Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Heilo sa for siden:

Trøtt som en sofa. Eller noe sånt. Satser på at mårrayoga gir nok energi til å gå i gang. Lang arbeidsdag og mindfulnesskurs i kveld venter.


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
Kaffe.....


#4

Sol sa for siden:

Hyttekontor i dag. Eller, egentlig har jeg fri. Et lite telefonmøte, masse nyting av natur og stillhet, fyring og matlaging til de som kommer i ettermiddag. Det er planene sine, det, tenker jeg.


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Har kaffe, og gråter ikke. I dag er det strategiske diskusjoner og produksjon som gjelder. :småbedriftsysler:


#6

vixen sa for siden:

Vond natt, men har da fått sovet litt. Må innom jobb med sykmelding og finne ut hva det haster at andre gjør for meg. Dårlig samvittighet over å forårsake enda mer jobb på kollegaer som allerede sliter med stort arbeidspress. Men får ikke gjort noe med det.


#7

Blå sa for siden:

Det høres helt fantastisk ut Sol. :unnelig:

Jeg er på jobb og trett. Men jeg har en ikke alt for tung dag i dag, så jeg skal ikke klage for mye.

Jeg fikk årsmeldingen fra Lånekassen nå. Jeg innrømmer at akkurat de fakturaene bare betaler jeg, uten å tenke for mye over det. Men nå ser jeg at jeg bare har to år igjen på lånet. Jeg føler meg plutselig gammel. :eek:


#8

Hondacrv sa for siden:

Ehehr, blå, eg gler meg til neste år, det er tross alt 1500 i mnd som går til det der. Men likevel, eg fell meg ei bra utdanning. Men seigt er det.
Eg skal til Oslo i dag. Kaffi på KB, og prat med pratedama mi. Alltid deilig å komme inn til metropolen.


#9

Heilo sa for siden:

Det høres deilig ut Sol. Og fine planer Hondacrv!

Jeg har yoget og fant nok energi til å sykle i regnet. Straks...


#10

Albertine sa for siden:

Jeg fikk også årsoppgave fra Lånekassen, og kjente et lykkelig lite blaff da jeg husket at jeg var ferdig med lånet i mai. :lykkelig:


#11

Fersken sa for siden:

God morgen. Jeg har humret over denne siden noen postet den på en venns facebok i går. :humre:


#12

Millen sa for siden:

Den var fin Fersken :)


#13

Addison sa for siden:

Har gjemmekontor i joggebukse og uten sminke, med selskap av storepus og lillepus, må holde et lite øye med at de ikke går helt bananas med å slåss og spise hverandres mat. :knegg: Skal innlede helgen med en treningstime, deretter sushi og bobler her hjemme, er planen. :hjerter: Gleder.Meg.Til.Helg.


#14

Mex sa for siden:

Jeg var også ferdig med studielånet i fjor. For en lykke! :D

Merkelig nok, en fredag uten møtebonansa. Kanskje jeg til og med får gjort litt fornuftig i dag.


#15

Dali sa for siden:

Jeg logget inn i Lånekassen i går tilfeldigvis, og fant ut at jeg kunne øke betalingstakten ved et par tasteklikk. Er fortsatt år unna å være ferdig, men nærmere enn noensinne i alle fall. :jupp:


#16

Trixie sa for siden:

God morgen.
Jeg er ikke ferdig med Lånekassen evig student
På skolen, mer vitenskapsteori, enda mer skremt enn igår. :knegg:


#17

Adrienne sa for siden:

Jeg har ført min første reiseregning i ny jobb. Kunne med lettelse konstatere at dette systemet var lettere enn det gammel arbeidsgiver hadde. (Det skulle ikke så veldig mye til, for å si det sånn.)


#18

Timar sa for siden:

Jeg måtte inn hos Lånekassen og sjekke gjeldsbeholdningen min, men ble skuffet. Vi skriver godt ut i 2025 før jeg skal slutte å betale dem hver eneste måned. :rolleyes: Jaja, jeg fikk da i det minste en god utdanning ut av det, men jeg har egentlig en høne å pirke med dem i forhold til hvordan de omdanner gjeld til stipend.

Ellers, passelig kjip privat avtale på morgenen, men nå jobber jeg med å finne sjelen min over en kopp kaffe, før jeg hjemmekontorerer inn mot helg.


