

Her er det sol. Blå himmel og greier. Det skal nytes til fulle!

Folk som syter på facebook over fire dråper regn østpå, ligger godt an til å bli fjernet fra vennelisten. Jeg har absolutt null sympati om dere så blir våte til skinnet og får lungebetennelse, faktisk.

(Derfor.)


#16

Blondie sa for siden:

Full forståelse for lav toleranse for vær-sutring, Ru!

Jeg skal kjøre rundt på min gamle mor i dag. Litt krise at jeg mangler kaffe.


#17

Candy Darling sa for siden:

Jeg sutrer ikke, jeg bare ler. Men 35 mm nedbør på en time eller to er ganske bibelske proprosjoner, altså. :knegg:


#18

Polyanna sa for siden:

Bergen slår jo alt, stakkars, jeg syns virkelig synd på dere, så dere vinner definitivt sympatikonkurransen! Men det har pinadø vært ille mange andre steder også i år, altså! I går var første dag helt uten regn siden vi kom tilbake fra vestlandet, tror jeg. :gaah: (Men Bergen vinner, definitivt. :dakars: )


#19

Nenne sa for siden:

Nok et ikke-festival-menneske melder seg. :juhu: Jeg er ikke solskinnsfestivalgjenger en gang, men håper dere som skal greier å holde dere noenlunde tørre og at det blir vel verdt det!

Jeg skriver fortsatt artikkel til en stor konferanse og strever skikkelig. Det går så trått! :gal:


#20

Ru sa for siden:

Jojo, men det spretter jo bare vekk og så er det over.
57 mm på et døgn er, vel - vedvarende vått. Uten muligheter til å søke ly. :nemlig:

(Mandag som var der, altså. Det gikk jo ikke an å komme fra huset til bilen uten å bli gjennomblaut.)


#21

Polyanna sa for siden:

Og så er det tredje sommeren på rad som er sånn, er det ikke, Ru? :dakars:


#22

Divine sa for siden:

Jeg er ikke spesielt glad i konserter generelt, og jeg har ALDRI vært på en musikkfestival. Det har rett og slett aldri fristet.


#23

Christa sa for siden:

Her regner det. Og akkurat nå, etter å ha vært halve gårsdagen og hele natten på do med vesla som har brukt både do og bøtte så er det helt fint med regn og grått.
Nå ligger vi i dobbeltsengen med hver vår iPad og jeg håper at vesla er ferdig med magetrøbbel.

Til dere som skal på Øya, krysser jeg alt som krysses kan for at været ikke blir så ille som meldt og at dere alle får en topp uke!


#24

Bluen sa for siden:

Samme her, Divine! Det var festival i hjembyen sist helg, og jeg nøyde meg med én time på vorspielet. :sparke: De andre hadde ekstrabilletter og alt, og syntes jeg var ravende gal da jeg fortsatt nektet å bli med. :knegg:


#25

Hondacrv sa for siden:

Egg var tre dagar på Vestlandet no, og har djup sympati for vennene mine som bur der. Eg klager ikkje, sommaren på østlandet har vore fin den.


#26

Addison sa for siden:

Det regnet akkurat ikke den lille tiden jeg gikk til toget. Jepp, togpendler i dag, etter en veldig hyggelig kveld på byen med to venninner. Er i grei form, men ikke helt i kjøreform, kjente jeg. Og når døgnbilletten på toget fortsatt var gjeldende, var valget enda enklere. Jeg ble også vekket av tidenes tordenskrall, stod omtrent i sengen, trodde seriøst det måtte være en bombe. :sjokk: Vanskelig å få ned igjen pulsen etter det, gitt! I dag blir det store mengder kaffe! :vilha: Kvelden bringer Sommerspill, et herlig sammensurium av korpsmusikere fra området som samles for å holde spilleformen vedlike om sommeren. Det blir nok morsomt, men antagelig ikke noen fryd for øret. :knegg:


#27

Addison sa for siden:

Jeg var vestpå en uke, og er så enig med deg, Hondacrv. Klager ikke, og all sympati går til vestlendingene denne sommeren. :nemlig:


#28

Timar sa for siden:

Jeg er Øyanovise, og valgte selvfølgelig onsdag 2017 som min debut. Jadda! Sånn utover støvler og regnjakke, hva tar man med seg? Regnbukse? Sydvest? Poncho? Er ryggsekk med tørt skift en god ide, eller er det pes å drasse rundt med ryggsekk?


