Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Tåtti sa for siden:

Lykken er å oppdage at man har brillesnor som matcher de sykt grønne tennisballene på t-skjorten. :D

Ja, det er mandag. :knegg:


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, og har syklet hit i regnet ... iført olajakke. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg tenkte at det var en god idé med den jakka da jeg dro hjemmefra. Det var ikke akkurat sol fra skyfri himmel. Vel, vel ... jeg lærer ... kanskje.

Nå tror jeg at jeg må få meg litt kaffe.


#4

Eia sa for siden:

God morgen. Jeg har også syklet i høstregnet, dog i regntøy.

Har kaffe og nok av oppgaver, så da er det vel bare å starte jobbuka. :svosj:


#5

annemede sa for siden:

Jeg har sykla til jobb. Det begynte å regne etter kun kort tid. Heldigvis at jeg hadde glemt noen rene og ikke mins tørre truser på jobb.


#6

Polyanna sa for siden:

Jeg har også syklet, i Oslo, men her regnet det ikke da jeg dro, heldigvis. Begynner å kjennes mørkt og surt ut å morgensykle, og jeg kjenner meg ganske sårbar i trafikken. En dame prøvde å kjøre meg ned mens jeg syklet på forkjørsvei også. :sur:


#7

Millen sa for siden:

Sånn som deg regnet i natt,våknet av det jo.
Her har to fri fra skolen pga valg og siste mann vil ikke i barnehagen.
Jeg må være flink jobbsøker og få gjort endel Der. :sukk:
Nå kaffe.


#8

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Surt og vått på Vestlandet også, men det er for så vidt lite nytt ved det...
Har hatt en rolig helg med bare avslapping, og det kommer nok godt med denne uka. Mannen måtte reise på jobb igjen før planen, så da er det å vri hodet for å få logistikken til å gå opp. Men det går bra!


#9

Addison sa for siden:

Rolig helg var helt herlig, mannen var borte, vi passet to nieser fra lørdag til søndag, men alt forløp pent og stille, elleveåringen tok seg av kusinene, serverte frokost og passet på minste på 4,5 år. :hjerter: Mor fikk sove lenge, meget tiltrengt. Nå er jeg på kontoret, dagslyslampen er på, og jeg må snart kaste meg ut i dagens lange liste. Grå og kjip høst ute, vil ha sol og blå høsthimmel nå! :trasser:


#10

Albertine sa for siden:

Her er det strålende sol og deilig temperatur. Jeg elsker høsten!


#11

Ru sa for siden:

Jeg husker ikke hvordan strålende sol ser ut. :gruble:
Her er det pissregn som vanlig. Det skal bli vått og kaldt og breiflabb over alt for syklistene som skal sykle rundt og lage kaos i byen min. :nemlig:


#12

millact sa for siden:

Her i sør pøser regnet det, det blåste godt i dag tidlig, men vinden har i alle fall gitt seg. Godt vi fikk nye støvler i hus, men jeg lurer på om vi må ha enda bedre skalltøy også.


#13

Nenne sa for siden:

Her er det møkkavær! Heldigvis har jeg tøfler stående på jobb, sånn at jeg ikke trenger å gå i gummistøvler hele dagen.

Ellers er lønnsoppgjøret omsider på plass her hos oss og jeg fikk 3,8 %. Godt fornøyd. :)


#14

millact sa for siden:

Nenne: For en gangs skyld er jeg glad jeg er i industrien og har mulighet til å bytte til vernesko og bukse (selv om jeg sitter på kontor og ikke trenger det) på slike dager, for det vanlige tøyet mitt er søkkvått.


#15

Timar sa for siden:

Jobbedag som valgmedarbeider. Artig, artig! :)


#16

Polyanna sa for siden:

Tøfler. :fnise:

Jeg har et greit utvalg med pensko på jobb, heldigvis, siden jeg jo stort sett sykler (med joggesko).


#17

Bluen sa for siden:

Teller 10 par mer eller mindre pene skopar på kontoret. :sparke:

Valgfunkjsonærene i gymsalen sleit seg ikke akkurat ut i morges, så jeg. 8 funksjonærer og én velger var å se idet klokka klang. :knegg: Det var bare å - he-he - velge et ledig avlukke. Tror det hele var unnagjort på ett minutt, så jeg rakk til og med mitt vanlige tog.