#19

polarjenta sa for siden:

Mange år siden jeg var ferdig med studielånet. Jeg er på jobb. Gleder meg til helg.


#20

star sa for siden:

Jeg henger på venterommet på kirurgisk poliklinikk. Fingeren er vond og må visst sjekkes. Men jeg er ikke alene


#21

him sa for siden:

Ruuuuuu .... Er du her eller ligger du med innvollene ute?

Jeg har prøvd i en time nå å snakke med en kollega. Enten er det skype eller så vil han ikke prate :p


#22

millact sa for siden:

Ferdig med studielånet for mange år siden, veldig deilig. Fikk gode bonuser da jeg jobbet i USA og brukte dem til å bli ferdige med lånet.

Litt snø her, straks til legen med eldste.


#23

Adrienne sa for siden:

Jeg sjekket nå og ser at jeg er ferdig med studielånet i august. :sjokk:


#24

Palmen sa for siden:

Jeg ble ferdig med studielånet mitt i 2010. :stolt: Ble så fed-up av disse månedlige betalingene at jeg tok en skikkelig innsats rett etter MBA-en min og fikk den nedbetalt. Godt med alt som er gjort osv.


#25

Ru sa for siden:

Jeg lever, him!
:knegg:


#26

ingling sa for siden:

Jeg er ferdig med studielån i 2023, ser jeg. Ah well, tiden går jo fort uansett. :humre: Etter de begynte med månedlige innbetalinger merker jeg nesten ikke at de pengene går ut, heldigvis.

Første dag på kontoret denne uken, gjennomført to møter og fått oppdatert meg litt. Blir ikke lang dag, vi har femåring i morgen og det skal handles og forberedes til bursdag. :hjerter:


#27

Bluen sa for siden:

Studielånet mitt er historie for en god del år siden. Husker foreldrene mine var fryktelig bekymra da jeg flytta hjemmefra og tok opp lån - sånt var helt utenkelig for dem. Vel, det lånet ble aldri noen kilde til bekymring, og jeg betalte til slutt ned resten i en jafs.


#28

Blondie sa for siden:

Jeg har et barn som er iferd med å ta opp studielån og merker at det gjør at jeg føler meg uendelig gammel. :knegg: Akk ja, hun kommer nok til å få det både morsomt og nyttig med de pengene.


#29

star sa for siden:

Da er fingeren pinnefri. :jippi: Fortsatt skinne da.


#30

celebelen sa for siden:

Jeg er i samme rute som ingling, ser jeg - drøyt fem år igjen. Vurderte å øke innbetalingen, men det er i grunnen mer lønnsomt å betale ned huslånet.

Jeg har vært og lånt slalåmstøvler i dag, i helgen skal Ville og jeg prøve oss på nedoverski med instruktør fra skiklubben. Hun har aldri prøvd før, jeg sto litt for eeh..25 år siden. Barnebakke på begge, tenker jeg.


#31

Blånn sa for siden:

Jeg har tilbragt et par timer på legevakt med skadet elev. Heldigvis ikke alvorlig. Nå skal jeg straks hjem.


#32

Blånn sa for siden:

Da er håndball-EM for herrer i gang. Norge møter Frankrike og jeg har vunnet kampen om tv'n i stua. Heia Norge!


#33

Addison sa for siden:

Jeg har godstol, nettbrett og NRKJazz på radio. God, tørr hvitvin og sushi i magen. Skal se ukens episode av Kalde føtter straks. :hjerter:


#34

Cuyahoga sa for siden:

Håndballsønnen og jeg ser håndball. Sønnen snakker om å anlegge manbun. Mor skeptisk. :humre:


#35

him sa for siden:

Drikker øl, betaler regninger - fredagskvelder altså. :humre: I tillegg fant jeg ut jeg var eldre enn jeg trodde - det var nedtur! (Vet ikke hvor lam i hodet man må være for å huske sin egen alder, eventuelt ville kanskje en psykolog hatt noe å sagt om fortregning ... :gruble: Men saken er at jeg husker ikke datoer og tall. Kan ikke ungene sin personnummer eller mobilnummer. Kan heller ikke mannen sitt personnummer eller noen av bankkontoene våre. Eller bilnummeret.)


#36

Albertine sa for siden:

Jeg husker telefonnummeret vi hadde da jeg var barn. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.