#29

Appelsin sa for siden:

Jammen altså, dette var jo helt forutsigbart for tre år siden, da været hang seg opp på sol og 29 grader en hel sommer. Nu skyller straffen over oss :knegg:
Men det er nesten ikke pollen og veps. :positivdeprimert:

Jeg venter fremdeles på svar med tanke på borrelia/nerveledningsundersøkelse, blir visst i morgen. Beinet føles vissent og verker, og danser av seg selv kontinuerlig, jeg prøver å la strikkepinnene overdøve frustrasjonen.


#30

Neket sa for siden:

Jeg klager heller ikke - jeg syns øs pøs sommerregn er stas. Om noe syns jeg regnet er litt i slappeste laget, enn så lenge. :humre:

Men jeg skal ikke på Øya da. Jeg er på jobb, og etterpå kan jeg sitte under tak på verandaen og se på regnet.


#31

Tjorven sa for siden:

Jeg skal ikke sutre så altfor mye over regnet. Det har vært en fin sommer også værmessig for min del. Men greia er at det skal regne veldig, veldig mye i dag på et tidspunkt hvor jeg har tenkt å befinne meg utendørs, så jeg forsøker å være godt forberedt.


#32

Divine sa for siden:

Jeg liker regn, egentlig. Så jeg klager ikke. Selv om det er mer pesete å komme seg ut på løpetur når det regner.


#33

Appelsin sa for siden:

:blomster: til Heilo for deilig innlegg!


#34

Tjorven sa for siden:

Timar: både jeg og mannen skal være på øya. Skal vi treffes for en øl? Ølen kommer til å bli litt våt, men det overlever vi jo. :knegg:

I dag tror jeg bare du skal gå for så full regnhabitt som du har tilgjengelig. Du skal i hvert fall ha på gummistøvler eller goretex.


#35

Appelsin sa for siden:

Jeg synes løpetur i sommerregn er så deilig. Så lenge jeg holder tempoet høyt trenger jeg ikke mye klær,
og jeg lar alle duppedittene ligge hjemme uansett.


#36

Candy Darling sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med sommeren i Oslo. :love:


#37

Divine sa for siden:

Jeg blir bekymret for at iPhonen min skal bli for våt selv om jeg har den i flipbeltet. Blir jo våt til skinnet. Må begynne med egen plastpose til telefonen når jeg løpet. Det kjipe er når det egentlig er kjempevarmt, slik at jeg har blitt skikkelig svett og SÅ begynner det å regne. For da regner all svetten ned i øynene mine, og det sviiiiiiiir. Men sånn ellers er det greit å løpe i regn. Heller det enn altfor sterk sol og for høy temperatur.


#38

Tallulah sa for siden:

Timar: du trenger ikke fullt skift, men ha med noen lag. Jeg har på meg olabukse, genser, gummistøvler og lang regnfrakk. Jeg har med regnbukse, ullgenser, skjerf og ullsokker i liten sekk. Kan være greit å ha noe man kan sitte på, det er slitsomt å stå og gå i mange timer.

Og utover kvelden blir man gjerne litt kaldere, fordi man er sliten.

Ikke ta med paraply eller drikkeflaske.

På dager som denne ser Øyapublikumet ut som de er på en fjellturfestival, det er mye teknisk turtøy å skue. :knegg:


#39

Toffskij sa for siden:

Det regner i England også. Særlig hver gang vi har billetter til utendørsforestillinger. :nemlig:

Men det var denne todo-lista, da.


#40

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg liker regn og elsker høst og ønsker dette været hjertelig velkommen, men sender noen varme tanker til folka mine som er på jobb.

