Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Beklager den noe sene åpningen. Selvbetjening i dag, mens servitøren tusler tilbake til sofa og lommetørkle. :nysoghost:


#2

Pappalille sa for siden:

Kan vi avlyse onsdag denne uka? Takk.


#3

Christa sa for siden:

Enig med Pappalille. Avlys.

Nei vel, da må jeg vel dra i møtet jeg ikke vil dra i. Og så får tette bihuler og vond kropp bare overleve dagen.


#4

Matilda sa for siden:

Usj da. :dakars:

Jeg har ikke tid til å avlyse onsdag, dessuten er den fin så langt, med elever på tur og masse tid til vurdering før møtebonanza. Og så var ungene verdens flinkeste i morges, ingen krangling, alle kledde på seg og spiste, og skolebarna gikk det siste stykket aleine, så jeg rakk jobb.

Nå kaffe. Og en Smørbukk.


#5

Musemus sa for siden:

Yo! Her er det skikkelig høst i dag. Grått, vind, surt og kaldt og det er spådd regn. Stakkars ungene har utedag/aktivitetsdag hele dagen med skolen... Men har kledd på dem ull og noe på ørene. :rolleyes:

Jeg skal ha hjemmedag, så nå er det frokost og kaffelatte. Har en plan om å gjøre ingenting annet enn å tenne lys og ligge på sofaen.


#6

Millen sa for siden:

Her er det og høst, regn regn og atter regn.
Får finne noe å fylle dagen med.


#7

ingling sa for siden:

Oi ja, nå er det kanskje på tide med lue, til og med? Minsten er tett og skal på tur, så hun er utstyrt med ulltøy, men hodet tenkte jeg ikke på. :sparke:

Avlyst møte her, så ledig tid til andre ting. Men først, kaffe!


#8

Blå sa for siden:

Ordentlig høst i Bergen også. Og jeg er forkjølet og trett og hadde bare lyst til å fyre i ovnen og bli hjemme i dag. Men arbeidsmoralen tok overhånd og jeg er på jobb.

Grei dag i dag. Og så er jeg på en ganske morsom jobbreise på torsdag og fredag, så jeg får ikke klage så alt for mye.


#9

Eia sa for siden:

Onsdag, ja. Den ettermiddagen jeg så frem til, for det var tomt i avtaleboka for kvelden. Så var det selvfølgelig fordi jeg hadde glemt å legge inn den. Ja, ja. Da prøver vi igjen med en frikveld neste uke. :sukk:


#10

Maverick sa for siden:

Heihei. Dagen er stappet med jobb og hvis jeg har riktig flaks får jeg kanskje sett ungene mine i kveld. Det får jeg ikke i morra kveld i hvert fall. :mumle:


#11

millact sa for siden:

Høst her også, pøsregn i dag tidlig. Yngste valgte å ta på lue og kom på det av seg selv. Jeg skrudde på varmepumpen og skal rydde bort siste rest av sommertøy i ettermiddag og ut og kjøpe meg støvler.


#12

Candy Darling sa for siden:

Vondt i hodet og bihulene, subfebril men velmedisinert. Pissregn og køkøkø til jobb, og sykkel uten bremsekraft. Dette er jaggu novemberfølelse, ass.


#13

Frøy sa for siden:

Åh fy fillen for en historisk møkkadag!


#14

Hondacrv sa for siden:

Er det berre eg som er frisk, i godt humør og synes det er ganske bra temperatur ute tross regnet? Veit ikkje kva som går av meg for tida. Reine polyannaen.


#15

millact sa for siden:

Varmt her også, deilig. Regnet gikk over til sol.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.