Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg spiser hotellfrokost og forbereder meg for nok en dag på fotballcup på Hamar. Det var nydelig her i går, så vi satser på god fortsettelse. Selv om "jentene mine" gikk på sesongens første tap i går.


#3

Skilpadda sa for siden:

Morn! Vi er oppe uvanlig tidlig til oss å være på en søndag, for å rekke ordentlig søndagsfrokost før Sound of Music på Cinemateket.


#4

millact sa for siden:

Oppe, men langt fra våken. Bryggefest med jobb i går og formen er deretter.


#5

Eia sa for siden:

Endelig sovemorgen! Det gjorde godt for en sliten sjel. I dag skal jeg lære om, og sette igang, bokashi. Hvis ikke hagen kaller for mye. Og så litt jobbing på kvelden, da.

God søndag!


#6

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg sitter og ser på at storebror lager brunch, med bagels og eggerøre. :hjerter:


#7

Pøblis sa for siden:

Her er det stenging av sommerhus på gang. Uendelige mengder tekstiler som skal pakkes ned og tas med hjem for vask, gulv som skal vaskes og sengetøy og madrasser som skal skjermes mot en evt museinvasjon. :vaskekost:


#8

Trixie sa for siden:

God morgen.
Jeg har allerede vært ute på tur og nå er det sen frokost.
Skal på skautur med venninne senere i dag, blir så bra atte. Nyte helgene og det fine været.

En god søndag til alle uansett aktivitet.


#9

Eia sa for siden:

Maverick: er det ikke herlig når ungene tar over på kjøkkenet av og til? Jeg har en slik, jeg også. :hjerter:


#10

vixen sa for siden:

Fint vær ute og jeg skal ta med gutta og et tantebarn på båttur med pappa. Mannen har vært borte siden tirsdag og kommer først hjem i morgen kveld. Bare tre dager på jobb før jeg skal til Amsterdam med mine tre beste venner. Gleder meg!


#11

Maverick sa for siden:

Her er det mat&helse-lekse som var utslagsgivende. Jeg må huske å takke læreren. :knegg:


#12

Eia sa for siden:

:knegg: Og vi må takke SFO-kokken og mat&helse-læreren han hadde i 6. for at interessen ble vekket og mestringsfølelsen ble bekreftet.


#13

Blånn sa for siden:

Cup-helgen er over. Minsten røyk ut i semifinalen, mellomste i kvertfinalen. Jeg tillater meg å godte meg litt over at førstelaget også gikk ut i kvartfinalen.

Nå er jeg barnevakt for nevø og niese.


#14

Candy Darling sa for siden:

Jeg har hatt en fantastisk bursdagsfeiring med masse fine folk, og nå er alt ryddet og jeg sitter på OSL på vei til Barca. Fest på Øen er et risikoprosjekt og et C-moment, men når det funker er det så deilig. :love:


#15

Pamina sa for siden:

Bursdagselskap for 9-åringer over, godt å sette seg ned og slappe av. 18 herlige unger gir mye energi, og vi får brukt en god del også. Det blir beina høyt resten av kvelden.


#16

Stompa sa for siden:

Det beste med barnebursdagsfeiringer er når de er over, Pamina. :knegg:

Jeg sitter og gløtter på Mamma Mia og venter på vaskemaskinen. Trøtt som en strømpe; var oppe 6.30, på treningssenteret litt over 7 og ferdigtrenet og -dusjet litt før 9, før jeg duret videre for å guide en gruppe norske turister til handelsstedet på Kjerringøy. Utrolig artige folk, masse energi - men man må være "på" hele tida, selv mens handelsstedets egne folk egentlig har hovedansvaret, og det er ganske utmattende. :svett:


#17

Millen sa for siden:

Jeg titter og på Mamma Mia, passe fin film dagen derpå etter bryllupsfeiring i går.


#18

Maverick sa for siden:

Jeg er ganske fornøyd med at Enga slo ut RBK av cupen, den triumferende trønderen jeg har i hus er ikke like begeistra. Moaha.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.