Og så er jeg på jobb selv og er så eitrende forbanna som jeg ikke har vært på sikkert flere måneder, så jeg trenger kaffe. NÅ!


#41

Candy Darling sa for siden:

Men det er da ikke HØST?! :tullerdunisse: Jeg skal ha utendørsfest om 14 dager.


#42

Tallulah sa for siden:

Nei, det er ikke høst. Niks.


#43

Maverick sa for siden:

Høstfest! :gladspøkels:


#44

Mex sa for siden:

Jeg hadde halvannen uke på vestlandet og opplevde 2 halve dager med sommer. Litt skuff. De to hele dagene med sommer ble brukt opp uken før vi kom. :nemlig:

Jeg skal vel ikke klage. Jeg kjøpe meg til sol og sommer 2 uker i år.


#45

Timar sa for siden:

Tjorven, det hadde vært veldig hyggelig! :jupp: Tentativ plan er å søke dekning mellom Bel Canto og Lana del Rey, men nå ser det jo ut til at det kanskje ikke blir så mye regn på kvelden likevel, så da blir vi sikkert der! (I dag leser jeg kun det værvarselet som er mest optimistisk, det skal sies :knegg:)


#46

Matilda sa for siden:

Heilo! :hjerter:

Denne uka er slappe av-sommerferien min, så jeg skulle gjerne hatt litt bedre vær, men jeg kan jo ta med et pledd og en kopp te og sitte i drivhuset. Plan for dagen: vaske klær, lese bok, drikke te.

Håper på prøvesvar med mulighet for quickfix, Appelsinen. :klemme:


#47

Addison sa for siden:

Det er SOMMER lenge enda!! :nemlig:


#48

Maverick sa for siden:

Høøøøøst! :elsker:

Jeg lå våken i hele natt og hørte på torden og regnskyll, og har på meg sokker i dag. Det er definitivt høst.


#49

Divine sa for siden:

Jeg liker også høsten. Fargene! Regnet! Melankolien!


#50

Toffskij sa for siden:

Jeg liker også høst, men har vært flink til å plassere meg i soner med regn og maks 15 grader store deler av sommeren, så jeg synes liksom ikke sommeren har vært ennå. :snurt:


#51

Millen sa for siden:

Jeg liker og høsten, men ikke ennå. Sier hun som synes det har vært høst lenge med dårlig sommervær.


#52

Maverick sa for siden:

Det er jo høst dette landet virkelig kan!


#53

Adrienne sa for siden:

Jeg har en datter som er på fotballskole i dag, tenker hun er rimelig gjennombløt når hun kommer hjem. Men hun klaget ikke, fotball er så gøy at regn ikke gjør noe. (Hun har det etter faren, garantert.)

Selv har jeg utstyrt meg med gule gummistøvler og rød regnfrakk og er forberedt på eventuelle skybrudd. Skal uansett ikke på Øya, så jeg klager ikke.


#54

Ru sa for siden:

Jeg hadde en dag med 28 grader i Køln før sommeren. Og så var vi en uke østpå i juli, men den uken var det også en del semioverskyet. Har ikke akkurat sett solen. Og til helgen skal jeg til Edinburgh, der det ikke overraskende er meldt 14 grader og regn. :snill:

Og når da svigermor, bosatt østpå, ringer og klager over været, - ja da skal hun være glad hun er på andre kanten av landet og ikke her. Det hadde vært nærmeste sølepytt (trenger ikke lete ...) og under til det sluttet å boble. :sparke:


#55

ingling sa for siden:

Jeg er helt aleine hjemme for første gang på en stund, det er ganske digg! Ikke det mest effektive hjemmekontoret i historien, så jeg må nok ta igjen noen timer en annen dag, men det er greit. SFO-barnet løper inn og trenger ingen følging, barnehagebarnet finner seg mer til rette i ny barnehage virker det som, og da er mor straks roligere selv også.