#18

Nenne sa for siden:

Jeg hadde jo hatt med andre sko om jeg skulle noe altså. Men i dag er en sånn sitte-ved-pulten-dag med ekstra golfjakke, som farmor ville ha sagt, og tøfler. Vi er ikke veldig glamorøse her hos oss. :humre:


#19

Anda sa for siden:

Har nettopp stemt, på sentral skole i Oslo sentrum. Alle avlukker ledige, ingen andre fremme ved selve urnene heller. Håper ikke det er symptomatisk for valgdeltakelsen.


#20

ingling sa for siden:

Tøfler hørtes digg ut. :holder på å gå inn nye sko:

Vi forhåndsstemte før helgen, og nå angrer jeg nesten, for det er så stas å stemme selve Dagen. Men men, det var praktiske hensyn som lå bak, så jeg tipper jeg blir fornøyd med det når ettermiddagslogistikken utfolder seg.

Kort jobbdag i dag, ballettøvelse 1715 er ikke superpraktisk for pendlere, gitt.


#21

Mex sa for siden:

Jeg var litt for overoptimistisk med minstemann i dag tidlig. Det så faktisk ut som det hadde tenkt å klarne litt opp i dag, så jeg sendte han på SFO uten støvler. Nå er det jo rene høststormen ute.

Mannen har hjemmekontor. Installasjon av fiber i dag. Så var det visst noe tull med fiberleggingen, så de måtte tilkalle fiberlegge-gutta. Og mannen kan melde om at dørene har stått mer eller mindre på vid gap hjemme i mange timer, og temperaturen i huset er deretter..

:rolleyes:


#22

Polyanna sa for siden:

Tøfler ved pulten høres helt deilig ut. Jeg sitter hos en kunde der det er en del penere antrekk enn jeg har vært vant til, og jeg som vanligvis alltid er ett hakk penere kledd enn kundene må nå huske på å pønte meg litt mer enn jeg alltid har lyst til. For eksempel oppdaget jeg en dag for et par uker siden at jeans + bluse + dressjakke ble hakket for casual. :sjokk:


#23

Miss Norway sa for siden:

Vi har jeansforbud hos alle kunder. Skal ikke skille oss nevneverdig ut, men altså ingen jeans.


#24

Polyanna sa for siden:

Nei, jeg pleier jo ikke å bruke det en gang, men har stort sett vært over dressed, særlig mot oljebransjen, så det var litt snedig å oppdage at da jeg var "vill og gal" en dag, så VAR jeg faktisk vill og gal. :knegg:


#25

Candy Darling sa for siden:

Jeg bruker ikke jeans hos kunder. :bidrar:

Og har blitt oppringt med spørsmål om å bli med i et realityshow. :what:


#26

Divine sa for siden:

Fortell mer, Candy!!!!!!


#27

Maverick sa for siden:

Paradise Hotel? :hyper:

Jeg har en helt syk dag med ville møter, og har for en gangs skyld tenkt at jeg hadde hatt nytte av litt powerdressing. Flanell, jeans og "høstsko" sto ikke helt i stil med dressogslipsene.


#28

Maverick sa for siden:

Noen av mine kollegaer sutrer jevnlig over at jeg sa nei til dokureality en gang, men jeg minner dem hver gang på hva "gjerne følge noen interessante personligheter litt nærmere" ville betydd i praksis. :hehehe:


#29

Joika sa for siden:

Vi skulle hatt reality på IT-avdelingen. :knegg:


#30

Hondacrv sa for siden:

Kva jobb har du når du har tørre og reine truser på jobb, Annemende? :knegg:


#31

annemede sa for siden:

Hehe.
Nå kan du lure.
Ikke noe mer spennende enn at jeg har garderobeskap og sykler til jobb. Av og til krever det en dusj før jobb. Derav rene klær.


#32

Tallulah sa for siden:

Jeg tror jeg vet hvilket, Candy!


#33

Palmen sa for siden:

Oj, Candy, hvilket? :hyper: og sa du ja?

Jeg går i jeans og hettejakke hos kunden. En sjelden gang i blandt. Som regel går jeg i dressbukse, topp og cardifan. :bidrar: og har både krisesko og dressjakke hengende på kontoret for spontane Viktige Møter.


#34

Blånn sa for siden:

Her var det godt sig i valglokalet da jeg stemte i 17-tiden. Traff opptil flere venner og naboer.

Her har vi den store melt down-dagen og mellomste låste seg inne på rommet da han skulle på trening. Kjenner at jeg er relativt sur og grinete nå... Blæh! Hvorfor skjer dette aldri når mannen er hjemme???


#35

Nenne sa for siden:

Mellomste her har hatt en total meltdown også. Han er helt hårreisende urimelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.