Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Hondacrv sa for siden:

Juhuuu!
Eg er unormalt tidlig i gang, for eg skal sende jentungen på fotballcup. Viss ho ikkje nekter å reise da, i går kveld ville hp ikkje, men alle reaksjoner som kjem etter klokka ni på kvelden, er ikkje gyldige. Så rekner med ho er klar i dag. Resten av dagen går med til rydding, avislesing, tur og slikt. Jobben har eg kontroll på, så eg skal ikkje arbeide i helga.


#3

Trixie sa for siden:

Først???
Vi skal visst opp nå. Sverigetur venter.
Hva er billig og lurt å kjøpe?

Slått på målstreken ja. :knegg: god lørdag.


#4

Hondacrv sa for siden:

Hehe. Kos deg i Sverige!


#5

Heilo sa for siden:

Morn morn! Her blir det morgenyoga før jeg baker scones til lørdagsfrokost. Skal en tur til byen og gjøre demokratisk arbeid for partiet mitt, men ellers jobbet jeg lang dag i går for å kunne slippe jobb i helga, det blir bra.


#6

millact sa for siden:

Sol og regn. Null planer, men trenger å handle mat.


#7

Fersken sa for siden:

Har allerede vært en tur i sentrum for spilleoppdrag med korpset. En organisasjon har vist konferanse her i helgen og vi hadde morgenspilling utenfor hotellet.

Ellers er det ingenting på planen i dag annet enn den vanlige lørdagshandrle.


#8

Timar sa for siden:

Vi er hjemme igjen etter fine dager i Kristiansand dyrepark. Digg å være der med lite folk, selv om mye var stengt. I dag skal ungene få leke med andre enn hverandre, håper jeg, og ellers skjer nok ikke så mye mer. God lørdag!


#9

Divine sa for siden:

Har ikke kommet lenger enn til sofaen. Drikker kaffe og spiser knekkebrød. Må på løpetur i dag også, men ellers ingen planer. Jeg vil gjøre minst mulig. Skal være bortreist tre helger på rad fra neste helg av og det stresser meg. Vil jo helst gjøre ingenting.


#10

Maverick sa for siden:

God formiddag! Jeg jobber, og er ikke superbegeistra for det, men det skulle selvfølgelig bare mangle at man ikke står på litt for høykultur som Findings, og ikke minst disse forferdelige fadderullan-arrangementene og hva nå enn Blindern-ekvivalenten heter.


#11

Eia sa for siden:

God formiddag! Nok en cuphelg, men denne gangen er mannen hjemme. Han tok seg av gårsdagens dugnad, så får vi se hvem som skal tidlig opp i morgen. Jeg aner stein-saks-papir-avgjørelse. :knegg:

I ettermiddag stikker jeg av et par timer på gatefest i nabobyen. Mannen skal jobbe der, så jeg fikk en billett i hånda. :glis:


#12

Blånn sa for siden:

Cuphelg. Gutta spiller kamper i ulike haller. Jeg følger minste, manen mellomste. Nå skal jeg finne fram strikketøy, pusse tenner og reise avgårde.


#13

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Lørdag er deilig, da!



#15

Minerva sa for siden:

Åh. Jeg også , Mave. :rørt:,


#16

Millen sa for siden:

Jeg kvinner meg opp til husarbeid. Det er så kjedelig.


#17

Hondacrv sa for siden:

Å det var fantastisk!


#18

Appelsin sa for siden:

Jeg har bursdag, og strikker til Netflix mens de to eldste mekker chili sin carne. Litt av et luksusliv. Garn og ull har jeg også fått.


#19

007 sa for siden:

Gratulerer med dagen, appelsin! :fløyte:

Naboene fikk en liten redd pjokk i beredskapshjem forrige helg. Pjokken er mørk i huden, snakker litt dårlig norsk, og jeg har lurt litt på hvordan det vil gå med han her i blendahvitforstaden.
Nå har han vært ute og sparkesyklet med nabogutt #2 i en time, før de forflyttet seg til trampolinen. Jeg hører glade hvin og trillende latter. :rørt:


#20

Hjertensfryd sa for siden:

Gratulerer så masse med dagen til den fineste Appelsin!


#21

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Appelsin.

007: :hjerter:


#22

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen til Appelsin! :fløyte:


#23

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, Appelsin! :ballonger:

Jeg ble rørt to ganger på kort tid, gitt; først artikkelen i lenken til Maverick, og så til det 007 skrev. :rørt:


#24

Maverick sa for siden:

Hurra for Appelsin! Slang sammen en kake.


#25

Maverick sa for siden:

Agenten! :rørt: Sånt gjør godt i sjela.


#26

Ru sa for siden:

Gratulerer så mye med Appelsindagen! :fløyte: :blomster:
Vi skulle få verandadør i dag. Det har vært opplett, så både dør og rekkverk sto på planen. Mannen har vakt ... :mumle:
Selvsagt måtte han rykke ut til noe tull. :gal:


#27

Addison sa for siden:

Så utrolig herlig 007! :rørt:

Gratulerer med dagen, Appelsin!! :bursdag:

Jeg er mett etter pizza laget av tenåringen og kjæresten, og har superstøle armer og skuldre etter finfin kanotur i Østmarka i dag. Yngste, eldste, mannen og jeg dro, nydelig tur, en del motvind men sol og fint. Badet, grillet pølser og kokte kaffe på bål. :hjerter: Nå er det NRK Jazz og stearinlys, mørkt ute jo!!


#28

Nenne sa for siden:

Gratulerer med dagen, appelsin! :flagg:

Jeg nyter en rolig dag og kveld for i morgen skal jeg passe tantebarn og da blir det tjolahopp hele dagen. Dessuten må tante kake, som niesen min kaller meg, selvfølgelig bake i morgen.


#29

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen, Appelsin! Håper den har vært skikkelig bra!

Rolig dag, ofte slik lørdager er. Handlet mat, hatt huset fullt av barnas venner som har spist pizza her i ettermiddag. Gitt bort diverse ting på fb, så nå trenger jeg ikke snuble inn på vaskerommet mer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.