Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

Altfor tidlig oppe. Skal hente 3 ungdommer og kjøre 9 mil for å delta på elever som arrangørkurs. Trøøøøtt.


#3

Millen sa for siden:

Oppe, kaffe, oppholdsvær.


#4

Trixie sa for siden:

Ingen jobb på meg idag. Syk og blir hjemme, helt tydelig høst. Passer veldig dårlig men det gjør det vel alltid. Skal fyre i ovnen og bare være inne under pleddet.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, og har det egentlig skrekkelig travelt.

I går var det fotballkamp i øsende regnvær, og jeg lurer på om jeg kommer til å bli forkjølet. Jeg hadde hatt vett på å kle på meg, så jeg var ikke egentlig kald. Men det var umulig å unngå å bli våt. Enda godt at laget til snuppa spilte en av sine beste kamper noensinne, så jeg var i hvert fall varm i sjela.


#6

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg begynner å kommer meg etter en heftig forkjølelse. Gruffet i hodet begynner å lette, slik at jeg forhåpentligvis kan være litt produktiv i dag. :nikker:

God bedring til Trixie!


#7

Millen sa for siden:

God bedring til alle syke.


#8

Blå sa for siden:

God bedring til de syke.

Jeg er heldigvis bedre i dag og på reise i nydelig vær i Nord Norge. Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet og jobber litt etter frokost og det er slett ikke vondt.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Her er det tett tett tåke i dag, men sola jobbar iherdig med å få den vekk. Og så skal eg på min første yogatime i dag.


#10

scilla sa for siden:

Det er skikkelig urettferdig! Har gledet meg en evighet til venninne-hyttetur og så våkner jeg med dunderhodepine, rennende nese og sandpapir i halsen.:mumle:
Jaja, det er bare å dope seg ned så godt man kan og late som om jeg ikke er i ferd med å bli forkjølet i det hele tatt.


#11

Blånn sa for siden:

Morn! Trøtt og smått sur. B-mennesket sliter med å være på jobb kl. 7.35 hver morgen. Blir ikke frokost hjemme, nei. Heldigvis har vi verdens beste vaktmester så jeg slapp å bære med meg melk og frukt til to trinn da jeg busset med elevene i morges.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg har egentlig alltid regnet meg for å være a-menneske. Men de siste ukene har jeg vært helt svimeslått når klokka ringer og har faktisk ikke klart å stå opp med en gang. Hva er det som skjer med meg? Er jeg i ferd med å bli gammel?


#13

Addison sa for siden:

Joiner trøtteklubben! :juhu: Stod opp samtidig med mannen som skulle ta et tidlig fly, måtte levere bilen på service og gå til kontoret derfra. Det gikk som smurt, men nå er jeg trøtt nå! :nemlig: Enda bra det snart er helg. Mannen er borte fram til søndag kveld, så da skal alenesoving nytes til fulle i 3 hele netter! :knegg: Jeg ignorerer foreløpig tanken på at vi skal ha kusine mini og mikro på besøk fra lørdag til søndag. De får minste hos oss ta seg av, tenker jeg, i alle fall før 12 på søndag!


#14

Maverick sa for siden:

Ugh. Har vært oppe siden 0415. Heftig jobbdag, grining (ikke meg) og kjefting (ikke meg) og trøsting (meg). Seksten timer igjen! :hyper:


#15

Tjorven sa for siden:

:lykkelig:

Jeg har en SKIKKELIG god dag på jobb.


#16

Input sa for siden:

Så digg, Tjorven. Spesielt når du var så trøtt i morges! :heia: Jeg har forresten også alltid vært A-menneske, men de siste vintrene har det gått over. Det hjelper med D-vitamintilskudd og lysvekkerklokke.

Jeg er lykkelig over å være på jobb, har knapt vært innom her siden ferien sluttet for fire uker siden. Enten er jeg syk eller så er poden syk. I dag er han avlevert hos faren sin.

Men nå er kollegaen som sitter ved siden av meg syk da. :(


#17

Blånn sa for siden:

Upraktisk med elever på to skoler når en elev på skolen du ikke befinner deg på rømmer... Eleven gjenfunnet nå.


#18

Nessie sa for siden:

Seminar i Tromsø. Nydelig vær og en super by :love:
Bare dumt at jeg ble skikkelig uggen i natt, og har løpt frem og tilbake på do :himle: Så ikke helt som planlagt.. :sukk:


#19

Hjertensfryd sa for siden:

Ein times yoga og så ein gåtur i litt ulendt terreng. Nøgd no.


#20

Addison sa for siden:

Så fint Hjertensfryd! :klemme: Høres nydelig ut!


#21

Palmen sa for siden:

God morgen fra oss som er på tur! I en Uber på vei til Silicone Valley for en dag med kurs og foredrag. Crap frokost i dag så jeg håper det er noe dit vi kommer!!


#22

polarjenta sa for siden:

Jeg har vært på et veldig bra kurs gjennom DKS(den kulturelle skolesekken). Hadde med meg tre flotte ungdommer, og det var bra for vi var de eneste som kom av 34 skoler. Det syns jeg var elendig, men kursholderne tok det på strak arm og kjørte kurs for oss. De som ikke var der bør angre, det er et kurs som bare kjøres hvert fjerde år.


#23

Frøy sa for siden:

Altså jeg trodde jeg var verdens beste vaktmester, men jeg jobber jo ikke hos Blånn.


#24

Blånn sa for siden:

Hadde du jobbet hos meg hadde du garantert hatt noen å sitte sammen med i lunsjen. Når vår vaktmester går av med pensjon må du gjerne kommer til oss (litt lang pendlevei, da, men det fikser du vel...).


#25

Frøy sa for siden:

Målet om dagene er bare å ha tid til å spise lunsj.


#26

Addison sa for siden:

Hurra, fredag!! :jippi: Men hvor bliver Freffe? :gruble:


#27

Millen sa for siden:

Hmm, ja det lurer jeg på og. :gruble:


#28

Frøy sa for siden:

Jeg nekter iallfall å være med på at det fremdeles er Toffe. Denne uka har vært lang nok!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.