#56

Polyanna sa for siden:

Perfekt dag for å sykle mellom møter, silkebluse og det hele. :hehehe:


#57

Polyanna sa for siden:

Og shut up om høst, altså!!!


#58

Blå sa for siden:

Jeg har tredje dagen i ny jobb og jeg får bare mer og mer å gjøre hver dag. Det er virkelig helt utrolig. Men etter neste uke tror jeg at jeg skal ha kommet meg inn i det såpass at jeg kan begynne å puste rolig igjen.

Fordelen er at jeg opparbeider meg masse plusstid på dette her, og det er jo greit når jeg ikke har noen feriedager. :D


#59

Maverick sa for siden:

Høsthøsthøsthøsthøsthøsthøsthøsthøsthøsthøsthøst! :gladspøkels:

Sånn, nå kan alle dere som maser om hvor deeeeeilig det er med sommer få igjen. :knegg:

DET ER INGEN FESTIVALER OM HØSTEN! WOOOHOOOO!


#60

millact sa for siden:

Plutselig høst her også. Kom nettopp et stort cruiseskip inn havna og nå bøtter det ned. Stakkars turister.

Jeg skal hjem og pakke bort sommertøy og finne frem ull snart. Skal kjøpe meg nye støvler også og gjerne gul regnjakke.


#61

Tjorven sa for siden:

Ingling: Så godt å høre. Det er en stor overgang når de begynner på skolen, og det er veldig greit når de ser ut til å tilpasse seg så fint. Begge mine begynte ganske tidlig på SFO, og særlig for minstemann, som nesten ikke kjente noen fra før, så var det helt gull å få litt rolig tid før skolen startet.


#62

polarjenta sa for siden:

Her har det vært tåke i ukesvis. Jeg som ikke er værsyk begynner egentlig å bli lei statuser på Facebook om hvor langt man må for å slippe unna denne tåka. Som regel trenger man bare kjøre 10-15 minutter så er det tåkefritt.


#63

ingling sa for siden:

Ja, Tjorven, det er veldig godt, særlig siden hun kjenner så få der fra før. Trygge, store jenten min! Dag 1, etter under to timer: "Nå har jeg fått meg en venn, så nå kan du gå!" :elsker: Jeg har vel vært mer bekymret for fireåringen min i ny barnehage, men håper det har gått bra i dag siden jeg ikke har hørt noe.


#64

Tjorven sa for siden:

:hjerter: Jeg husker uendelig godt knertens ord da jeg hentet han dag 3 på aks: "Mamma! :hyper: I dag har jeg fått 9 nye venner! En av dem heter Falk og de 8 andre aner jeg ikke hva heter!"

Falk er fremdeles en av hans aller beste venner. Og jeg som hadde bekymra meg så fælt for at han ikke skulle bli kjent med noen.

(Nå endte ikke den skolestarthistorien opp som noen ensidig solskinnshistorie, men det sosiale var ikke årsaken til det.)


#65

tink sa for siden:

Her skinner sola! Ja, jeg tenker faktisk å gni det inn. Det er selvsagt litt irriterende å få den i øynene når man jobber, men det får jeg leve med.


#66

Stompa sa for siden:

Jeg skal ikke på Øya. :knegg: Vi har akkurat spist middag på Namsskogan (absolutt ingen kulinarisk høydare ...) og legger nå ut på dagens siste etappe, til Frosta.


#67

Millen sa for siden:

God tur videre Stompa.


#68

Trixie sa for siden:

Jeg er i ny jobb og dagene er mildt sagt hektiske. håper det roer seg etter hvert.
Mellomste skal reise på treningsleir så her pakkes det.

Jeg er veldig glad for det nye skalltøyet jeg har kjøpt meg :knegg:


#69

Blånn sa for siden:

Jeg har fått livstegn fra Ungarn. Etter tøffe kamper har de kost seg med bading og nå med minigolf. Det var forøvrig reisefølget som sendt info. Den unge herren er mindre meddelsom. Tror han svarte med enstavelsesord da jeg tekstet med ham på mandag. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.